Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen olajat használsz?
Igen, nekem is az böki jobban a fejem, amit a szerelő haver mondott azt könnyedén alacsony pénz költségből is meg lehet csinálni, de az a baj mint az eddigi tanácsokkal is hogy túl egyszerűnek tűnik hogy igaz legyen. Ami szerintem a bibi lesz az vagy a gyújtás/elektronika vagy esetlegesen egy kis szelephézag. Pénteken minden kiderül.
Gadus Versyse is ugyanez a szín- szal ne aggódj- tudjuk milyen szép is élőben!
köszi. Szép metál a gép, csak a képminőség nem adja vissza.
A régi GPZ- k-nek ez volt a baja- hogy a gyújtó mágnes nem volt hálózva vagy már nem is tudom hogy magyarázták anno nekem. Csak ragasztva van- ez egy idő után elreped, leesik letörik a mágnes állórész azt csók. Mellesleg eléggé drágák ezek a mágnesek "természetesen"...
Én még mindig inkább a gyújtásra gyanakszom..
Szép az a gép- és már a kedvenc újfajta Kawa zöldre van festve!
Közép alsó mellett a bal oldali még a múltkor mikor néztem meg volt repedve és ez által le is esett egy kis darab belőle. De még miután posztoltam az üzit, utána elugrottam az egyik szerelőhöz és kiszúrta hogy a karbi guminyaka meg van kicsit repedezve, ahogy felnyomta kicsit a karbit változott a fordulat szám is. Lehetséges hogy ez is a probléma okozója? Mellesleg ő küldött ide.
Persze. ez fórum azért van, hogy leírják az emberek a tapasztalatait stb stb. Én z750ben használom. Semmi bajom vele. Kapható más is :) Nagyon sok olaj van. Csak ebből bevásároltam 1 kartont. 3darab van már csak. Ha más érdekel valakit szóljon. keresünk 1 jó árat rá :)
Jó hogy elbírtak kette na motorossal- ott se jobb a morál ahogy nézem...
Hát én erre az olajra csak azt mondom- traktorba való. Legalább is az Er-5 úgy járt tőle, meg Sly Hondája is. Persze van aki meg ezt isteníti. Nem az üzletedet akarom rontani, csak a tapasztalataimat mondtam el...
Sziasztok!

3db motul 5100 10w-40 4T van még 4 literes kiszerelésben. Az utolsó 3at adom 8500Ft-os áron. 1100Ft a posta vagy ingyen átveheted személyesen. Ha valaki elvisz mind a hármat akkor 8ezerért adom darabját. Számlát is adok ha kell. Elérhetőségek az adatlapomon. Köszi
Nézz rá az állórész mágneseire hátha azok vannak eltörve-elrepedve!
Üdvözlök minden motorost!
Egyik ismerősöm küldött ide hogy itt talán megoldást találok a motorom problémájának megoldása gyanánt. Gyorsan bemutatkoznék is! Szelczi Ádám vagyok 21 éves Budakalászi lakos, 1-2 éve motorozok, de múlt hónapban raktam le az A +21-es jogsit. Na szóval. A problémám az lenne hogy van egy '94-es EX500(GPZ)-asom és 4500-as fordulatnál ledadog a motor néha puffan egyet a kipufogó. Itt egy link amin meghallgathatjátok a problémát. Előre is köszönök mindent este ismét leszek.
Tiszta Utat!
http://youtu.be/H1SP2vL5A-E
épp akartam mondani:látom, befigyelt a TKB-s póló
belekarcoltam...
de rég vót, tán igaz se vót!
Hála annak a magosságosnak!
Ja és persze TKB- s polóban!
A hétvégén Gadussal, Lütyőékkel képviseltük a bandát Izsákon az Országos Motoros Találkozón, és felvonuláson- íme itt lassulok épp
Persze, amikor lejtő volt Akkor belekarcoltál a 85-be is.
gong=gond
nem cseréltük ki, a régit töltőre tettük és nem volt gong, szépen indult
De tudtál ám!