Olvasgatom a véleményeket, lehet, hogy mégis rendelek L-es Uvex Discovery-t.
Valaki azt írta, hogy nagyon szorítja a fejének megfelelő méretű, nagyobb kell.
Legfeljebb ha nem jó, eladom árában.
Fisi megkért fordítsam le miért adott az UVEX XENOVA bukóra a vásárlók egy része 1 csillagot az 5-ből.
És mivel aranyos vagyok...
Lényeg a lényeg!
Azok szerint akik 1 csillagot adtak:
- esőben beázik
- szemüvegben kényelmetlen
- nagyon nehezen záródik ( két kézzel lehet csak teljesen lecsukni a plexit, másképp nem záródik rendesen )
- bepárásodik, és a páramentesítők nem segítenek, így 5 fokban vagy az alatt, csak nyitott plexivel lehet közlekedni
- menetzajos
- és jó lenne a nap elleni védelem vagy akár a plexire fólia ( NINCS BENNE NAPSZEMÜVEG! )
Azok szerint viszont, akik 4 csillagot adtak, nincs semmi gond.
A rendeléssel kapcsolatban az szállítás és csomagdíj 9.95 € . Ez az összeg nem emelkedik, legyen 10 vagy akár 30 kg-os a csomag. Aki szeretne rendelni az csütörtökig, vagy legkésőbb péntekig adja le a rendelését.
PÉNTEK 13-OM AZ UTOLSÓ IDŐPONT!
És most nem a filmre gondolok.
Krissallal bentvoltunk a bázisban,gyakorlatilag semmilyen Uvexük nem volt.Pedig az X-Ride is be volt árazva......csak ők nem tudtak róla.Inkább megvettem a Louisból.
Nekem is az tetszik, de az akciós sisakoknál nincs, csak XL méretben, ha jól emlékszem. Pedig az 50 euró nagyon jó ár, a Bázismotor adja 28 ezer valamennyiért.
Egyet is értek, de eleve max 100 eurot szántam rá, mondjuk akkor még 270 volt.
A gáz, hogy fel is próbáltam és utána az összes sisak silány fos volt, sza beleszerettem.
Majdnem új a cucc, hibátlan állapotú, nyári darab, de alapban én is az újra szavazok, azonban, ha választhatok egy 4-500 eurós sisak 1-2 éves használt példánya 50-100-ért, vagy egy újonnan 50 euros sisak között, akkor bizony a használtat választom!
Van egy kb. 6 éves Schubert BMW System 4-em és még mindig kategóriákkal jobb, mint egy új gagyi, mondjuk ez a UVEX pont nem tűnik gagyinak! Sőt, egyre jobban tetszik...
XJ900, neked UVEX X-Ride-od van feketében, abban van napszemcsi!
A baj ott kezdődik, hogy vehetsz Te akármilyen jó sisakot, legkésőbb 5-6 év múlva cserélni kell. Plusz ha 130- nál szemkozt kapod a villanykarot, akkor akár mennyibe is került tuti szétmegy a fejed benne.
Én mondjuk ezért se veszek túl drága sisakot.
Mondjuk a Tiéd annyiért tényleg jó vétel volt!
No a lényeg, én inkább az új sisakra szavazok!
Szia!Nekem ez van,feketében.Én is látógépes vagyok,nagyon kellett egy beépitett napszemcsós.Ez nagyon bejött!Már látógépeseknek van kiképezve!Nem gond bedugni a 2 szárat.
Én 99euróért vettem egy alig használt UVEX RS 750 carbont, ami ugye nem kicsit jó cucc, 990g elvben (Én mérlegre raktam és 1200g :D)
Semmit nem csináltam, csak felpróbáltam egy boltban, tehát tudtam a tuti méretet és vártam... és itt egyszer csak felbukkant :D
köszi!
Úgy döntöttem, nem kapkodom el.
Nekem fényre sötétedő szemüvegem van, ha lencsében motorozok, mindenképpen kell napszemüveg. Hozzászokott a szemem.
Tehát vagy beépített napszemüveg, vagy olyan sisak, amiben tudom viselni.
A helyetekben megkérdezném azért, ezt a szállítási árat, kicsit kevés az a 14, ha berendeltek 3-4 sisakot :)
Én termékenként 10 eurot tudok, persze lehet egy kesztyű még belefér, de azért ez nem kis csomag...
http://www.louis.at/_10e372026...
Méretet is kérdezett valaki, nekem 57-es a fejem és az M pont jó, kicsit talán szoríthatna is, XJ900-nak meg pár hét alatt picit tágult is, most tökéletes, tehát picit tágul és formálódik.
Azért ne várjatok csodát, mert bár az UVEX jóféle, de ez a legfapadosabb, amit terveztek venni, mondjuk jobb mint a többi leárazott MTR, a Marushin, Probiker sisak.
Mi tervezzük-január-februárban, hogy beülünk és kimegyünk bevásárolni a Bécsi louis-ba, illetve rögtön melette van a hein-gericke is, konkrétan 50 méter és oda is érdemes...
A Xenovából még mindenféle méret van, szerencsére!
Már csak az aktuális árfolyamon át kell számolni és utalni er-a számlájára.
Kérdés: ha a fejem 58-as, akkor a M (57-58) vagy az L (59-60) méretet válasszam. Az a tapasztalatom, hogy az M-es nagyon szorít.
Viszont tágulni is fog...
Valaki azt írta, hogy nagyon szorítja a fejének megfelelő méretű, nagyobb kell.
Legfeljebb ha nem jó, eladom árában.
Xenova kilőve, csak azért nem veszem meg, mert 50€.
Az Uvex Discovery Maskless-ből meg L-es van, attól félek, hogy nagy lesz.
Szó, ami szó: nem veszek úgy sisakot, hogy nem tudom felpróbálni.
Fisi megkért fordítsam le miért adott az UVEX XENOVA bukóra a vásárlók egy része 1 csillagot az 5-ből.
És mivel aranyos vagyok...
Lényeg a lényeg!
Azok szerint akik 1 csillagot adtak:
- esőben beázik
- szemüvegben kényelmetlen
- nagyon nehezen záródik ( két kézzel lehet csak teljesen lecsukni a plexit, másképp nem záródik rendesen )
- bepárásodik, és a páramentesítők nem segítenek, így 5 fokban vagy az alatt, csak nyitott plexivel lehet közlekedni
- menetzajos
- és jó lenne a nap elleni védelem vagy akár a plexire fólia ( NINCS BENNE NAPSZEMÜVEG! )
Azok szerint viszont, akik 4 csillagot adtak, nincs semmi gond.
Röviden és velősen ennyi.
PÉNTEK 13-OM AZ UTOLSÓ IDŐPONT!
És most nem a filmre gondolok.
A gáz, hogy fel is próbáltam és utána az összes sisak silány fos volt, sza beleszerettem.
Majdnem új a cucc, hibátlan állapotú, nyári darab, de alapban én is az újra szavazok, azonban, ha választhatok egy 4-500 eurós sisak 1-2 éves használt példánya 50-100-ért, vagy egy újonnan 50 euros sisak között, akkor bizony a használtat választom!
Van egy kb. 6 éves Schubert BMW System 4-em és még mindig kategóriákkal jobb, mint egy új gagyi, mondjuk ez a UVEX pont nem tűnik gagyinak! Sőt, egyre jobban tetszik...
XJ900, neked UVEX X-Ride-od van feketében, abban van napszemcsi!
Én mondjuk ezért se veszek túl drága sisakot.
Mondjuk a Tiéd annyiért tényleg jó vétel volt!
No a lényeg, én inkább az új sisakra szavazok!
Semmit nem csináltam, csak felpróbáltam egy boltban, tehát tudtam a tuti méretet és vártam... és itt egyszer csak felbukkant :D
http://www.willhaben.at
willhaben.at motoros cuccok
Fordítónak ott a google chrome, aztán kell egy kis angol, vagy német és hajrá....mondjuk én a motorom is ebay-en vettem
Úgy döntöttem, nem kapkodom el.
Nekem fényre sötétedő szemüvegem van, ha lencsében motorozok, mindenképpen kell napszemüveg. Hozzászokott a szemem.
Tehát vagy beépített napszemüveg, vagy olyan sisak, amiben tudom viselni.
A helyetekben megkérdezném azért, ezt a szállítási árat, kicsit kevés az a 14, ha berendeltek 3-4 sisakot :)
Én termékenként 10 eurot tudok, persze lehet egy kesztyű még belefér, de azért ez nem kis csomag...
http://www.louis.at/_10e372026...
Méretet is kérdezett valaki, nekem 57-es a fejem és az M pont jó, kicsit talán szoríthatna is, XJ900-nak meg pár hét alatt picit tágult is, most tökéletes, tehát picit tágul és formálódik.
Azért ne várjatok csodát, mert bár az UVEX jóféle, de ez a legfapadosabb, amit terveztek venni, mondjuk jobb mint a többi leárazott MTR, a Marushin, Probiker sisak.
Mi tervezzük-január-februárban, hogy beülünk és kimegyünk bevásárolni a Bécsi louis-ba, illetve rögtön melette van a hein-gericke is, konkrétan 50 méter és oda is érdemes...
http://www.hein-gericke.at/
Baszki fisi, tényleg jó fej vagyok
Ezert meglakolsz te gaz!
Már csak az aktuális árfolyamon át kell számolni és utalni er-a számlájára.
Kérdés: ha a fejem 58-as, akkor a M (57-58) vagy az L (59-60) méretet válasszam. Az a tapasztalatom, hogy az M-es nagyon szorít.
Viszont tágulni is fog...