Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gadus és Zarándok!

hol szervizelitek a mocitokat Pesten?
uff TKB!

látom egyesek még kihasználják egy kis Szeliddel a jó időt
mások meg kerti gyógyfürdőben bányászkodnak
én pedig a sok-sok munka közepette irigykedve olvasom a felszólalásokat, bár a hétvégi legénybúcsú (no nem az enyém, hanem egy barátomé) jól sikerült, úgyhogy nincs okom panaszra

sebaj, 24-ére jelen állás szerint mi is szabadok vagyunk (remélem így is marad)
Kelemotor(17-ker)olyan 3800ft nézd meg a honlapjukon
Sziasztok,
Er5 hoz keresek első index-et(bal oldal), kormányt(csak a fém rész), és komplett gyári muszeregyseget. Ha esetleg valaki bont, vagy van neki, esetleg tud Olcsón újat kérem jelezze vagy itt, vagy Emil én(pumuklee@europe.com), vagy 06703125910. Elorre is köszi.
Szia Erzsi és Laci tompáról ott leszünk addig is üdv mindenkinek.
Szia Laci szolt hogy lesz motoros találkozó mondta nézzem meg de nem találom tudsz segíteni hol van kiírva köszi ja és elméletileg ott leszünk és üdvözlünk mindenkit.
De csakis kawasaki traki
Irigykedsz is-mi?
Olyan szépek vagytok így együtt mint két új traktor!
Ziminek pedig megtaláltam a következő motorját!
A zenére meg álljon itt egy példa:

http://youtu.be/jVwKyEziuXQ
NA üdvözlet banda- immár itthonról- de nagyon jó volt a szelidi buli. GAdus tesókám is lent volt, a felvonuláskor kipróbáltam a Versys hátsó traktusát- élmény volt!
Ja még szállást is kaphatsz.
Zimikém érezzétek jól magatokat!
24-én találkozunk!
Z
Na de Zarándok!
Gyere szeretettel várlak!
kellemes időzést Hajduszobin
Zongorista elvileg megy, én pedig itthonról drukkolok Esztivel a jó hangulatért
hol lesz ez helyileg?
nagyon ügyik vagytok
remélem, hogy a sörök pisi melegek voltak
Természetesen ott a helyed!

Hé Mindenki!
Szeptember 24-én szombattól vendégvárás. Ha jöttök lesztek, ha hoztok esztek!
A főzést és a menüt majd megbeszéljük, előre nem veszek semmit, csak a sört és a pálinkát készítem be a hűtőbe.

Üdv Hajdúszoboszlóról!
Zimi! Részt vennék én is az Anonim Alkoholisták őszi gyűlésén, amennyiben szívesen láttok!
Az enyém 3,9/100 km evett egy Budapest-Visegrádi bob pálya oda-vissza úton, úgy hogy előtte egy kis Budapest is volt benne, és útfelbontások is voltak bőven, ahol jócskán lelassítottak. Tehát simán vegyes fogyasztás. Oh, és két személlyel!
Már nagyon érik a dolog, hogy szavadon fogjalak!
Eddig csak a popipárna, meg egy jó baráti beszélgetés hajtott.
Már ez is elég, hogy amint időm engedi elinduljak, de a sör+fürcsi kombó nagyon komolyan megfejeli a dolgot.