Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy 15 éves motorral 100% hogy borultak, csúsztak. Amíg a váz-futómű, motor blokk nem szenved olyan hibát amit nem lehet javítani. (nem lehet javítani=épeszű keretek között nem javítható)
Addig nincs nagy gond, főleg ha rendesen szervizelték, javították. A gpz műszerfal szerintem nem illik a gépre. Tettek volna rá inkább egy kis fejidomot.
A festése is igen gyanús. Tuti átfestették. Meg mintha a tankon is lenne 1-2 horpadás. Modjuk ezektől a hibáktól eltekintve még lehet jó a blokk. Az esztétika javítható. Viszont ilyen idős korban ha nem volt rendesen cserélgetve a kopó alkatrészek, tömítések akkor sokat kell rá költeni hogy használható gép legyen belőle. Alkatrésznek is jó lehet DE ennyi pénzért sokkal fiatalabb gépet lehet kintről behozni. Akár töröttet is. Sokan ebből élnek.
A lényeg: összkép szerint (festés, gpz műszerfal) arra enged következtetni, hogy nem a legigényesebb esetleg hanyag gazdája volt. A részletekben rejlik az igazság .
Alkatrésznek?
Át kellene nézni, nézetni, de még így is érdekelne, ha nem lenne most ez a Honda.
Mégis csak egy ER-5, kicsi pénzé...
Alkatrésznek jó lenne megvenni...
az hogy zzr műszerfala van, már eleve gyanús, lehet, hogy törve volt.
Kíváncsi lennék a "korának megfelelő állapotban" mit is jelent az eladónak.
Van eladó ER-5-ös 249 ezerért is a piacon:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_er500-54041
05
Reggel megjött az utalashoz szükséges adat, de nem jol tudtam, ebben nincs még benne semmi, tehát a kovkezo mailben lesz benne, hogy mi a helyzet.
Ez már lassan izgalmasabb lesz, mint egy mexikói szappanopera!
nem baj, kivárom a nálam átlagos 2 évet és majd akkor cserélek!

De csakis W800-ra!
nem megint, mindig!
köszi, legközelebb ezt is bedobom! :)
Én meg átutaltam a pénzt!
Várjuk a visszajelzést, utána meg a futárt... Reménykedek, hogy a sisak amit kinéztem jó lesz.
már megint a sex...
az tutti, hogy kati jól szétrúgja a seneked...
hát igen, a mi eránk nem egy nagy darab emberke
Na jól van! Már annyian rótták fel nekem, hogy nincsenek képeim (a Facebook-on se), hogy most már csak szerzek egy fényképezőgépet! Szólok, ha felraktam, ígérem megpróbálom nem hónapokig halogatni.
Hát gondoltam... Én is így tennék a helyedben. De egy kérdést megért.
NEm akarom szegenyt szetcincalni, jo lenne vele neha esetleg osszefutni az utcan..es nem darabokban
Én az ülést kérem belőle- ha már létezett puha túra verzió is!

Add el darabokban, úgy amúgy is többet lehet érte kérni!
Neeem, csak motorral egyutt elado :) Nem bontanam meg, igy teljes...
smice!

Rakj már fel lécci arról a rizskályháról képeket az adatlapodhoz!
Természetesen a kis Ninnyára gondoltam!
Ha már úgyis megválsz az ER-5-ösödtől, csak megkérdem, nem tudom megállni: a gyári bukócsövet nem adod el róla külön? Azt jó pénzért megvenném.
Zimi-aMORF!

?Most adtam le a megrendelést- eddig úgy néz ki, hogy minden van, de ez akkor pontosodik le, mikor ők is küldenek egy számlaszámot- akkor már vissza írják, hogy van- e az adott cuccból!

Amint lesz valami szólok!
Van erre megoldás.Azt mondom,hogy el is ihattam volna.Na ez használ hidd el.