Viszek házi mézes barackot legalább egy üveggel! Errefelé nagyon kelendő... már-már annyira hogy hiánycikk. De egyet akkor is szerzek! Nagyon édes, így egy kicsit alattomos is.
Én is hasonlót olvastam, hogy bőrnek nagyobb a "kopástűrése", azt írták, hogy a kordura is bőven kibír egy csúszásos esést, nem olvad rá az emberre, és nem is szakad le róla, viszont a baleset után jó eséllyel cserélni kell, mert még egy csúszást már nem bírna ki, ellentétbe a bőrrel, amivel lehet többször is ilyeneket produkálni.
Azaz ha még beütne a krakk és el is csúszna az ember akkor megvédné, ezért se értem miért van ez a felhajtás...
Ha valóban gáz lenne ez a technológia, és nem védne ennyire, akkor arról bőven születtek volna cikkek, és a nagy gyártók se foglalkoznának vele...
és ehhez még az is hozzátartozik hogy aki cordurában motorozik az ritkán költ nagyobb összeget ruhára, így maradnak a shoxos 10-15ezer forintos kabátok, meg a hozzá hasonló nadrágok, ami már kb 50es tempónál eséskor is szarrá szakad. És akkor bele se merek gondolni abba hogy mi van pl akkor ha az illető a célegyenes végén féktávon esik el 250-es tempóval. Az olcsóbb fajtákban ráadásul csak szivacsos protektorok vannak amik csúszkálnak össze vissza.
A Cordura ha netalántán elcsúszol a pályán nem véd annyit mint a bőr.A bőr aszfalton csúszáskor sokkal strapabíróbb.Valszeg ezért nem engednek fel,mivel a pályán nagyobb rá az esély,hogy többet csúszol az aszfalton,mint mondjuk közúton ahol talán csak egy villanyoszlopot kapsz el.Az ütéselnyelésük hasonló gondolom a protik miatt,csak a szakítószilárdsága jobb a bőrnek.Szerintem...
A cordura az miért nem "normális" egy olyan pályán, ahol bazi sok ember van fent, és gyorsasági kategóriák vannak?
És sztem egyébként sem azzal van a baj, hogy nem engednek fel, hanem azzal, hogy nem hívták fel rá sehol a motorosok figyelmét.
Én is ki akartam menni a party-ra, de épp aznap jöttek meg Hugimék nyaralásból, és reptérre kellett értük mennem. Így utólag örülök, hogy nem jött össze, mert a pálya érdekelt volna a legjobban.
Úgy tudom, hogy a korábbi években nem csináltak ebből ilyen gondot...
Arra kérek mindenkit, hogy aki jön, az erre az e-mail címre erősítse meg, és jelezze, hogy ott alszik-e:
imi_1@freemail.hu
A tárgyba annyit írjatok: Tiszakécske
Akinek van felfújható matraca, hozzon és hálózsákot is.
Az ágyakat majd kisorsoljuk, de én döntök!
Sátor is lehet, az udvaron elfér 2-3 db iglu.
A kaját majd eldöntjük és megvesszük a hozzávalókat helyben.
Lesz egy bográcsos kaja, de süthetünk húst tárcsán.
Ha van ilyen igény, ehhez előre mégis vennem kell húst és be kell pácolni, de lehet grill kolbász is még, meg mindenféle zöldség és szalonna is.
Kérés: evőeszközt hozzatok, biztos, ami biztos, fejből nem tudom, mennyi tányér és kanál stb. van lent, de majd kiderül. Műanyag tányért vehetünk.
Ha fürdeni is szeretnétek, akkor hozzátok az úszógumit is!
Ha hűvösebb is az idő, a termálfürdőben garantáltan nem fogtok fázni.
Igen, igen...
Az ismerősi körömből nekem is az jön le, hogy az ERnő nem a kezdők motorja, hanem a családos embereké, hisz ennél jobb fenntartási költség/élmény arányú vas nem nagyon van
Tavaly valóban így volt, de idén három etapot néztem végig, és mindegyikből kiszedték az összes kordurás emberkét, úgyhogy sokan gyűltünk össze a kispadon nézelődni :(
szerencsére nincs baj, csak szimplán 48ezres szervíz és egy kicsit húzósnak érzem az ajánlatot
amúgy ugyanaz a szerelőm mint Gadusé (beugrott) - Piller Tibi
jó szerelő, csak most magas lett az általa tervezett költség
Azaz ha még beütne a krakk és el is csúszna az ember akkor megvédné, ezért se értem miért van ez a felhajtás...
Ha valóban gáz lenne ez a technológia, és nem védne ennyire, akkor arról bőven születtek volna cikkek, és a nagy gyártók se foglalkoznának vele...
igyekszünk jól karbantartani a karbantartani valót
És sztem egyébként sem azzal van a baj, hogy nem engednek fel, hanem azzal, hogy nem hívták fel rá sehol a motorosok figyelmét.
Én is ki akartam menni a party-ra, de épp aznap jöttek meg Hugimék nyaralásból, és reptérre kellett értük mennem. Így utólag örülök, hogy nem jött össze, mert a pálya érdekelt volna a legjobban.
Úgy tudom, hogy a korábbi években nem csináltak ebből ilyen gondot...
imi_1@freemail.hu
A tárgyba annyit írjatok: Tiszakécske
Akinek van felfújható matraca, hozzon és hálózsákot is.
Az ágyakat majd kisorsoljuk, de én döntök!
Sátor is lehet, az udvaron elfér 2-3 db iglu.
A kaját majd eldöntjük és megvesszük a hozzávalókat helyben.
Lesz egy bográcsos kaja, de süthetünk húst tárcsán.
Ha van ilyen igény, ehhez előre mégis vennem kell húst és be kell pácolni, de lehet grill kolbász is még, meg mindenféle zöldség és szalonna is.
Kérés: evőeszközt hozzatok, biztos, ami biztos, fejből nem tudom, mennyi tányér és kanál stb. van lent, de majd kiderül. Műanyag tányért vehetünk.
Ha fürdeni is szeretnétek, akkor hozzátok az úszógumit is!
Ha hűvösebb is az idő, a termálfürdőben garantáltan nem fogtok fázni.
Uff, beszéltem!
Zimi
Ő karbantartja a motorod Te pedig Őt
Fújjj ezek a férfias gondolatok
Az ismerősi körömből nekem is az jön le, hogy az ERnő nem a kezdők motorja, hanem a családos embereké, hisz ennél jobb fenntartási költség/élmény arányú vas nem nagyon van
amúgy ugyanaz a szerelőm mint Gadusé (beugrott) - Piller Tibi
jó szerelő, csak most magas lett az általa tervezett költség
lehet, hogy csak velem voltak rendesek