UVEX X-RIDE BUKÓSISAK
2011-es fejlesztésű sisak, mely a különleges PPS technológiájának köszönhetően, a könnyű súlya mellett kategóriájában egyedülálló biztonságot garantál. A polystyrene belső héj több, eltérő szerkezetű, EBS részből épül fel. A külső héj anyaga: GFK (üvegszál), és 2 méretben készül. Tömege: 1,300 g. A plexi karcálló, víztiszta, és supravision® HD technológiájának köszönhetően párásodás gátolt. Sötét füstszínű napszemüvege szintén karcálló. A szellőzést az állítható áll-, és homlok légbelépők, valamint a tarkón található légkilépő biztosítja. Klíma regulátor bélése hypoallergén, és teljesen eltávolítható. Az állszíj racsnival záródik. E minősítéssel szállítjuk. GFK - FIBERGLASS REINFORCED PLASTIC: A héj egyedülálló merevségét az üvegszál rétegek és az azt összetartó gyanta mátrix struktúrája biztosítja. A méreteket/színeket a "Cikkszámok" gomb tartalmazza.
Ár: 28790 Ft és 28790 Ft között
Ja, és Krissalnak Gs 500- a van, erre most nem mondok semmit, mert még a végén megjelenik az Istenátka inkontinenciás Dipshit, aki menet közben még szofosó is lett.... .
Hali!
Úgy tűnik, ma ez egy ilyen nap :D
Nekem ár/tudásban ez lett a top, szintén XJ900 használja, könnyű, halk, napszemcsis, faszán néz ki, nem gagyi és 30 pénz körül van... : UVEX X-RIDE
Ha olcsó kell, akkor napszemcsisben fogalmam sincs, nekünk volt egy Jet sisak a shox-ból... könnyű, szép, de utas hordta, szerinte párásodott, de szelet mögöttem nem sokat kapott, viszont kacióban néha 10-12 pénz, de anélkül is 15 alatt van, azért ezt nem merem tiszta szívből ajánlani.
Ja és Shox hírlevelet is figyeld, mert minden napra van valami akció, hátha...
Hali!
Bevau :D
Szvsz:
Az első felejtős, nincs benne karbon/ kevlar /polycarbonát a kézfejen... én már basztam oda a kezem és soha többet kézfej védelem nélkül, inkább legyél paranoiás, mert az még nem jelenti, hogy nem üldöznek :D
A második már nem rossz kinézetre, haverom évente vesz egy Shox kesztyűt nyárra és hali, utána kuka, de mondjuk ő motorral dolgozik. A harmadik kifejezetten tetszik....de... ha csak egy icipici kényelmetlenség, varrás rossz helyen, felgyűrődik a tenyérrész, vagy bármi van a kesztyűvel, amikor felpróbálod, akkor tuti idegbeteg leszel tőle 200km múlva, én spec 20 percet mászkáltam a kesztyűmben a louis-ban, mire megvettem és abban fogdostam mindent...seggeket, ilyesmi, tudod a szokásos...:D
Méretben olyat vettem, hogy a louis-os vékony betét még pont bemenjen alá, ha hidegebb van, de az ujjamra pont jó és faszán rögzíthető, elégedett vagyok...nem is...inkább szerelmes :D
Van jobb, nekem ez bejött és bőr, XJ900is ezt használja és néha körbeszopkod, hogy kiszúrtam :D
VANUCCI RACING II KESZTYŰ
Itt keress rá, mert nem engedi megnyitni... ha meg mész hívd fel őket előbb, egyébként is érdemes körbenézni, mert Loiuisból hozzák a cuccokat és jók az árak. http://www.bazismotor.eu/1/18/...
Az első képen lévő az egyik pár kesztyűm.Nem rossz de a bélése hajlamos külön mozogni a külsőtől.Levetéskor kijön az ujj bélés a helyéről és macerás újból felvenni.Vizesem meg már borzasztó.
Még egyszer nem veszek ilyet.A másikakat nem próbáltam mert nekem nem tetszettek.Nem az én ízlésem.
Telekre kijárni azért jó
Nekem szinte ugyan olyan van mint a másodikra belinkelt track típusú shockos kesznyű!
Én még a MOFAKER- nél vettem Soltvadkerten, kicsit kevesebbért anno. Én meg vok vele elégedve, nem nagyon fog- nyáron ha kissé szétnyitod az ujjait- akkor jól beengedi a menet szelet a kis lyukacsokon keresztül- tehát a szellőzése sem rossz! Egy kisebb helyen engedte el a varrása- de nem biztos hogy típushiba!
De én igazából nyáron a jó kis ujjatlan csopperes kesztyűt szeretem- nekem az a kényelmes.
Mi meg a Krk sziget hídján kaptunk olyan oldalszelet,hogy negyven alatt is szinte lapra döntve mentem egyenes úton.Na olyat addig nem tapasztaltam.Nem is akarok többször.
link =- http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Belefér a 30e-es keretbe. SHARP teszten 5*-os. Bár mit is jelentsen ez.