A gyujtásnál a jeladó az nem ad áramot
Hogyan lehet azt lemérni,
És még azt szeretném kérdezni hogy az csak kawasaki ER5 bol paszol vagy esetleg vmi más tipusból is
Szia, típushibái: gyári kipufogóban el szoktak törni a lemezek ezért cicergős hangja lesz, illetve a hengerfejbe vezető vízcsöveknél az "o" gyűrűk elöregedése miatt folyhat a hűtővíz. Ezen kívül baja nem szokott lenni ha rendszeresen szervizelt, 100e km feletti futásteljesítményt tudják ezek a blokkok.
Egyébként az enyém eladó, ha esetleg érdekel akkor tudok írni róla pár sort.
Sziasztok!
Új vagyok itt a fórumon és a segítségeteket szeretném kérni.
Feleségemnek szeretnénk vásárolni egy ER-t.
Mire figyeljek a vásárlásnál.
Esetleg tudtok jó állapotú eladót?
Előre is köszönöm!
Tony
Nagyon köszönöm, tényleg rendes tőled, de sajnos lemenni érte is seggfájdító lenne. Megpróbálom vmi zselés cuccal megoldani, aztán ha nem válik be, csinálok egy zsákba varrt lufit.
Ha egyik gyertya sem ad szikrát nagy valószínűséggel a közös dolgoknál kell keresgélni, tehát trafó-gyertya-gyertyakábel kiesik.
Meg kéne nézni, hogy a CDI kap e egyáltalán áramot. Nincs kiégve vmelyik bizti, vezetékelés rendben van e, stb. A CDI elég stramm szerkezet, ritka dolog a meghibásodása. Az is lehet, hogy szegény nem kap jelet a generátorról (mert azt hiszem ő is csak onnan tudja, mikor kell gyújtani.)
Szóval, ha minden rendben, akkor egy hozzáértő műszerészhez kell elvinni az egységet, aki meg tudja nézni. Sok sikert!
Ha kéred +kaphatod.
Gyere le érte mielőtt tervezel egy nagy túrát szívesen odaadom.
Nekem most legközelebb Aug elején kell.
A kisebb turákat + kibírom popipárna nélkül.
Támogatom az ötletet.
Sirály lenne.
Zimikém visszaküldtem Neked futárral a cd-t mert üres volt.
Majd ha tele lesz akkor küldd el.
A Fisi komám jön le 16-án Kelebulára és elhozza a teljes anyagot vágatlanul.
Csak a fél nyaraló az enyém, ezért csak azzal tudok rendelkezni.
Egyébként felmerült még a tél végén, mint lehetséges találkozó helyszín, de azért vetettük el, mert én 35 km-t motoroztam volna oda, néhányan meg nagyon sokat és a Balaton-felvidék érdekesebb. Az udvara kicsi, ennyien biztosan nem fértünk volna el, mehettünk volna a Tisza partra vetélkedni.
Egy nyár búcsúztatót tarthatnánk ott, valamikor augusztusban.
Hogyan lehet azt lemérni,
És még azt szeretném kérdezni hogy az csak kawasaki ER5 bol paszol vagy esetleg vmi más tipusból is
Válaszod elore is koszonom :)