Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nacsááááá Bau!
Holnap azaz szerdán viszem a vasat Halasra műszakira 13.00-ra.
Van kedved csatlakozni?
Faterral üzentem nem tudom +kaptad-e.
Mi a helyzet Indián ügyileg?

Z
sziasztok srácok, köszi mindenkinek a gratulációkat, nagyon jól esik, Esztike nagyon kis cuki, szeretjük őt
mondta, hogy lassan-lassan ki is akarja próbálni Gusztit, még a végén tényleg az övé lesz, én pedig vehetek magamnak egy másikat
de olyan könnyen azért nem adom
amúgy már alig várom, hogy mehessek gusztival egy kört
Gratulálok a picihez!
Hát ez a srác se fél a sebességtől
link

Kicsit már túlzásnak érzem, ilyen tempónál egy apró hiba, és kampec neki...
Gratulálok és jó egészséget,sok boldogságot kívánok nektek!
Kriszta, te egy hős vagy! Gratulálok Zongoristának a kitartáshoz!
Köszönöm én is, hogy értesítettél a születéskor, a részleteket viszont nem tudtam.
Gyönyörű pici lány!
Hát magyar hegyekbe. Eger Tokaj szilvásvárad környéke. ill Kajaktúra a túr folyón.
Merre mentek Bau?
Na csé papucsos.
Megkaptam én is a szabimat, szal csütörtök reggel nyeregbe az go
Grat a picihez :P
Remélem következő öccá-as találkozón látjuk majd.
TÖK ARI!
öccá gratula
Na és hol a moci alóla?
Szépek vagytok!
Gratulálok a babához, vigyázzatok rá.
Sokal szebb mint az apja- és nem is szakállas!
29 óra? Minden tiszteletem a tiétek! Nagyon aranyos! Remélem a cumitól a rágókáig minden motoros lesz :P
Gyönyörű kislány, gratulálok!
Szuper vagy !
Nagyon köszönöm a segítséged !
Gratulaaaaa!
és még egy kép, az már otthon készült
sziasztok srácok, tegnap délután értünk haza
20-án császárral megszületett Szalai Esztike, aki azóta sokat eszik és már ismerkedik a motorozás rejtelmeivel..
Fisi, köszi, hogy megírtad a többieknek, hogy megszületett a kisasszony
köszönöm mindenkinek a drukkolást és hogy gondoltatok Ránk
köszönöm Zongoristának is a nagy-nagy segítséget, hogy a 29 óra vajúdás mellett végig velem volt és egy pillanatra sem hagyott magamra, bíztatott, amikor úgy éreztem, hogy már nem bírom tovább
küldök egy képet a királylányról, tessék őt jól megcsodálni
Szia!
Van két telefonszámom. Az első a porcelánfestő ügyvezetőé, Kárász László Csaba 06-20/9104311. Nem zárkózott el, hívja fel a párod, és majd megbeszélik a részleteket. Ő mondta, hogy ha felhívja, akkor hivatkozzon rám. A másik a terítő, az szerintem nehezebb feladat lesz. A népművészeti házban voltam, és ott kaptam ezt a nevet és a számot. Nem evvel a nővel beszéltem személyesen, de vele kell az ilyesmit megbeszélni. Guzsvány Mária 06-30/9459771. www.koronatours.hu. Remélem tudtam segíteni. Ha esetleg még tudok valamiben, akkor csak nyugodtan szóljatok.
Az előzőt nem én írtam.A tiéd más világ.Peace.
Ha meg van még a motor ne add el!Én is leszedtem de jól elvan a fiókban.Lejjebb megtalálod milyen mini indexel.
Sziasztok,

Eladnék 3 db. használt Kawasaki ER-5 indexet (egy első, két hátsó). Ár: 4500 Ft / db
Csörögj rám, bármikor
Én dolgozom holnap- de Te amúgy is jobban képben vagy a dologban ahogy látom.
Mikor ütközünk?