A majom az nem Hondás hanem levitézlett szutyukis- na de ne is vesztegessük a szót rá!
Tudsz akkor küldeni elérhetőséget?
A kérdésedre a választ megtalálod az oldalamon- www.er5.atw.hu- a technika részben találsz csomagtartó keret leírást...
szeva! naponta többször olvasom a fórumot, kedves asszonypajti megjegyezte, hogy nekem ez a fészbúkom (mert ő azon szokott sokat lógni)...
kösz az aggódást, megvagyok, csak kicsit már gáz amit művelsz ezzel a hondás majommal... (és én szeretem a hondát is, szóval csak személyeskedni akartam)
pont a mai napon jutott eszembe, hogy megkérdezem: nincs esetleg valakinek rajza vagy valami írása, hogy hogyan lehetne hátsó doboz-, vagy csomagtartó platnit készíteni? kéne valami tárolóhely, ha ketten ülünk a motoron.
kösziiiiiiii!
üdv!
ja és mostanában egész jó idő volt, tegnap és 4 napja is motoroztam!
Terhelve mértétek az akksit? Lehet hogy üres állapotban baba volt- de ahogy terhelés érte, le esettt a feszkó valami kritikus érték alá!? Akkor is kerreghet az önindító- és nem megy sehova sem- de hiszek Neked- Te látod, hallod mi van!
Szasztok!
Köszi ricsi pont a tied néztem:) De nem is nekem kell hanem havernak ugyhogy remélem már felhivott téged mert lebeszélte már egy gs500 at hogy megyünk érte vasárnap erre most szólt hogy elviszik szal bukta:) Köszi szépen remélem akkor ezt el tudjuk hozni:)
Aksi kilőve ma néztük meg fessz. mérővel semmi problema, önindítónál is volt feszültség. A hiba az önindító relével van gond mert mikor indítanám csörög mint a nagymama csengője tudjátok az a kábeles... Majd holnap megnézzük hogy ha a gyertyát kivesszük berakjuk sebességbe hogy mozog-e a dugó... ha nem akkor tyííííí bammeg! Amúgy meg ma toltuk haza Békásról fel a Kalászi Nagykevély felére szóval a fél oldalam meg a f***om is lezsibadt.
A kipu úgy tudom, hogy a legelső szérianal, volt olyan mint az Er-5- nél. A többinél már jól csinálták meg. Mondjuk azért tanulhattak volna az előd hibájából, szívesen elpostáznám a kipufogó gyártó sorra nekik büntiből Dipshitet!
A majom az nem Hondás hanem levitézlett szutyukis- na de ne is vesztegessük a szót rá!
Tudsz akkor küldeni elérhetőséget?
A kérdésedre a választ megtalálod az oldalamon- www.er5.atw.hu- a technika részben találsz csomagtartó keret leírást...