Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és ennek az ára 59,95€
Olvasgatom a véleményeket, lehet, hogy mégis rendelek L-es Uvex Discovery-t.
Valaki azt írta, hogy nagyon szorítja a fejének megfelelő méretű, nagyobb kell.
Legfeljebb ha nem jó, eladom árában.
Szia, köszönöm!
Xenova kilőve, csak azért nem veszem meg, mert 50€.

Az Uvex Discovery Maskless-ből meg L-es van, attól félek, hogy nagy lesz.

Szó, ami szó: nem veszek úgy sisakot, hogy nem tudom felpróbálni.
Köszi Era! .
Szia Zimi!

Fisi megkért fordítsam le miért adott az UVEX XENOVA bukóra a vásárlók egy része 1 csillagot az 5-ből.
És mivel aranyos vagyok...
Lényeg a lényeg!

Azok szerint akik 1 csillagot adtak:
- esőben beázik
- szemüvegben kényelmetlen
- nagyon nehezen záródik ( két kézzel lehet csak teljesen lecsukni a plexit, másképp nem záródik rendesen )
- bepárásodik, és a páramentesítők nem segítenek, így 5 fokban vagy az alatt, csak nyitott plexivel lehet közlekedni
- menetzajos
- és jó lenne a nap elleni védelem vagy akár a plexire fólia ( NINCS BENNE NAPSZEMÜVEG! )

Azok szerint viszont, akik 4 csillagot adtak, nincs semmi gond.

Röviden és velősen ennyi.
A rendeléssel kapcsolatban az szállítás és csomagdíj 9.95 € . Ez az összeg nem emelkedik, legyen 10 vagy akár 30 kg-os a csomag. Aki szeretne rendelni az csütörtökig, vagy legkésőbb péntekig adja le a rendelését.
PÉNTEK 13-OM AZ UTOLSÓ IDŐPONT!
És most nem a filmre gondolok.
Krissallal bentvoltunk a bázisban,gyakorlatilag semmilyen Uvexük nem volt.Pedig az X-Ride is be volt árazva......csak ők nem tudtak róla.Inkább megvettem a Louisból.
Nekem is az tetszik, de az akciós sisakoknál nincs, csak XL méretben, ha jól emlékszem. Pedig az 50 euró nagyon jó ár, a Bázismotor adja 28 ezer valamennyiért.
Jaja,csak elfelejtettem linkelni Fáradt vagyok no:))
Egyet is értek, de eleve max 100 eurot szántam rá, mondjuk akkor még 270 volt.
A gáz, hogy fel is próbáltam és utána az összes sisak silány fos volt, sza beleszerettem.
Majdnem új a cucc, hibátlan állapotú, nyári darab, de alapban én is az újra szavazok, azonban, ha választhatok egy 4-500 eurós sisak 1-2 éves használt példánya 50-100-ért, vagy egy újonnan 50 euros sisak között, akkor bizony a használtat választom!
Van egy kb. 6 éves Schubert BMW System 4-em és még mindig kategóriákkal jobb, mint egy új gagyi, mondjuk ez a UVEX pont nem tűnik gagyinak! Sőt, egyre jobban tetszik...

XJ900, neked UVEX X-Ride-od van feketében, abban van napszemcsi!
Most nézem a louis oldalát. 9,95€ a posta ára, és nincs kikötés a súlyra mint némelyik országnal...
A baj ott kezdődik, hogy vehetsz Te akármilyen jó sisakot, legkésőbb 5-6 év múlva cserélni kell. Plusz ha 130- nál szemkozt kapod a villanykarot, akkor akár mennyibe is került tuti szétmegy a fejed benne.
Én mondjuk ezért se veszek túl drága sisakot.
Mondjuk a Tiéd annyiért tényleg jó vétel volt!
No a lényeg, én inkább az új sisakra szavazok!
Szia!Nekem ez van,feketében.Én is látógépes vagyok,nagyon kellett egy beépitett napszemcsós.Ez nagyon bejött!Már látógépeseknek van kiképezve!Nem gond bedugni a 2 szárat.
Hiszek neked, akkor ez kibe%aszott jó. Annyiért megéri.
Én 99euróért vettem egy alig használt UVEX RS 750 carbont, ami ugye nem kicsit jó cucc, 990g elvben (Én mérlegre raktam és 1200g :D)
Semmit nem csináltam, csak felpróbáltam egy boltban, tehát tudtam a tuti méretet és vártam... és itt egyszer csak felbukkant :D

http://www.willhaben.at

willhaben.at motoros cuccok

Fordítónak ott a google chrome, aztán kell egy kis angol, vagy német és hajrá....mondjuk én a motorom is ebay-en vettem
Akár mekkora a csomag, a posta költség Akkor is ugyan annyi! Már 3x rendeltem tőlük, és nem kis csomagokat! Egy kuldes ára ennyi darabtol függetlenül.
köszi!
Úgy döntöttem, nem kapkodom el.
Nekem fényre sötétedő szemüvegem van, ha lencsében motorozok, mindenképpen kell napszemüveg. Hozzászokott a szemem.
Tehát vagy beépített napszemüveg, vagy olyan sisak, amiben tudom viselni.
Alább a válasz, természetesen nekünk is UVEX-ek vannak, ezért mertem írni, persze ha kúpfej vagy, nincs tuti méret....
Hali!

A helyetekben megkérdezném azért, ezt a szállítási árat, kicsit kevés az a 14, ha berendeltek 3-4 sisakot :)
Én termékenként 10 eurot tudok, persze lehet egy kesztyű még belefér, de azért ez nem kis csomag...

http://www.louis.at/_10e372026...
Méretet is kérdezett valaki, nekem 57-es a fejem és az M pont jó, kicsit talán szoríthatna is, XJ900-nak meg pár hét alatt picit tágult is, most tökéletes, tehát picit tágul és formálódik.
Azért ne várjatok csodát, mert bár az UVEX jóféle, de ez a legfapadosabb, amit terveztek venni, mondjuk jobb mint a többi leárazott MTR, a Marushin, Probiker sisak.

Mi tervezzük-január-februárban, hogy beülünk és kimegyünk bevásárolni a Bécsi louis-ba, illetve rögtön melette van a hein-gericke is, konkrétan 50 méter és oda is érdemes...

http://www.hein-gericke.at/

Baszki fisi, tényleg jó fej vagyok
Dobtam egy mailt...
Anyad fulet!
Ezert meglakolsz te gaz!
A Xenovából még mindenféle méret van, szerencsére!

Már csak az aktuális árfolyamon át kell számolni és utalni er-a számlájára.

Kérdés: ha a fejem 58-as, akkor a M (57-58) vagy az L (59-60) méretet válasszam. Az a tapasztalatom, hogy az M-es nagyon szorít.
Viszont tágulni is fog...
ami kidurran, mert annyit fészkelődsz rajta!
Ezert jo ha van popiparna