régebben én is napszemcsiben vezettem, de engem nagyon idegesített, nyomták a fejemet a szárak, az orrnyergemet pedig a szemüveg, sehogy sem volt jó....
jó, hogy sikerült találnod kényelmes bukót
En szoktam napszemuvegben vezetni, igy a szarak elhelyezese nekem is eleg fontos volt, nameg nekem eleg bena alaku fejem van (hosszaban keskeny, amugy meg a homlokomnal altalaban nyomnak), es a Shoei teljesen tokeletes amim most van. Mondjuk ki kell fogni, mikor van akcioban, mert anelkul picit borsos az ara, de szerintem abszolut megeri. Engem mondjuk kifejezetten bosszant a beepitett napszemuveg, szoval en nem hianyolom , de pin-lockkal sosem parasodik, nagy esoben es 8foknal sem.. (azalatt meg nem ulok motorra...) Nem zajos, es a fulemnel tokeletesen elfer az MP3as fules is
Caberg V2 407 nekem is nagyon bejön és mondanak is róla jókat!
Ha valakinek gölödin feje van, csapjon le egy X-Ride-ra, mert nagyon fasza és az a pár darab ingyen van ennyiért...
tavaly, amikor megvettem a caberget vagy fél órát toporogtam a sisakban, attól féltem, hogy szorítani fog, mert az állati zavaró...végül megvettem a sisakot s-es méretben, de megbeszéltem a csókával, hogy másnap hordom a sisakot a lakásban és ha szorít, akkor vigyem vissza és ad egy mérettel nagyobbat...rendes volt a tag, mert látta, h nagyon vacilálok...másnap bukóban közlekedtem itthon...de megérte, mert jó méretet választottam
én is kontaklencsében vezetek... nekem is fontos volt a vételkor a sisakban lévő napszemüveg...nekem caberg van, én nagyon szeretem, jól szellőzik, kényelmes és ez az első bukó, amiben nem viszket a fejbőröm....az eddigiekben nagyon viszketett, az őrület 6árán voltam...asssszem, h 45.000 körül vettem...nem bántam meg
ha buzitalálkozóóóó, akkor bizony zongoristának is ott a helye
szerintem az előpartira szívesen menne, a pünkösdire pedig már 3-an megyünk, ha minden igaz és nem jön közbe semmi...
Köszi a próba lehetőséget, de még nem tudom.
4-ig dolgozom és minden nap van valami a gyerekeknek délután.
Én azt gondolom, megkockáztatom az L-est, mert már próbáltam üzletben M-es sisakot, többet is, de ha abban kellene motoroznom, megőrülnék, annyira szorított, meg alig bírtam felvenni.
Szerintem 10€- s postakoltsegnel szinte mindegy, de eddig Te, aMORF, és en, meg esetleg Era, de az ő nevében nem beszélhetek. Szal szinte Nudli költségen megusszuk, eddig.
Ezt boknak vettem.. :) Amugy meg igenis puha az ulese, van vagy 5centis az a szivacsreteg amibe az ember popsija belesupped... milyen fapados ER5od van neked?
Nekem szoritott az x-ride,de kb 10 alkalom,és teljesen passzentos lett.
Ha péntekig jársz a Campona magasságában,fel tudok ajánlani egy próbát,amennyiben L-es sisak kéne
persze, mert tipródom, mi legyen.
A nejem még nem is tudja, mire akarok költeni...
A szülinapomra előlegezem meg, de ez majdnem luxus kiadás most nekem. De az a helyzet, hogy a régi, Auchan-os sisakomban már félek.
Nekem ilyenem van.