Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mind a kettövel de a pályán egyikkel sem Én is ugy emlékszem hogy farmerba is felengednek talán térdvédő kell,aztán húzhatod.
Köszi az infót! Felhívom őket aztán megtudakolom, hogy lehet e kordurában nyomni, ill., hogy vannak nyitva hétvégén
Azt mondták a szervezők/pálya biztosítók, hogy a hungaroringen csak bőr ruhában lehet motorozni
Diópálesz most nem lesz, de ágyas szilva igen, tavalyi főzés.
Sajnos vennem kellett 2 litert, mert a sógoromtól mostanában nem kaptam pálinkát. A barackomat meg még nem főzte le.

Örülök, hogy eljön, téged is képviselni fog!

A cím: Tiszakécske, Cinke u. 2.
sok kandúr-bandi egy rakáson
biztos sirály lesz
hogy-hogy nem engedtek be kordubában?
?
ok, köszi
Zongorista látogatását teszi Nálatok, előre is köszi a meghívást és a behűtött diópáleszt
nekem Zongorista a beosztottam, ő csinál meg mindenféle szerelési munkát gusztin, én meg nem győzöm itthon neki hálálkodni
mi a baj a motorral?
talán tudunk segíteni
szépek vagytok így együtt
remélem, hogy jól berúgtatok és volt másnap macskajajjjj
délutánra 4000Ft, 13órától talán 18-ig, egész napra talán 6e Ft, azt nem tudom. Itt nem foglalkoznak a ruhával annyira, láttam olyat is aki farmerban ment, bár nem tudom mi a hivatalos álláspontjuk, sztem hívd fel őket telefonon.
Mivel voltál az ERnővel, vagy a Versysel?
Mennyibe fáj egy ilyen menet?
Az nekem jobb ha sok a kanyar, nem száguldani akarok, hanem kicsit csiszolni a kanyartechnikámon. No meg még sose voltam pályán így egyszer kipróbálnám.
Azt nem tudod, hogy van e megkötés a ruhára vonatkozóan? Azaz kordurába fel lehet menni?
Tiszakécske, Tiszakécske, Tiszakécske mikor jösz már el?
Remélem jól fogjuk egymást érezni
Ajjaj Zimikém- látom nem jó passzban kaptalak el - pedig tényleg viccnek lett szánva a dolog! Ne haragudj rám- persze tudom mivel jár 3 gyerek- és nem megalázás akart lenni a dolog!
Bocsánat ha bántó volt!

Nekem pedig mindig 2-es, 3- as volt az átlagom, de nem szégyellem!

Még egyszer bocsánat!
sztem nem rossz pálya, bár nagy sebességeket nem lehet elérni, mivel rövid, kanyargós. Inkább technikás. Mondjuk ha úgy nézzük nehezebb a motort tk-ra törni mint a Hringen. Viszont ár/érték arányban a legjobb. Egyébként mi csütörtökön megyünk ki délutánra.
Ez elég szar vicc volt Fisi, nem vettem a poént.

Hogyan dörgöljük Zimi orra alá még megalázóbb módon, hogy most csak egy pöcsköszörűje van? - ez csak neked vicces.

Neked fogalmad sincs, mibe kerül 3 gyerek, de ettől függetlenül:
azt hiszed, hogy nem tudnék egy akármilyen nagyobb motort venni, ha akarnék?

Ja, és sosem volt kettes átlagom, de hármas sem.
Aha.Voltam már ott (szájtátinak)azt hiszem du 2-től 4000ft estig.Annyit mehetsz amennyit bírsz de hozzáértők szerint 15percnél úgy sem tudsz többet menni egyszerre me leesel a motorról.(úgy elfáradsz)
Ahol Te is (azt hiszem)18-ker Tibi(meg ne kérdezd a vezetéknevét )
Kicsit közelebb Pesthez?

Ismeri esetleg valaki a kakucsringet?
Kaloring!

Szerintem-ott mehetsz még klott gatyában is!
Hali,

No pénteken kimentem a kawa lime party-ra.
Elég vegyes érzelmekkel tértem haza, mert végül is a buli/kaja/pia nem volt rossz, de azon kicsit berágtam, hogy kordurába nem engedtek fel a pályára

Ha valakit érdekel lőttem néhány fotót link

Bár eddig sose akartam versenypályán menni, most vérszemet kaptam

Nem tud valamelyikőtök olyan pályát, ahol nem csak bőr ruhában, hanem kordurában is engednek menni?
Szóval ezt az izét szánod nekem? Köszi!

Akkor inkább eladom azt is ami van és biciklizek.
Tiszakécskén!
nem is mondok semmit, mert csak az irigység szólna belőlem...