Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az Ernőkém meg három éve enyimé!Most a novembert várom attól már szürke is az enyiméé.Gondolom jól megfizetted a zsiráfokat
Ha jó idő lesz holnap akkor felugrok Dobogókőre, de most hosszabbra nem lesz idő :(
Tegnap mentem egy picike kört! Állati jó volt!
Meg is basznám az anyja hátán- ha ráülne, és motorozgatna a magántulajdonommal!

Ja el felejtettem mondani- 2 hete hivatalosan is az ENYÉM a motorom- kifizettem a tetves zsidó bankot- most már az enyéém!
6 év kínlódásnak lett vége!
Senki nem ír úti beszámolót.Ez mééé van?Pölö én 10-én ültem utoljára a bicajon,Szép nyarunk van!
Ráült a vizsgáztató?Ment vele kis kört?Az enyémmel igen.Meg akartam ölni.Mert féltékeny vagyok mindenre ami az enyimé.Nem adok kölcsön fogkefét,borotvát,nőt,MOTORT.Senkinek,soha.
Halló eDEm ! Telefonszámot kérek!
Érdekes járgány! Kiváncsi lettem volna mit tud. Ha nem nekem kéne fizetni az üzemanyagot (akármivel is megy) szívesen elfogadnám! http://auto.indavideo.hu/video...
A bontott Kawámból megvan még a gyári index relé, ha érdekel , és ha meghagyták a gyári foglalatot.
Pár hozzászólással visszább valaki tett fel képet 3 db eladó gyári indexről. A negyediket meg be tudod szerezni a nagyvas.hu-ról.
Egy oldallal előrébb épp hirdetett valaki.Igaz csak 1 pár van nála.
Sziasztok!
Nem túl rég tulajdonosa lettem egy ER-5-ös gépnek. Pici, LED-es irányjelzőkkel adták, a gyáriak sajnos nincsenek meg hozzá. Erős napfényben azonban semmit nem látni az irányjelzők fényéből, szeretnék rá "hagyományos" indexeket szerelni. Van-e esetleg valakinek eladó, vagy tud-e ajánlani normál izzós univerzális irányjelzőket? Ja, és gondolom akkor az indexrelé is cserés... annak milyennek kell lennie?
Köszönöm a segítséget előre is!

Bandi
Kemény 8175 kovertibilis jóóó magyar forintot fizettem a műszakiért.
Érdekes cikk: link

A kedvenc kommentem

"Aki először bevágja sárgánál egy féket úgy, hogy emiatt beleszaladjon egy rendőrautó, azt meghívom egy karton prémium sörre! "
Megyek! ugorj be .
Hát igen ezt lehetetten lett volna kivédeni :(

link
ügyesek vagytok!
Mindhárman!
Javaslom az oldalkocsis megoldást!

Én sajna már nem férek családostul egyben, kettő kell.
Igen, kb. ugyanannyit rátesz egy szerviz, ha megbízod őket a műszakiztatással.
Érdekes volt a fékpad: az én motorom annyira könnyű, hogy le kellett nyomni az elejét, meg a hátulját, hogy normális lassulási értéket mérjenek. Rajta ült a vizsgáztató és megkért egy másik faszit, hogy tehénkedjen már rá a motorra.
De addig szórakoztak, amíg jó lett az érték, rendesek voltak.
Lehetek az utasa?
Én 8800 ft- o fizetem Hajóson a műszakiért.
Mhmax!

El vok havazva- meg lusta vok, meg adj egy címet! :D
Szia, kiváncsi leszek, mennyit fizetsz a műszakiért!
Én személyesen vittem a vasat a Közlekedés Felügyelethez, 4360 Ft-ot fizettem.
szia Mágika, köszi a gratulációkat, Esztike jó kislány, remélem, hogy ez így is marad
kezdjük megszokni az anyaságot illetve az apaságot
Zongorista nagyon jó apa, de én tudtam, hogy így lesz
jövőre Esztike már a gusztival megy Hozzád és mindenkit le fog előzni
Nem sikerült még mindíg kiírnod a találkozó anyagát?
Dönölűűű! Jó munkához idő kell, ezért volt biztos a 29 órás vajúdás... Nagyon szép! És élete első személyre szóló fórumos üzenet Neki: Esztike legyél jó kislány, hagyd aludni is néha Anyucit és Apucit!
Na végre! Tök jó! Ügyesek vagytok! Nagy szeretettel várom jövőre a kis motoros csajszit a Tanyán! Zongorista jó apás szüléses apuka volt?
Én is szeretnék vágatlant is, meg vágottat, meg összegyűjtött fényképeket! Lécci, lécci, lécci!