Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kedves fiúk és lányok!
Visszaolvastam a hozzászólásomat és nem találtam semmi olyan sértőt, ami alapján
le kellene hülyézni vagy primitívezni.

Kriszti!
„szerinted itt mindenki azzal foglalatoskodik, hogy vetítsen neked barátom....?!”
Nem, sőt nekem nem is tud, Nektek vetít! FÉNYKÉP? (nem mintha kíváncsi lennék rá, de tudom, hogy nincs...)

Ez egy nyílt motoros fórum, az olvassa, és ír, aki akar (az hogy mit ír az viszont már valamilyen szinten jellemzi az embert, (megrugdallak a bakancsommal...stb.)
Jöttök itt a Suzuki vs Kawasaki kontrával.
Mivel magam is motoros ember vagyok, szeretem a motorokat, típustól függetlenül, még az ER-5 is (természetes egy típus sorrend kialakult nálam, de ez most lényegtelen)
Szóval az elfogultság vádja sem igaz.
Dipshithez jellemzéséhez meg csak annyit szeretnék hozzáfűzni, mivel már írtam hogy magam is motoros vagyok ezért a motoros jelegű oldalakon jelen vagyok és ismerem annyira Dipshitet, hogy nyugodtan kimerjem jelenteni, ÉRTELMES srác!
A kisujjából olyan többnapos túrákat ráz ki, és vezet le, amit az itt írogató emberek nagy többségének a képességét meghaladná, és csak álmodozik róla (ezért inkább motoros találkozókra jár)

Szóval, no idegeskedés, ez mind színtiszta igazság. Üdv mindenkinek!
Javaslat részemről elfogadva!
Fisit lesz talán nehéz megdumálni . Neki sokkal nehezebben tűri a lelke a "noname véglényeket".

Dobogókő rendben! Remélem amilyen hirtelen bejött ez a nagy hideg olyan gyorsan lesz mondjuk 1-2 hét múlva 20fok.
A múltkori témához:

öcsémnek már van készen gumicsöves karbi szinkronizáló kézi készülék, az Uralhoz kellett, úgyhogy ez a beállítás kipipálva.

Már nagyon várom az első motorzható napot: azonnal megyek Fisihez az új bukósisakomért.

Szezonnyitónak meg csinálhatnánk megint Dobogókő felé egy kört.
Szeintem direkt csinálja 1 v. több hülyegyerek.
Beregisztrál valami néven, nem ad meg semmi adatot, de pont azért, mert csak ehhez a "szórakozáshoz" használja.
Idejön, beszól, aztán röhög, hogy fel tud idegesíteni minket.

Nem túl intelligens fajtája a létezésnek, de tudomásul kell venni, hogy vannak még szabadlábon páran.

Javaslom, hogy ne is vegyük észre!
Oda küldheted!
A gyerekeket akkor megelőlegeztem, biztos terveztek még, így Én voltam az első, aki megdícsérte.

Mókás lesz amikor ET (vagyis inkább a gyerekek) helyett a Kawán motorozom a levegőben a holdas, fenyőfás háttérrel.

Akkor még azt sem kéne megmagyarázni miért nem találom az órában azt a pár ezer plusz kilómétert.
Helló béjb!

Köszi jól, főleg mióta azt álmodtam, hogy Rómában jártam, és kétszer, két felől kelt fel a nap.
Remélem, jól vagytok!? Kismanó!? Szőri!?Te látom jól vagy?!
én tényleg nem értem, hogy mire való ez a belevau és az állandó acsarkodás (cápa, disphit)
ti tényleg ennyire unatkoztok?
értelmes ember képes felfogni és elfogadni azt, hogy ha vhol nem kívánatos személy ....
légyszi tegyétek meg ezt a szívességet és húzzatok el
hát ja...
szia drágám, jól aludtál?
szerinted itt mindenki azzal foglalatoskodik, hogy vetítsen neked barátom....?!
ha nem tetszik itt a társaság és a hangulat, akkor nyugodtan el lehet húzni a tarka malac f@szára
Sose volt önkritikája..
most tényleg azt hiszed, hogy jó fej vagy?

igen, igen a gömbölyded popimnál volt a korlát
jó volt veletek..
csak az út volt egy kicsit hosszú nekem is jól jött volna egy popipárna vagy egy jó kis zselés ülés
legközlebb a holdra megyünk, úgy fillérbaszásból
továbbra is
Igen,azt hiszem hogy titeket doblak és ezentúl inkább disphittel fogok barátkozni. (Te istenbogara a kipukkadós papucsosé ez zselés mint a cukorka,úgyhogy még egy ok hogy inkább a cápával is jóba legyek ) Az is lehet hogy ezek után inkább eladom a kawát és veszek egy szép gs500f-et vagy egy suzuki altót. Csak nem tudom hogy az ülést hogy fogom ráeszkábálni a suzira
Ja még ehhez hozzá szólok te szerencsétlen véglény..
Nem a semmi ágán ül a csapat- Kriszti gömbölyded hátsójánál láthatod a korlát kezdetét- amin ülnek a többiekkel- te vakegér...

Azé van ez, mert mindenféle hülye kipukkadós popi ülésekre kőtesz bazee! Bezzeg ha motoroznál, és nem a telekre járnál, mint mi akkor lenne képed.
Kicsi Dipshittel kéne tartanod- már körbe értél volna földön!
Basszátok meg itt mindenki külföldre jár motorozni? Én meg csak a garázsba ülhetek az új ülésemre mer benzinre már nem futja Aztán még ti irigykedtek?Fisi Rómába,Parabellum spanyolba, én meg annyit dolgozom hogy arra sem emlékszem mikor voltam Marbellán.(pedig a képen rajta vagyok csak biztos sok volt a pálesz,meg az a gyanús hogy nem látom a képen a sátramat!)
Hehheheeh- látod ez van!
Ha nem akarok menni, akkor megyek valahová...

A mail címed az ami az adatlapodon van? Oda küldeném a képeket!
Köszi szépen, amúgy a gyerekekből csak a fiú a miénk, a kép egy gyerekzsúron készült.

Amúgy meg vigyázz, mert pár perc alatt kiderülhet, hogy Te is voltál Rómában! Vagy épp a Holdon motoroztál a földfényben... És nem szóltál senkinek...
Igazából egy pofátlan geci vagy, hogy nekünk nem is szóltál!
Mi is mentünk volna!

Töltsd fel légyszi ide, vagy küldd el emilben a pólóra készített képet, hátha még megbocsátunk, és eljöhetsz velünk Bükkzsércre.
Nagyon szép kiccsalád motorok, asszony, gyerekek, vigyázz rájuk!
A fogyasztási rekordod meg különösen tetszik!