Ráült a vizsgáztató?Ment vele kis kört?Az enyémmel igen.Meg akartam ölni.Mert féltékeny vagyok mindenre ami az enyimé.Nem adok kölcsön fogkefét,borotvát,nőt,MOTORT.Senkinek,soha.
Érdekes járgány! Kiváncsi lettem volna mit tud. Ha nem nekem kéne fizetni az üzemanyagot (akármivel is megy) szívesen elfogadnám! http://auto.indavideo.hu/video...
A bontott Kawámból megvan még a gyári index relé, ha érdekel , és ha meghagyták a gyári foglalatot.
Pár hozzászólással visszább valaki tett fel képet 3 db eladó gyári indexről. A negyediket meg be tudod szerezni a nagyvas.hu-ról.
Sziasztok!
Nem túl rég tulajdonosa lettem egy ER-5-ös gépnek. Pici, LED-es irányjelzőkkel adták, a gyáriak sajnos nincsenek meg hozzá. Erős napfényben azonban semmit nem látni az irányjelzők fényéből, szeretnék rá "hagyományos" indexeket szerelni. Van-e esetleg valakinek eladó, vagy tud-e ajánlani normál izzós univerzális irányjelzőket? Ja, és gondolom akkor az indexrelé is cserés... annak milyennek kell lennie?
Köszönöm a segítséget előre is!
Igen, kb. ugyanannyit rátesz egy szerviz, ha megbízod őket a műszakiztatással.
Érdekes volt a fékpad: az én motorom annyira könnyű, hogy le kellett nyomni az elejét, meg a hátulját, hogy normális lassulási értéket mérjenek. Rajta ült a vizsgáztató és megkért egy másik faszit, hogy tehénkedjen már rá a motorra.
De addig szórakoztak, amíg jó lett az érték, rendesek voltak.
szia Mágika, köszi a gratulációkat, Esztike jó kislány, remélem, hogy ez így is marad
kezdjük megszokni az anyaságot illetve az apaságot
Zongorista nagyon jó apa, de én tudtam, hogy így lesz
jövőre Esztike már a gusztival megy Hozzád és mindenkit le fog előzni
Dönölűűű! Jó munkához idő kell, ezért volt biztos a 29 órás vajúdás... Nagyon szép! És élete első személyre szóló fórumos üzenet Neki: Esztike legyél jó kislány, hagyd aludni is néha Anyucit és Apucit!
Ja el felejtettem mondani- 2 hete hivatalosan is az ENYÉM a motorom- kifizettem a tetves zsidó bankot- most már az enyéém!
6 év kínlódásnak lett vége!
Pár hozzászólással visszább valaki tett fel képet 3 db eladó gyári indexről. A negyediket meg be tudod szerezni a nagyvas.hu-ról.
Nem túl rég tulajdonosa lettem egy ER-5-ös gépnek. Pici, LED-es irányjelzőkkel adták, a gyáriak sajnos nincsenek meg hozzá. Erős napfényben azonban semmit nem látni az irányjelzők fényéből, szeretnék rá "hagyományos" indexeket szerelni. Van-e esetleg valakinek eladó, vagy tud-e ajánlani normál izzós univerzális irányjelzőket? Ja, és gondolom akkor az indexrelé is cserés... annak milyennek kell lennie?
Köszönöm a segítséget előre is!
Bandi
A kedvenc kommentem
"Aki először bevágja sárgánál egy féket úgy, hogy emiatt beleszaladjon egy rendőrautó, azt meghívom egy karton prémium sörre! "
link
Mindhárman!
Javaslom az oldalkocsis megoldást!
Én sajna már nem férek családostul egyben, kettő kell.
Érdekes volt a fékpad: az én motorom annyira könnyű, hogy le kellett nyomni az elejét, meg a hátulját, hogy normális lassulási értéket mérjenek. Rajta ült a vizsgáztató és megkért egy másik faszit, hogy tehénkedjen már rá a motorra.
De addig szórakoztak, amíg jó lett az érték, rendesek voltak.
Mhmax!
El vok havazva- meg lusta vok, meg adj egy címet! :D
Én személyesen vittem a vasat a Közlekedés Felügyelethez, 4360 Ft-ot fizettem.
kezdjük megszokni az anyaságot illetve az apaságot
Zongorista nagyon jó apa, de én tudtam, hogy így lesz
jövőre Esztike már a gusztival megy Hozzád és mindenkit le fog előzni