Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tegnap is mentem egy jó nagy kört
zongorista addig babakocsin tolta a babókát
munkamegosztás....megy ez nekünk
hát...aki ennyit motorozik....
Ne is mond!Májusba a vételnél még csak 7200 volt most meg már 12600.Kéne is vinni már a 12-es szervizre.(olajat cseréltem már 2X)
apró örömök az életben:
tegnap mentem egy kört
nagyon jó volt
Mert ti csak előre tekeritek a számlálót.
Gadus komám!

Látod az okosságot? Ebben is kemény 13 valahányszáz km van! Mi vagyunk csak ekkora motornyúzó állatok, hogy ennyi km- et teszünk a gépeinkbe?
Már nincs meg neki.
Ilyen színben létezett Er- 5? Elég furi. Dunaföldvár itt van a seggem alatt- ha van kedved megnézni elmegyek, és segítek. Kissé fura gép- mintha sportdob lenne rajta? Az első gumira kíváncsi lennék, mik a tapasztalatai a srácnak vel- ez a keresztmintás Heidenau- egy kicsit olcsóbb mint a Heidenau K63- 64 Wings- amiket eddig használtam...
Itt a hirdetések között.(kawasaki er 5- alkatrész -motorblokk)
Hát, köszi, körbetelefonáltunk pár bontót, de egyelőre negatív :-(
Új ára pedig 63eFt...
Én láttam már hasonló jelenséget régi fajta ER-5-nél, de ott csak el volt ferdülve kicsit a vége. Gondolom onnan már könnyen elfárad, és törik. Bontóban könnyedén lehet kapni ilyen telót.
"Szép fekete az nincs- mert csak a kék a szép!" :P Jó a szó, tesó!
Az alábbi motor nem innen valakié, esetleg ismeritek? Egyáltalán mi a véleményetek?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_er5-5053118
hát ja, akár be is fagyhat hajnalban a popitok
elhiszem, hogy inkább a csapattal ejtőznél
ez a csapatépítő most tök gáz, azért a főnököd szólhatott volna egy kicsit korábban, nem?
azért vigyázz Zimi, le ne lőjjenek!
Hát apukám ez tényleg elég nomád!
Még ha július lenne akkor OK de szeptemberben!
Nem!

De bontott biztos beszerezhető!
Sziasztok.
Nincs valakinek véletlenül bontott hátsó telója?
Az történt, hogy a jobb oldali a felső végén eltört... Valószínűleg el lehetett már nagyon fáradva, egy (nem is olyan nagyon durva) kátyú adta neki az utolsó pofont.
Láttatok már ilyet?
beszélem ma ismét a szerelővel és költség-csökkentő tényezőket figyelembe véve leredukáltuk a feladatokat: marad az olaj és szűrő csere, szelephézag állítás, fék ell, meg egy-két fontos dolog ellenőrzése
így már az ár is emészthetőbb számomra
Ja, ez még hagyján!
Szeged mellett egy PaintBall pályán lenne, Sziksósfürdő közelében. Sátras elhelyezéssel. Vízvétel fúrt kútról, áram aggregátorról menne (amennyi kell). Szóval nomád körülmények.
Szombaton lövöldöznénk egymásra.

Ha lehet választani, akkor inkább veletek sörözgetnék a kégliben, miközben fő a kaja a bográcsban.

Egy fiatalabb évjáratút én is elfogadnék, de 97-es még 1x nem kellene.
Micsoda?Csapat épitő tréning?Hát mi lett a vpop amweyes hülye gyerekek gyülekezete? Küld el a főnököd a pitlibe
Söt sajna a versysre is.De attól függetlenül Qrva jó mocik
Itt hallhatod is miről beszélek!

http://youtu.be/qe0AdPF4fME