Nacsááááá Bau!
Holnap azaz szerdán viszem a vasat Halasra műszakira 13.00-ra.
Van kedved csatlakozni?
Faterral üzentem nem tudom +kaptad-e.
Mi a helyzet Indián ügyileg?
sziasztok srácok, köszi mindenkinek a gratulációkat, nagyon jól esik, Esztike nagyon kis cuki, szeretjük őt
mondta, hogy lassan-lassan ki is akarja próbálni Gusztit, még a végén tényleg az övé lesz, én pedig vehetek magamnak egy másikat
de olyan könnyen azért nem adom
amúgy már alig várom, hogy mehessek gusztival egy kört
Kriszta, te egy hős vagy! Gratulálok Zongoristának a kitartáshoz!
Köszönöm én is, hogy értesítettél a születéskor, a részleteket viszont nem tudtam.
Gyönyörű pici lány!
sziasztok srácok, tegnap délután értünk haza
20-án császárral megszületett Szalai Esztike, aki azóta sokat eszik és már ismerkedik a motorozás rejtelmeivel..
Fisi, köszi, hogy megírtad a többieknek, hogy megszületett a kisasszony
köszönöm mindenkinek a drukkolást és hogy gondoltatok Ránk
köszönöm Zongoristának is a nagy-nagy segítséget, hogy a 29 óra vajúdás mellett végig velem volt és egy pillanatra sem hagyott magamra, bíztatott, amikor úgy éreztem, hogy már nem bírom tovább
küldök egy képet a királylányról, tessék őt jól megcsodálni
Szia!
Van két telefonszámom. Az első a porcelánfestő ügyvezetőé, Kárász László Csaba 06-20/9104311. Nem zárkózott el, hívja fel a párod, és majd megbeszélik a részleteket. Ő mondta, hogy ha felhívja, akkor hivatkozzon rám. A másik a terítő, az szerintem nehezebb feladat lesz. A népművészeti házban voltam, és ott kaptam ezt a nevet és a számot. Nem evvel a nővel beszéltem személyesen, de vele kell az ilyesmit megbeszélni. Guzsvány Mária 06-30/9459771. www.koronatours.hu. Remélem tudtam segíteni. Ha esetleg még tudok valamiben, akkor csak nyugodtan szóljatok.
Holnap azaz szerdán viszem a vasat Halasra műszakira 13.00-ra.
Van kedved csatlakozni?
Faterral üzentem nem tudom +kaptad-e.
Mi a helyzet Indián ügyileg?
Z