Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a képeket!
Tényleg elkényezteted..Hét év után cseréltettem hűtőgenyát és azonnal megbántam.Horvátországból úgy jöttem haza mint szamovár.
Véleményem:ami műkszik nem piszkáljuk.
Szelep hézag,karbi szinkron megvolt?Mert az is kidobott pénz,
Ha megvan az évente 300+km akkor úgyis hallod ha valami fáj neki.
Parabellum, ha jól érzem Te sokat gurulsz évente. Mi a titok, honnan van elég időd, család hogy tolerálja?
atrtom =tartom

időként Marci fiam is besegít a gépelésbe
jaja vigyáz, mert a következő ER5 talira elviszem, és akkor lenindzsázza a Te dobozaidat is
Az én kis ERnőm nem szenved semmilyen hiányban, sőt el is van kényeztetve

Mióta megszületett a legkisebb motoros a családba, nekem már csak évi 5e. km jut a gurulásból, így gyakorlatilag évente van az oil csere. Sőt atrtom a 3 évenkénti hűtőfolyadék, és a 2 éventi fékfolyadék cserét, és a levegőszűrőt is cserélem 2 évente.
Szélesség 540
Magasság 410
Mélység 270
A képek a dobozról még mindig nem jöttek meg!

mail cím az adatlapomon!
Parabellum!

Ha sokáig kötözködsz- akkor szerintem Norberto igen csinos felesége rajtad is megmutatja a karate tudását!
Ez betalált!
Tényleg hasonló a fahrer mentalitása.De ott van még a +110-130kg.Utaska+fullos camping lakosztály.Pumpáig lemenően.
Ernőke ha jól használod elvisz az örökkévalóságig.És még azután is egy napig..Olajcsere meglegyen hatonkénz(nekem most hétre sikerült.Végül is nem voltam honn.
nem hasonlóan = hasonlóan
Út adó van aszem 19 Euro volt a motorra, aztán ha vmit akarsz fent venni, az persze qrva drága

Az 5mm majrécsík nem para, ugyanis rengeteg a visszafordító kanyar, ott meg ugye kis sebességnél nagyot kell dönteni. Egyébként az átlag felfele 60-70 körül volt...

Szerintem alapvetően nem hasonlóan használjuk, én se hajtom sose a gépet, országúton/szerpentinen kifejezetten lassúnak számítok a többi kollégához képest. Csak annyi a különbség köztünk, hogy nekem kevesebb az időm mint neked, ezért a célig(ahol szép a táj/út stb...) én hamar szeretek jutni, hogy minél több időt tölthessek ott. Ennek pedig a legjobb alternatívája az autópálya.

Az, hogy a tied tovább él gondolom arra érted, hogy az autópályázás árt a masinának. Ebben meg kell hogy cáfoljalak, ugyanis az egyenletes haladással járó egyenletes terhelés korán sem gyilkolja annyira az alkatrészeket, mint a folyamatos terhelésváltással járó használat. Pláne úgy, hogy az ERnőnek a 130 as tempóhoz tartozó fordulatszám még bőven a megengedett tartományban van.
Hány danos a barátnő?6-7-nél már kemény dolgokat lehet eltörni.
Az águsztusi túra ca.4-4.500km.Ezért kell a cuccos.
130 az néha itthon is össze jön.Bp.-Szolnok simán.Deaz full teherrel.
Glocnerről még valamit?Mostani árak?Nincs ott véletlenül korlátozás?Mert 5milis majrét panoráma úton behúzni az durva.
Arra már rájöttem,hogy teljesen máshogyan használjuk ERnőkét.
Szerintem az enyém tovább él.
nekem top dobozként volt hátul, és bizony az első leszálláskor Párom véletlenül belerúgott(ugye nem volt ideje megszokni, h. magasabbra kell emelnie a lábát) aminek következményeként a platni helye kiszakadt a dobozból, a doboz a földre esett, és sz*r se maradt belőle...
Ja és azt tudni kell, hogy ösztöndíjból spóroltam össze az árát, szóval kicsit se voltam mérges, amikor elszállt

Utána én egy alu egészségügyi dobozt tettem fel a TZ-re, nem volt szép, de azt lehet rudosni
Hát ha Te is tolnád pályán neki 130-140el akkor nem tudnád tartani 4es átlagot

Országút az más tészta, ott lehet 4 alatt is menni, de Én a 2 e. km átlagát írtam, aminek a fele pálya.

Illetve olyan helyen ahol 6 fok van, ott többször és többet is kell melegíteni a vasat, ami szintén fogyasztás növekedést okoz
Persze megvolt Grossknocker is, ami gyönyörű, és nekünk mákunk is volt, mert az idő is király volt.
A felvezető út nagyon jó kanyar-kanyar hátán jó minőségű aszfalttal, lehet nagyon döntögetni a masinát.
Én nem vagyon nagy kanyar vadász, de még nekem is lecsökkent a majrécsík 5mm vékonyra

Mi a parkoló után még gyalog a 6ik tunelig mentünk fel, nagyon megérte mert gyönyörű a táj:
Oké!

Várom!

Majd a méreteket is pls!
Aha!
Nem húzzuk a gázt annyira!
Szevasztok! Van valami csodaszeretek, én már 6.2-es fogyasztásnál is tapsikolok örömömbe!
Ha csak egy picit is bizonytalan vagy akkor keress mást!Mindenkinek ott a lehetőség.Nekem jó ez is.
Lerúgta?Széttört?
Lófaszt törik szét attól.Hogyan rúgta le?
Tényleg ne ríkass meg!
Fotók talán holnap ilyentájt.Ezekbe a kofferekbe van ca.18.000km.
Csak rugdalózó utassal.Fenn vannak és mennek tovább.