Az nem- de a nap állatul kezdődött- elmentem tankolni, lenézek az első kerékre, hopp megint le akar menni a súly róla, no mondom, nem sikerült a házilagos vissza ragasztás- irány a gumis. Megvolt- felszedtem Euláliát- mentem Petihez- onnan Erához.
Eránál- nem éga hátsó izzó- nabassz!
Erától égő lejmol- pont olyan nem volt a készletemben- indulás- 15 km múlva Peti jelez- megállok, megint nem ég a hátsó- na mondom a mi a pék kóchengeres f..a van, csak nem zárlat- fesszabályzó, forogtak a vad gondolatok. Soltvadkerten gó tü dö Carbolt- áj biznisz szríí izzó!
Megérkeztünk halasra- kicseréltem azóta jó
Érdekes volt az Era féle régi tungsram, kb fele olyan vastag volt csak a szála a helyzetjelzőnek mint amint utána a boltban vettem.
No szal végül is ez a fránya izzó toszott ki velem... Grr...
Jah hát igen, és szépségem határtalanul ronda- íme pár kép. Jajj eszembe jutott bizonyos ki nem mondott kollegák szerint, hogy hát találkozókra olyanok járnak akiknek nincsenek barátaik. Hehehe
Eránál- nem éga hátsó izzó- nabassz!
Erától égő lejmol- pont olyan nem volt a készletemben- indulás- 15 km múlva Peti jelez- megállok, megint nem ég a hátsó- na mondom a mi a pék kóchengeres f..a van, csak nem zárlat- fesszabályzó, forogtak a vad gondolatok. Soltvadkerten gó tü dö Carbolt- áj biznisz szríí izzó!
Megérkeztünk halasra- kicseréltem azóta jó
Érdekes volt az Era féle régi tungsram, kb fele olyan vastag volt csak a szála a helyzetjelzőnek mint amint utána a boltban vettem.
No szal végül is ez a fránya izzó toszott ki velem... Grr...
De szeretem eme remek szószerkezetet!
Ja- hopp- ezt nem ide akartam!
Az alatta lévő kérdés is érdekes. Lehet, hogy nálam is állítani kell a tűn a kevesebb fogyasztásért. 5 alá szeretném vinni...
Jól megbeszéltük miket rakunk fel
http://www.youtube.com/watch?v...
Tami sziszáék 2:59-től jönnek a képbe- és jessz- mi meg 3:36- től úgy nézek ki mint egy tök- jó huszár!
A képek ne tévesszenek meg senkit- akkor már jó idő volt, de úgy átfagytam, hogy még most is kifelé engedek- reggel über hideg volt..