Pont ezt akartam írni, hogy a Tommot-os képzést kihagytad a listából (már azok közül, amit ismerek); azt is sokan dícsérik, árát nem tudom, de a Hondánál olcsóbb. Amúgy nincs tapasztalatom egyikkel se, én is idén akartam menni először vez. tech. tréningre (és egyelőre csak az ingyeneseket nézegettem).
Király a tortád! Egy a baj vele, nekem nem lenne szívem az ilyet szétvágni!
Na akkor jól összehasonlítottad a te 900-as mocidat,meg az 1.2-es 1.4-es motorok futásteljesítményét egy 500 cm2 motorral.Az meg hogy mennyi km van az órában ebben az országban gondolod mérvadó?
Srácok! Rákerestem a google-ban a motoros vezetéstechnikai képzésekre. Találtam párat:
- www.sosjogsi.hu
- www.motoros-vezetestechnikai-trening.com
- www.jolmotorozz.hu
- safety-hungary-Honda
- www.mocijogsi.hu
15 ezer Ft-tól a 45 ezerig.
Van valakinek tapasztalata valamelyikkel? A Hondás 45 ezer, a totalbike.hu-n cikkezett BMW-s 29 ezer. A sosjogsi moto safety drive tréning most 15 ezer.
Mindegyik kb. 8 óra, ebéddel és ásványvíz fogyasztással.
Tanácstalan vagyok, egy biztos, nem a legdrágább az én tréningem.
Na, ha már emlegettük, felhívtam Pista bá barátomat, épp most mondja, hogy eladta az Er-5-öt, mert nem volt semmi baja igazán, csak a szerelője bemesélte neki hogy ebbe biza már nagyon sok km van- 85 ezer- erre ő megijedt- és lecserélte egy TDM 900- ra.
Na látod Dipshit erről beszéltem...
Megnéztem: 2 napos képzés 32 ezer Ft. Gondolkodom rajta, melyik legyen. Jó lenne még Bükkzsérc előtt elmenni.
Én erre fogok menni ápr. végén (Én is szülinapomra kaptam a páromtól).
Pont ezt akartam írni, hogy a Tommot-os képzést kihagytad a listából (már azok közül, amit ismerek); azt is sokan dícsérik, árát nem tudom, de a Hondánál olcsóbb. Amúgy nincs tapasztalatom egyikkel se, én is idén akartam menni először vez. tech. tréningre (és egyelőre csak az ingyeneseket nézegettem).
Király a tortád! Egy a baj vele, nekem nem lenne szívem az ilyet szétvágni!
- www.sosjogsi.hu
- www.motoros-vezetestechnikai-trening.com
- www.jolmotorozz.hu
- safety-hungary-Honda
- www.mocijogsi.hu
15 ezer Ft-tól a 45 ezerig.
Van valakinek tapasztalata valamelyikkel? A Hondás 45 ezer, a totalbike.hu-n cikkezett BMW-s 29 ezer. A sosjogsi moto safety drive tréning most 15 ezer.
Mindegyik kb. 8 óra, ebéddel és ásványvíz fogyasztással.
Tanácstalan vagyok, egy biztos, nem a legdrágább az én tréningem.
XL-es Zimi
Képzeljétek, kaptam ajándékba feleségemtől egy vezetéstechnikai tréninget, sógoroméktól pedig egy tortát a W800 képével!
Isten Éltessen Zimikém!
Na látod Dipshit erről beszéltem...
Nehézkes dobozolni.
De egy Sprint ST-nél nem elképzelhetetlen.
link