400-at elhiszem.Egy nap vagy egy nekiülésre mert nagyon nem mindegy .Egy felülésre 200 már pont elég(inkább 150-et mmondanék.Motoroztam már 800+ot egy nap de az már a Q sok kategória.Ismerjük el motorunk ülését nem emberre tervezték.
Más:Valaki holnap Tiszaföldvárra?Motoros tali van.
jaja testvír illyen az enyim is
Nálam nagyon bevált sőt a Bauékkal lementünk Görögbe ahol kölcsönadtam az édesapjának és Ő is azt mondta h nagyon zsír.
Kell venni protektoros farmert 1-2 számmal nagyobbat,belevarratni a farába a párnázást.Igaz úgy nézne ki mint a régi faros ikarusz,de lehet jó lenne.
Van mikor 100km körül érzem úgy mintha égetne a nyereg,van mikor nem.Volt már mikor 400at mentem és nem volt vele problémám,csak a fáradság. Az MZnél meg Jawánál nem volt ilyen. Lehet hog az üléshuzat anyaga miatt van mert matt és tapad.
Papucsos megvette a méregdárga esőruhát is tavaly Kecskemét felé haladva Halason, pedig itt várt rá a munkaruházati bolt 2400 Ft-os cucca!
35 ezer nem kevés pénz, de ha a kényelmetlen ülés miatt csináltatsz egy új ülést, az sem olcsóbb és nem biztos, hogy beválik. Ezt olyan keményre lehet fújni, amennyire akarod.
Semmi bajom az ER-6 szériával, mégis a klasszikus kinézetű motorok tetszenek. Amik minél ritkábbak, annál jobban. Nem jön szembe minden sarkon egy Kawa W650, vagy W800.
Persze nem csak ez számít, de ha egy ilyenre ráülsz, megvan az illúziód, hogy ez gép és nem egy számítógépvezérelt, agyon dizájnolt, műanyagba csomagolt izé.
Szívesebben adnék ezért ennyi pénzt, mint egy ER-6-osért.
Nekem legjobban ez a klasszikus felépítés tetszik.
1 új W800-ért odaadnám a fél tiszakécskei nyaralót!
Nyugdíjas koromig kiszolgálna!
Én is gondolkodom vmi párnában ,mert néha nekem is jól esne 1 kicsit kényelmesebb ülés:)Azonban nem tudom milyenre gondoltok.Vmi linket tudna esetleg vki?Vagy milyen névre keressek rá gugliban?Köszi
Tavaly Papucsossal együtt mentünk Diszelbe és félúton már nagyon fájt a fenekem. Meg is álltunk vagy fél órára...
Most viszont, hála ennek a vastag és egyenes ülésnek, semmi bajom sem volt a szombati lemenetel és a túra után, pedig volt vagy 300 km összesen.
A következő motoromnál ez mindenképpen szempont lesz!
Már a múltkor, mikor beszéltünk róla utánanéztem, de sajnos elég drágák az ilyen felfújhatók.
Így elmaradt a project, mondván nem megyek én olyan sokat hosszú távon, de tévedtem.
A zsléktől meg félek. Egyszer vettem még a bringámra, de nem éreztem a nagy változást.
ne sértődj meg, de ha nem értesz hozzá akkor inkább ne csináld otthon. Nem ér annyit az az 1-2000Ft amennyiért cserélik(legalábbis én annyiért szoktam) hogyha valamit elszúrsz, ne tudj megállni.
Más:Valaki holnap Tiszaföldvárra?Motoros tali van.