Ez egy Kawasaki fórum, jól be is ba..na ha még bocsánatot kellene kérned, hogy felraktad a kawas kepeidet. A baj akkor van, amikor ilyen túl okos ekék ide találnak, és osztják az észt!
Amúgy nem is tudtam, hogy voltam Rómaban, szal senki ne szóljon be ezután!
Nekem legalább van róla fényképem... Komolyra fordítva a szót, nem dicsekvés képpen raktam fel, csak tényleg nincs egy normális kép "csak" a motorról... Az utolsó is kb. egy teszt kép volt, hogy tudok-e lámpát fényképezni. Úgyhogy mindig bajban vagyok, ha megkérdik, milyen a motorom, mutassak már egy képet róla; ilyenkor általában a hivatalos képet szoktam berakni, annál nem tudok jobb beállítást csinálni, ld. alant.
De most már tudom, kit keressek, ha kamu túraképeket akarok magamról!
És nagyon köszi a dícséreteket! Tudtam, hogy a feleségem jobban bejön mindenkinek, mint a motorom!
Nem szoktam dicsekedni más ékességével, persze te már csak tudod ki mivel dicsekedhet- azért az eszeddel ne nagyon dicsekedj, azzal nem tudsz...
Köszi az ajándékot- de nekem nem lesz fent mindenféle túráról sok sok kép- persze mivel te tudod, csak azért mert én nem járok sehová a Kawával csak a telekre- szóval nem lesz semmi mutogatás az- azt meghagyom neked, a szopott gombóc fejeddel pózolgassál csak a képeiden!
Na csak emlegetni kellett...
Köszi a lehetőséget, de csikket nem szívok!
Na és akkor ha már a montázsoknál tartunk- akkor itt van a bizonyíték, a spanyol túráról, ahol is bejelöltem Parabellumot a TKB Merbella- i küldetése során!
Csak kibújik a szög a zsákból.. dicsekednél te ha lenne mivel
Addig is amíg nem sikerül valamit összehozni, itt egy kis ajándék tőlem, csak neked!
Ezt a képet aztán mutogathatod mindenféle jöttmentek..akik aztán irigykedhetnek rád. Szándékosan Rómát választottam, oda csak odatalálnál magadtól is.. hiszen minden út oda vezet
Ezt az egész incidenst ahhoz tudnám hasonlítani, mikor mennék az utcán, és oda jön hozzám egy csöves- és kér egy ezrest- nem adok, és ezek után még az én k..a anyámat
Jaj, tesvírem sokat kellett spórolgatnom,hogy ne törje az ülés a farpofámat Egyébként meg a popipárna sem ingyé van ha jól emlékszem valami 30 pénz körülit mondott papucsos,azt még ki is durrant neki.
Na, ha már ennyire előtérbe kerültek a fényképek... Ígértem még anno képeket a motoromról; nahát az a helyzet, hogy én nem szeretek fényképezni, fényképezőgépem sincsen... Az élményeimet magamnak gyűjtöm, meg azoknak, akik ott voltak velem, nem azért, hogy dicsekedjek vagy bizonygassak másoknak... Nem is értem, hogy mi késztet erre embereket. És ha nem volt Para spanyolban? És ha volt? Most ezért miért kéne zaklatnom, vagy számonkérnem? Na mindegy, költői kérdés.
Lényeg a lényeg, feltúrtam a gépem, és találtam pár fotót a motoromról is. De igen előnytelenek, nem nagyon látszik rajtuk jól... De mivel megígértem Fisinek, felrakom, csak ide, csak Nektek. Az ER-5-ösére büszke szép lány a feleségem!
Duma, hogy lásd mekkora úriember vagyok elég ha csak neked mutat.
Úgysem fog, közben már válaszolt is./ezek után már csak tennék fel.../
De nem fog!
Ismét bebizonyosodott amit lentebb írtam, na csók!
Ez egy Kawasaki fórum, jól be is ba..na ha még bocsánatot kellene kérned, hogy felraktad a kawas kepeidet. A baj akkor van, amikor ilyen túl okos ekék ide találnak, és osztják az észt!
Amúgy nem is tudtam, hogy voltam Rómaban, szal senki ne szóljon be ezután!
De most már tudom, kit keressek, ha kamu túraképeket akarok magamról!
És nagyon köszi a dícséreteket! Tudtam, hogy a feleségem jobban bejön mindenkinek, mint a motorom!
Köszi az ajándékot- de nekem nem lesz fent mindenféle túráról sok sok kép- persze mivel te tudod, csak azért mert én nem járok sehová a Kawával csak a telekre- szóval nem lesz semmi mutogatás az- azt meghagyom neked, a szopott gombóc fejeddel pózolgassál csak a képeiden!
Köszi a lehetőséget, de csikket nem szívok!
Na és akkor ha már a montázsoknál tartunk- akkor itt van a bizonyíték, a spanyol túráról, ahol is bejelöltem Parabellumot a TKB Merbella- i küldetése során!
Addig is amíg nem sikerül valamit összehozni, itt egy kis ajándék tőlem, csak neked!
Ezt a képet aztán mutogathatod mindenféle jöttmentek..akik aztán irigykedhetnek rád. Szándékosan Rómát választottam, oda csak odatalálnál magadtól is.. hiszen minden út oda vezet
Nem állítom, hogy Parabellum hazudik, de ha hazudna akkor miért is lenne fasza gyerek a szemedben? Ezt valahogy nem tudom összerakni..
Ja, bekaphatod... Őszintén
És köszönjük a képeket!
Lényeg a lényeg, feltúrtam a gépem, és találtam pár fotót a motoromról is. De igen előnytelenek, nem nagyon látszik rajtuk jól... De mivel megígértem Fisinek, felrakom, csak ide, csak Nektek. Az ER-5-ösére büszke szép lány a feleségem!
Honnan kerülnek ilyen Homár buzik elő, most komolyan...
Úgysem fog, közben már válaszolt is./ezek után már csak tennék fel.../
De nem fog!
Ismét bebizonyosodott amit lentebb írtam, na csók!