Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tessék Zimi tesom!
http://www.webautoshop.hu/foka... //" target="_blank">null
Szoktunk Laci, szoktunk!
Én a webautoshoposoknal szoktam rendelni, a megfelelő előírt viszkozitásút tedd bele. Nem kell túl spirazni. Már gondolom, a Xadoba kérded?
Hát anno mikor ki akartam próbálni, még ennyien, ennyit se tudtak erről a cuccról.
Akkor épp csak bejött az országba ez a cucc. Sokáig filóztam én is mire ki mertem próbálni. Szinte alig volt tapasztalat vele. De a Feli köszöni, már jóval túl, a 30 ezredik kilométeren vele, szuperül működik!
Volt erről szó a CB 500 fórumon is, csak nem figyelt rá senki, én meg mivel korábban már olvastam róla elkezdett jobban érdekelni a dolog. Aztán miután Fisi felhozta a témát és kiderült, hogy használja én is mélyebben kezdtem ezzel foglalkozni, így kerültem ide
aztán beszélgettek velem...
Most lehet hogy oltári nagy hülyeséget fogok kérdezni.. de hát kérdezve tanul a gyerek.

Ezt a cuccot a motor első futóműjébe is be lehet tenni? Vagy felesleges? Vagy csak szimplán hülyeséget kérdezek?
Szia Laci! Köszi a választ. Visszalapoztam és elolvastam az előzményeket is illetve amiket belinkeltél azokat is. Várható volt hogy kisebb fajta vitát szül a dolog hiszen vannak vélemények pro és kontra. Én mindenképpen kíváncsi vagyok a további tapasztalataidra szívesen olvasom akár itt akár "otthon"(CB500 fórum). Bár Te betyár fiú vagy több laki életet élsz itt a fórumok közt. Még egyszer köszi helló!
Azért az megnyugtató, hogy jönnek másfelől is a tapasztalatok
Köszi! Még egy kérdést engedj meg: 1.6-os benzines Picassoba melyik olajat tegyem?
Most Total Quartz 7000-es olaj van az autóban, ami szintetikus bázisú olaj.
Nem szabad megvárni a 20e km-t!Legkésőbb 15-e km után csere!
Itt vettük
Én is hamarosan olajat cserélek, mert úgy gondolom, nem várom meg a 20 ezer km-t.
Mennyibe kerül a Xado literje és hol lehet kapni? Olajdepókban árulják?
Azt hiszem, én elmegyek egy 1 naposra, többre úgysincs időm.
Simán.Még van laza 5e km az Xj olajában,utána biztos xadót rakok bele.
Most raktam össze az egyik Bx-em motorját,azt Xadoval is szeretném bejáratni.Kiváncsi leszek rá
Lehet, de az oktatók rendőrök, én meg nem kockáztatok.
A webes jelentkezési lapon kérik a motor típusát és a rendszámot.
Az összes többi interneten talált tanfolyam nem kéri.
Szia!
Azt mondod, hogy a 12 éves Xsara Picassomba is érdemes ilyen olajat tenni?
Igen, úgy gondoltam kap még egy tubust, mert a mostani olaj periódusába bőven belefér a kezelési idő. Aztán már az új olajba nem teszek, viszont már hajlok afelé, hogy olajat váltok ami Xado lesz és tartalmazza a kellő mennyiséget a továbbiakban.
Ja,bocsi A citroeneknek a zöld hidraulikaolaja.Ami fék és szervóolaj is egyben.
No még 1x! Mi az az lhm?
Szia Zsolt!
Itt néhány lappal korábban leírtam miért gondolkodtam a Xado-n, olvass vissza elég alaposan körüljártam.
Nekem nem meglévő problémára kellett, hanem azért, hogy azok később se alakuljanak ki ezért nem tudom, hogy Neked segít-e a kuplung zörejen. Még én is csak a próba elején járok mert ahogy Fisi mondta 1500-2000km a teljes kúra
Mi
Szia!
Kipuffogónál a fekete füst dús keveréket takar,a kék jelzi az olajfogyasztást.Gyertyánál nehezebb,mert az olajtól és a sok benzintől is fekete.
Én citroenekkel foglalkozom,és egy szutyok Xm-be kipróbáltuk a Xado lhm-et és a hidraulika rendszerbe való gélt.Látványosan javult az autó.
Azóta a saját citróimba is xado lhm van.
Hát, elméletileg a fehér füst, az vízfogyasztást jelent, a fekete olajat. De nem értek hozzá annyira... Remélem nem írtam túl nagy hülyeséget... Viz nem fogy!? Er nél szokott néha nagy ritkán a hengerfej O-gyűrűi tönkre menni, Akkor eheti a vizet kisebb mértékben.
Íszonyat cuki el a kölök!
Köszönöm fisi! Első látásra nem olcsó móka de ha jó tapasztalatok vannak vele elgondolkodtató.Régen én se pártoltam semmilyen adalékot hasonlóan gondolkoztam mint Laci,de ha már Ő bele meri tenni a gépébe és jók a tapasztalatai tényleg megfontolandó. Azért jó lenne tudni hogy kuplung hangon halkít-e. De ezt valószínű csak a próba mutatná meg.
Szerintem ezt túlzásba viszed egy kicsit.
Típust tuti, hogy kérnek, ami normális. Rendszám nem rémlik, hogy kérnék, de ha igen, akkor sem értem mi van.
Ezt egy normál közúti ellenőrzésen is lecsekkolják.
Már arra is külön befizetek, ha valaki kíváncsiságból mégnézi a motorszámod, nemhogy abból megmondja, mekkora az a blokk.
Nekem nagyon tetszik, amit ott leírnak, arról nem is beszélve, hogy a pálya közel van (B.tétény, és B.örs között). Kakucs kétszer oda-vissza legalább egy tank benzin. Ezzel is számolni kell az oktatás költségénél.