Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap délelőtt bemegyek Kalocsára, kérek egy telefonszámot, ahol felvehetitek a kapcsolatot velük, és megbeszélitek a dolgot. Ott csak porcelánt festenek. Ha a hímzés is érdekli, akkor annak utána nézek, érdeklődök.
Mindkettő érdekelné. A feladat az, hogy ki kell választania egy népi motívumot és azt bemutatni fotós szemmel. Arra gondolt, hogy riportfotó sorozatot készítene mondjuk a minta kirajzolásától a terítő kikeményítéséig/porcelán kifestéséig. Tehát fontos lenne, hogy akár órákig is elviseljék őt a dolgozók :)
Hát remélhetőleg hamarosan járóképes. Ami miatt elhúzódhatott, az mind bejött. Alig várom hogy alattam legyen. Eddig a lelki sebeimet ápoltam, de mindhiába, mert ahány motoros elment mellettem, annyiszor tépődött fel
A kormánycsapágy nemtom mitől ment szét, a szerelő is csodálkozott hogy ilyen hamar, de szerinte normális hogy szét megy, csak ez kicsit hamarabb jött.
Olyan rég hallottunk felőled, már azt hittem, hogy teljesen leamortizálódott szegény kis Kawa.

De ezek szerint már nemsoká járóképes , mi tartott ennyi ideig?

Gondolom nem volt jól beállítva a kormánycsapágy, mástól nem nagyon tud elszaródni.
asszem 24e körül
Na azért ez érdekes! Mitől ba..odott el!? HA olyan kevés km volt benne... Tényleg mennyi is van most!?
Én is gratulálok Zarándoknak és Zongoristának Eszterhez. Dobjatok képet a fórumra, ha lesz időtök!
Érdekes hasonlat, de én az Enterprise-t nem cserélném le
na csáp.
nem sikerült még beszélni vele, mert nem csörög ki gyanus h másik telszáma van. majd el kell menni hozzá csak ebbe a gyönyörü esős időbe nem tolom ki a trudit.
a szabimat még nem tudom h megkaptam e. de remélem.
Szia!

Nekem is szitált. Most szerelőnél van egy kisebb esés miatt, és kiderült hogy tök szar a kormány csapágy. Nem lehet hogy azért? Bár még nem kaptam vissza, ugyhogy nemtom az volt-e a hiba...
Ja tudom már hol van! Er-a felvilágosított- ő meg hajósi
Na szép- kissé beégtem...
Én meg Kalocsán de a f..om se tudja hol ez a festegető izé..
Nem sokat pingáltam még!

Ivzo- valamikor mocizás?
Zarándok és Zongorista, gratulálok a csemetéhez, sok boldogságot!
Feleségemnek van egy 98-as.
Csak jó lenne egy Magyar nyelvű használati.
Kalocsán van egy porcelánfestő manufaktúra, ahol kalocsai mintás porcelánokat pingálnak. Bemehetnek látogatók, gondolom, a fényképezést se veszik rossz néven. Vagy ha a hímzés érdekelné a párodat, akkor utána tudok nézni, csak írd meg, hogy konkrétan mi érdekelné. Kalocsa mellett lakom.
Nincs-de ha neked az van akkor gratu- jó gép nagyon az is!
Sziasztok!
Van köztetek akinek GPZ500s-e van?
Kellene egy használati útasítás.
Előre is köszönöm!
Tony
Azé a csávó kanyartechnikája se piskóta!
Indul a mandula- avagy hogyan legyünk balfaszok?!

http://youtu.be/cmHK0XFCPVI
Szerintem tartotta magát!
BAUUUUU!

+van a szabadnap 4-7-ig!
Bau sikerült beszélni Indiánnal?
öcccccá gratula a kis Tüneményhez
Lehet

Kéne egy kis segítség, páromnak van egy olyan fotós feladata, hogy örökítsen meg valami népi szokással kapcsolatos dolgot.

Úgy tudom Kalocsán nagy múltja van a népi hímzésnek, nem tudsz véletlenül egy olyan nénit, aki hímez, és engedne magáról készíteni egy sorozatot?