No ha kell, Akkor gondold át, biztos van S- es? Ahogy latom, az akció a készlet erejéig van, a vétel náluk vorkasses, tehát előre kell utalni. Sajna épp gépet telepitek, az elszállt vinyo miatt, leghamarabb csütörtökön tudok foglalkozni a dologgal. Ha rendelni akarsz Akkor Er- a számlájára kellene utalni a pénzt, még még kell beszélni vele hogy legyen.
Az UVEX Xenova 50Euro-ért ígéretes. Karcálló plexi és kivehető bélés, jó szellőzés... Ha a posta költséget szétdobva hozzá számoljuk akkor is jó vételnek tűnik. Egy UVEX Xenova-t S-es mérettel írjatok fel a listára. A többit meg majd le levelezük.
Suzuki GN 125-nek nagyon eltalálták az ülését: elmotoroztam vele Diszelbe (220 km), kb. fél óra múlva folytattuk a Balaton-felvidék körbemotorozásával (+80-90 km), ezután úgy szálltam le róla, mint 50 km után.
A CB400 ülése egy kicsit ki van ülve, majd meglátjuk, hogy bírom.
80 km után nem volt semmi bajom.
Az ER5-ön fél úton Diszel felé már fájt a fenekem.
Szeretem a kemény popoju lányokat, de szerintem Neked tuti betonból van a hátsód!?
Szerintem az Ér- nek elég kemény ülése van, szal Norberto teso nem vagy papírkutya!
Nekem anno a kis CBRen max a derekam fajdult meg, de az ules kemenysege megfelelo volt... :) lehet, hogy ez is csak megszokas kerdese, de a tul puha talan rosszabb... :)
Akorul loptak el a pasim motorjat, picit megcsappant a gurulasi kedvunk... :( nameg lett egy allati hulye melom, ahonnan soha nem tudom, mikor erek haza es mikor van szabad idom...a nemzeti unnepek szervezesenel raadasul akkor sincs szabim, mikor masnak igen :)
Alapvetoen CBRszerelmes vagyok, de asszejm ahoz tul kicsi no vagyok... :D Felultem egyre, es nem ertem el a kormanyig Ugyan menet kozben nem probaltam (picit hideg van hozza, es nem is voltam ugy...), de leer stabilan a labam, es elerem a kormanyt, az ulespozicio nekem kellemes :)
Van most nalunk egy kolcsonSV, leginkabb kozvetve tudok rola infokat. :) Allitolag a valtoja kemeny egy kicsit, de az ER5hoz kepest szerintem mindegyiknek az...de amennyire tudom jobb a futomuve, es pontosabbak a fekjei..nameg a fejidomos valtozat meg szepseges is :)
Segítsetek több szem többet lát! www.louis.de oldalon az akciós sisakokból kellene választani.
A fejem 58-as, vagyis M-es.
50-60 € áron van Uvex.
A tököm se tudja, hogy az MTR, a Marushin, Probiker sisakok milyenek, de ezekből van még hasonló áron.
http://www.louis.de/_10ee8aa01...
Uvex Xenova
http://www.louis.de/_10ee8aa01...
A CB400 ülése egy kicsit ki van ülve, majd meglátjuk, hogy bírom.
80 km után nem volt semmi bajom.
Az ER5-ön fél úton Diszel felé már fájt a fenekem.
Szerintem az Ér- nek elég kemény ülése van, szal Norberto teso nem vagy papírkutya!
Azóta már a 3. találkozója lesz ennek a csapatnak.
Nyomatékos gép, jól is néz ki, de az ülése egy az egyben GSXR, inkább sportos, mint kényelmes.
www.louis.de oldalon az akciós sisakokból kellene választani.
A fejem 58-as, vagyis M-es.
50-60 € áron van Uvex.
A tököm se tudja, hogy az MTR, a Marushin, Probiker sisakok milyenek, de ezekből van még hasonló áron.