Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

A majom az nem Hondás hanem levitézlett szutyukis- na de ne is vesztegessük a szót rá!

Tudsz akkor küldeni elérhetőséget?
A kérdésedre a választ megtalálod az oldalamon- www.er5.atw.hu- a technika részben találsz csomagtartó keret leírást...
szeva! naponta többször olvasom a fórumot, kedves asszonypajti megjegyezte, hogy nekem ez a fészbúkom (mert ő azon szokott sokat lógni)...
kösz az aggódást, megvagyok, csak kicsit már gáz amit művelsz ezzel a hondás majommal... (és én szeretem a hondát is, szóval csak személyeskedni akartam)
pont a mai napon jutott eszembe, hogy megkérdezem: nincs esetleg valakinek rajza vagy valami írása, hogy hogyan lehetne hátsó doboz-, vagy csomagtartó platnit készíteni? kéne valami tárolóhely, ha ketten ülünk a motoron.
kösziiiiiiii!
üdv!

ja és mostanában egész jó idő volt, tegnap és 4 napja is motoroztam!
Teljesen faintos- gyere csak- legalább megskubizom az új vasadat! Meg nyomtatunk rá Kawasaki Matricát!
Fisi, találtam egy eladó kedvencet:

http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Valószínűleg szombaton megyünk haza anyósomékhoz, ezért tervezem a vasárnapot. Időkép szerint 15 fok lesz.
Yarga!

De el vagy tűnve!

Tudsz adni nekem egy elérhetőséget? Jöhet a mail címemre is ha nem akarod itt leírni! Szeretnék beszélni Veled!
Na látod ezt elbasztuk mert ezt nem néztük meg!
De jó lenne! Várlak szeretettel Tesókám!
Terhelve mértétek az akksit? Lehet hogy üres állapotban baba volt- de ahogy terhelés érte, le esettt a feszkó valami kritikus érték alá!? Akkor is kerreghet az önindító- és nem megy sehova sem- de hiszek Neked- Te látod, hallod mi van!
Ezt viszont nem értem!
Hát mikor be is indult fütyült mint valami rigó de nagyon durván, de miután bemelegedett már nem adta a hangot.
Még nem tudom, de majd hívlak!

Jövő vasárnap jó idő lesz, talán el tudok motorozni a sisakért. Most hétvégén kitolom a gépet, az akksi már a töltőn van.
A sors keze...
Jól van már na!

Van Msn- ed, vagy Skype- od? Kéne beszélgetni kicsit!
Szasztok!
Köszi ricsi pont a tied néztem:) De nem is nekem kell hanem havernak ugyhogy remélem már felhivott téged mert lebeszélte már egy gs500 at hogy megyünk érte vasárnap erre most szólt hogy elviszik szal bukta:) Köszi szépen remélem akkor ezt el tudjuk hozni:)
Esküszöm te perverz vagy.Nyissatok egy barátkozós topikot mert ha ez így megy akkor már be se lépek ide.
Terhelve mertetek az akkut!?
Nem baj, legalább gyúrsz a vánnyadtabbik kezedre. Szerintem nem sült az be, hisz azt mondtad mentél vele. Akkor nem volt fura hangja!?
Aksi kilőve ma néztük meg fessz. mérővel semmi problema, önindítónál is volt feszültség. A hiba az önindító relével van gond mert mikor indítanám csörög mint a nagymama csengője tudjátok az a kábeles... Majd holnap megnézzük hogy ha a gyertyát kivesszük berakjuk sebességbe hogy mozog-e a dugó... ha nem akkor tyííííí bammeg! Amúgy meg ma toltuk haza Békásról fel a Kalászi Nagykevély felére szóval a fél oldalam meg a f***om is lezsibadt.
Zimi!
A hétvégén mikor érsz rá, egy kis telefonos csevelyre!?
OK, majd találkozunk alkalomadtán.

Ilyen kevés a szabadságod?
Nekem 40 nap van az idén, 3-at már én is kivettem. Bocsi.

Visszatérve a motorokra: kivittétek magatokkal mindkét Kawasakit is?
A kipu úgy tudom, hogy a legelső szérianal, volt olyan mint az Er-5- nél. A többinél már jól csinálták meg. Mondjuk azért tanulhattak volna az előd hibájából, szívesen elpostáznám a kipufogó gyártó sorra nekik büntiből Dipshitet!
Dehogynem te kezdted.. Egészen ott, hogy élve jöttél erre a nyomorult világra!
Á dehogy, csak megnéztem megvan e a kutya még... De ugat, úgyhogy no problem!