Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt teszem
Voltak akik MZ kormányra cserélték.Az magasabb is valamivel meg állítólag kényelmesebb is.azt még elviselik a drótok csak a kormány végsúllyal kell mókolni kicsit.Én is régóta hezitálok a cserén de még nem szántam rá magam.A gyári kormány is monnyonle.Nekem nem kényelmes.
Norberto te meg szomorodjá é!
Kormány magasítóval tudsz emelni rajta kissé- de ahogy mondod a bowdenek nem sokat fognak tolerálni!
Sziasztok,

A kawával töltött eddigi 400 km nagyon jó volt, de egy valamit finomítanék rajta. Az lenne a kérdésem hogy a kormányhoz nyúlt e már valaki közületek? Mert nekem egy nagyon picit lent van és nem tudom hogy megoldható-e valami köztes elem beépítésével (talán van gyári vagy csináltatni kell) hogy 2-3 centivel fentebb legyen a kormány. Ha megoldható is, az idén már nem nyúlnék hozzá, csak jövőre majd, mert lehet hogy nincs is alacsonyan, csak még szoknom kell a hokedlis (robogós) pozícióhoz képest.

Szóval az lenne a kérdésem hogy lehetséges e, vagy valaki csinált-e már ilyet és hogy milyen hátulütői vannak. Én elsőre a kábelekre gondoltam, hogy talán túl rövidek ehhez és amikor kanyarodok akkor túlságosan feszülnének.

Feco.
Nagyon komoly ER 5 reklám
Nekem valószínű dolgoznom kell, így sajna nem tudok menni
Ma tudtam meg, hogy nem lesz csapatépítő tréning, megnyugodtam.
Én szombaton reggeltől ott leszek és várlak benneteket.
Vigasztalódj kb 20 évig nem is nagyon lesz.Legalább is nálunk ez így volt-van.A mi picurkánk a hétvégén lesz 18 és ő is egyetemre akar menni.Na tippelj mi lesz a mi dolgunk további pár évig?
Tiszakécske projekt hogy alakul?
úgy "bírjuk", hogy alig van magánéletünk, sőt, nincs is...
nem is annyira perverzek.. csak egy kicsit
elhiszem, hogy kárpótol, de állati fárasztó az biztos, én csak egy gyerekkel nyomom, de ti hárommal?! úristen, hogy bírjátok?!
bár biztos, hogy hozzá lehet szokni, de elhiszem, hogy ki vagytok
Odadobná ennek a perverz társaságnak az asszonyt? Hát milyen testület ér meg ennyit?(hát meg a mostani)
azt hittem többet nem...de már harmadszor élem át ezt a kisgyerekes időszakot.

Azért...Anna kárpótol mindenért!
nem mondom, sirály lehet
hogy bírjátok?!?
nem könnyű ám a férjeknek sem
amint lehet, küldöm zongoristát motorozni, túrázni, hogy legalább kicsit kieressze a gőzt
én pedig itthon vagyok csendes őrült
mint én...

bocs Zimi, még nem iratkozott fel Zongorista, de megy
remélem, hogy majd ott egy kicsit kirúg a hámból.. mostanában csak gyereksírást és az én nyűglődésemet hallja
hát persze
Ja!

Most olvasom csak a kérdést jobban! Szóval Lütyöék jönnek-Slynak tisztavatója van,de lehet Anita átjön.
Az az igazság, hogy még nem tudom biztosan, ezért nem mertem egyenlőre feliratkozni. Ezen a héten körvonalazódik minden, és akkor már biztosra tudom mondani.
Megteszek minden tőlem telhetőt, ez általában elég szokott lenni.
tudja a fene!
semmi gond, én sem leszek ott, majd valaki helyettesít!

(csak vicceltem! )
Jönnek háá!
Szia Alfer! Ne feledd, ez csak egy a sok eladó ER-5-ös közül,de egy próbát megér! Megvan már a jogsi? Ha igen,akkor szívesen odaadom egy körre!(Nem bánnám,ha előtte egy pár másikat is kipróbálnál,nem árt egy kis gyakorlat!) 06 30 6 369 265 Ha érdekel az ajánlatom hívj!