Szerintem már a felnire sem fog rámenni, de ha nagyon könyörögsz a gumisnak (és aláírod neki hogy nem őt tartod hibásnak ha emiatt elesel) és rápaszírozza, akkor lesz egy gnóm alakú gumid (összehúzza a felni) amivel ha nem ér bele a hátsó villába akkor is közel rémálom lesz a kanyarodás a teljesen eltérő első-hátsó gumiprofil miatt. Szerintem...
lemérted a villa szárainak a távolságát?Ott meglátod befér e.
Mi változik?A kinézete biztos Sztem úgy már kicsit otromba lesz,de ízlések és pofonok...véleményem szerint kanyarodni tudsz majd, max annyira dönteni nem tudod mert visszahúz egyenesbe.
Valami olyaamit emlegettek hogy zimi fél nyaralójába akartak valami öszeröfföt így szezon búcsúztatónak. Ha ebből lesz valami akkor ennek az időpontját kellne kitűzni.
irígy is vagyok
ha minden jól megy és a jó isten is úgy akarja, akkor lehet, hogy vasárnap sikerül összehozni, hogy motorozzunk egy órácskát, jajj, de jó lenne, teljesen feldobná a napomat
csak jól meg kell szervezni, áthozni a nagyit esztikéhez, összeszedni a két motort (mindkét motor külön helyen van), szóval mire elindulunk, az legalább egy órát vesz igénybe....szóval meglátjuk, hogy összejön-e
Hát, ugyan én sosem voltam házas (még)De egyszer 17-év és egyszer 5-év (remélem még 40-év akkor sokáig élek)az is valami nem Egyébként gratulálok ritka ez manapság
De egy hónap múlva már nem nyár lesz.Meg most sem az van(volt).
Emlékezzetek a tavalyi nyárra!Egy csendes hétfő délelőttre esett asszem.Az idei meg egy másik országban lett megtartva.
Találkozóban mi is benne lennénk ecsetlegesen.
Üdv TKB!
Olyan kérésem lenne felétek, hogy a nyár búcsúztató talinak lassan jelöljük ki az idejét ha lehet. Mert én szeretnék mindenképpen ott lenni. Csak az a bajj h nekem kb 1 hónappal előre tudnom kell az idejét hogy a szabit ill pihetőt tudjak kérni oda. Mert ha megjön a vezénylésem akkor már nem tudom korrigálni :S
Mikor nekünk volt bejáratós gyermekünk még járókát is cűgöltünk a Balatonhoz a gyári üdülőbe.Gondtalan és szép idők voltak azok.
Más:ma van a 24.-ik házasságink.Ki mond többet?Ki bír többet?
Tetőbox tényleg jó megoldás.Mi a kempingező cuccokat rakjuk oda mert ha megállunk valahol akkor nem kell kiforgatni a csomagtartót.Csak ajánlani tudom.Rengeteg bizbasz belefér.
Persze ezt nem próbáltam, csak gondolom...
lemérted a villa szárainak a távolságát?Ott meglátod befér e.
Mi változik?A kinézete biztos Sztem úgy már kicsit otromba lesz,de ízlések és pofonok...véleményem szerint kanyarodni tudsz majd, max annyira dönteni nem tudod mert visszahúz egyenesbe.
ha minden jól megy és a jó isten is úgy akarja, akkor lehet, hogy vasárnap sikerül összehozni, hogy motorozzunk egy órácskát, jajj, de jó lenne, teljesen feldobná a napomat
csak jól meg kell szervezni, áthozni a nagyit esztikéhez, összeszedni a két motort (mindkét motor külön helyen van), szóval mire elindulunk, az legalább egy órát vesz igénybe....szóval meglátjuk, hogy összejön-e
és hogy bírod?
Nekünk múlt csütörtökön volt a negyedik
Egy jó kis gurulásba benne lennék
Szombaton mentem egy karikát, Dobogókő-Esztergom-Visegrád vonalon, a táj szép volt az út viszont pocsék...
Jó lenne már vmi jó helyen gurulni
Emlékezzetek a tavalyi nyárra!Egy csendes hétfő délelőttre esett asszem.Az idei meg egy másik országban lett megtartva.
Találkozóban mi is benne lennénk ecsetlegesen.
Olyan kérésem lenne felétek, hogy a nyár búcsúztató talinak lassan jelöljük ki az idejét ha lehet. Mert én szeretnék mindenképpen ott lenni. Csak az a bajj h nekem kb 1 hónappal előre tudnom kell az idejét hogy a szabit ill pihetőt tudjak kérni oda. Mert ha megjön a vezénylésem akkor már nem tudom korrigálni :S
Más:ma van a 24.-ik házasságink.Ki mond többet?Ki bír többet?
nem volt szar idő felétek?!
anno a kocsimmal én is így voltam
zongorista már tervezi:)
hát...igen Zimi, a nagycsaládosok kevésbé férnek ám el
Kitéptem volna a gerincét.