Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zimikém kik jönnek?
Fisi Lütyőék Slyék jönnek?
Max jössz Tiszakécskére?
Eszedbe ne jusson kezdőként 100 lovas mocit venni!Mi a ló izének?Nekem ha nem lett volna kicsi(méretre)nem adtam volna el.Megbizható az 500-asok között a legjobban gyorsul(annak idején szívoskodtam nagyobb szutyukisokkal is, 100-igaz er-5 is ment, jó azután a gigxer elhúzott)A mostani 64lovas, igaz komolyabb nyomatékkal de nem is kell ennél több. A formája meg klasszikus sose megy ki a divatból ráadásul nem jön szembe minden sarkon (Na a mostani se, ezért is csípem)
Tényleg ne haragudj rám, általában meghúzom magam, de amikor olyan dolgot olvasok, ami rossz lehet egy esélyes leendő bandatagnak, akkor úgy érzem meg kell mondjam a véleményem.

Ha Budapest környékén találsz mocit, szólj, és segítek megnézni.
Többek között ezért szeretek fórumozni

Mindig van valaki, aki határozottan, őszintén, keményen és kertelés nélkül megmondja a frankót

Köszönöm!

NA HOL IS VAN AZ AZ ELADÓ ER5 ?
Nem akarok senkit megbántani, de nem tudom, hogy az eszét áldjam, vagy a "jóbarát" jelzőjét kérdőjelezzem meg annak az embernek, aki 600-as 100lovas motort javasol neked kezdésnek.

Szerintem az ER-5, és társai is a "kezdőmotor" (ha egyáltalán az) kategória legtetejét képviselik. Már ez is könnyedén meg tudja bosszulni, ha kezdőként kicsit mellényúlsz.

Az hogy később kevés lesz, az csak attól függ, hogy mire fogod/akarod használni. De addigra tudni fogod mit szeretnél helyette, mert ezzel mindenbe bele lehet kóstolni.
Ezt neked kell tudni!
Én ezeken a dumakon csak röhögni tudok! Lesett már mögöttem pár ilyen nagyarc gyerek...
Üdv! Még nem vettem. (lsd előző hsz)

Mit kell tudni a gépről?

Egyébként kezdek bizonytalanná válni a kategória miatt. Több jóbarátom macerál miatta, szerintük egy év és megválok tőle, tehát vegyek egy 100 lovas 600ast.
Hát nemtudom. 500 ast kapok 4-500ért, ugyanolyan állapotú 600ast 2-300al drágábban. Őszintén nemtudom mit csináljak.
Nagyon köszönöm, egyenlőre nem aktuális. Pár hetet még várnom kell!
Zimi! Úgy néz ki nem tudok menni 24-én. Bejött egy nagyobb rendezvényünk, és nem enged el a főnök De ha még is máshogy alakulna, akkor szólok. És köszönöm a meghívást!

Még most sem tudja igazán ,meeert nem ült még Hondán
zongorista ma reggel túrázni ment gusztival
végre MOTORON ül
hát ja.. valahogy úgy
én nem mondom, ők nem kérdeznek
ja értem, akkor mindenki tudja, csak nem beszél róla!
szerintem beletörődtek, hogy úgysem tudnának lebeszélni róla...
klépen=képen
persze, igazad van
én nem hozom szóba, de ha látnának és rékérdeznének, nem kertelnék
amúgy valszeg, h tudják, mert már egy csomó klépen láttak gusztin
nem is tudom, egy családanyának nem kell titkolóznia senki előtt...szerintem!
Gpz 500S volt anno beszéltünk róla.
Ez a Tuningolt ER-5 nagyon tetszik! Sajnos az én pénztárcámnak kicsit vastag volt annó. Tuningolt blokk és nagyon szép állapot.
A dupla első tárcsafék-hez vajon "új" villa, felni is kellett? Milyen motor volt a donor? A hátsó tárcsafék szintén erről való?
hát persze, szerintem ez már így is marad
még mindig inkognitóban motorozol otthon?
Szevasz Alfer! vettél már motort? Itt van egy szép kék!