Holnap délelőtt bemegyek Kalocsára, kérek egy telefonszámot, ahol felvehetitek a kapcsolatot velük, és megbeszélitek a dolgot. Ott csak porcelánt festenek. Ha a hímzés is érdekli, akkor annak utána nézek, érdeklődök.
Mindkettő érdekelné. A feladat az, hogy ki kell választania egy népi motívumot és azt bemutatni fotós szemmel. Arra gondolt, hogy riportfotó sorozatot készítene mondjuk a minta kirajzolásától a terítő kikeményítéséig/porcelán kifestéséig. Tehát fontos lenne, hogy akár órákig is elviseljék őt a dolgozók :)
Hát remélhetőleg hamarosan járóképes. Ami miatt elhúzódhatott, az mind bejött. Alig várom hogy alattam legyen. Eddig a lelki sebeimet ápoltam, de mindhiába, mert ahány motoros elment mellettem, annyiszor tépődött fel
A kormánycsapágy nemtom mitől ment szét, a szerelő is csodálkozott hogy ilyen hamar, de szerinte normális hogy szét megy, csak ez kicsit hamarabb jött.
na csáp.
nem sikerült még beszélni vele, mert nem csörög ki gyanus h másik telszáma van. majd el kell menni hozzá csak ebbe a gyönyörü esős időbe nem tolom ki a trudit.
a szabimat még nem tudom h megkaptam e. de remélem.
Nekem is szitált. Most szerelőnél van egy kisebb esés miatt, és kiderült hogy tök szar a kormány csapágy. Nem lehet hogy azért? Bár még nem kaptam vissza, ugyhogy nemtom az volt-e a hiba...
Kalocsán van egy porcelánfestő manufaktúra, ahol kalocsai mintás porcelánokat pingálnak. Bemehetnek látogatók, gondolom, a fényképezést se veszik rossz néven. Vagy ha a hímzés érdekelné a párodat, akkor utána tudok nézni, csak írd meg, hogy konkrétan mi érdekelné. Kalocsa mellett lakom.
A kormánycsapágy nemtom mitől ment szét, a szerelő is csodálkozott hogy ilyen hamar, de szerinte normális hogy szét megy, csak ez kicsit hamarabb jött.
De ezek szerint már nemsoká járóképes , mi tartott ennyi ideig?
Gondolom nem volt jól beállítva a kormánycsapágy, mástól nem nagyon tud elszaródni.
nem sikerült még beszélni vele, mert nem csörög ki gyanus h másik telszáma van. majd el kell menni hozzá csak ebbe a gyönyörü esős időbe nem tolom ki a trudit.
a szabimat még nem tudom h megkaptam e. de remélem.
Nekem is szitált. Most szerelőnél van egy kisebb esés miatt, és kiderült hogy tök szar a kormány csapágy. Nem lehet hogy azért? Bár még nem kaptam vissza, ugyhogy nemtom az volt-e a hiba...
Na szép- kissé beégtem...
Nem sokat pingáltam még!
Ivzo- valamikor mocizás?
Csak jó lenne egy Magyar nyelvű használati.
Van köztetek akinek GPZ500s-e van?
Kellene egy használati útasítás.
Előre is köszönöm!
Tony
http://youtu.be/cmHK0XFCPVI
+van a szabadnap 4-7-ig!
Kéne egy kis segítség, páromnak van egy olyan fotós feladata, hogy örökítsen meg valami népi szokással kapcsolatos dolgot.
Úgy tudom Kalocsán nagy múltja van a népi hímzésnek, nem tudsz véletlenül egy olyan nénit, aki hímez, és engedne magáról készíteni egy sorozatot?