Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikor jöttök haza a szelidiről?
az indulás 3-án vasárnap lesz, ugye?
szegény Papucsos, állatira hátrányos helyzetben vagy, hogy tudod mindezt túlélni?!
na persze...
erre még nem is gondoltam...
ne tedd Zimmedli, öngyilkosságod esetén azért elég sok embernek hiányoznál
hátha a Papucsost tényleg elviszi a rézfa@ú cápa
Fisi, már megint a csajok?
Más motoron szereltem hátsó dobféket.Az ER dobféke is hasonló a többihez a szerviz képek szerint..Ha már kivetted a féket akkor 2 csavar húzóval finoman le kell feszegetni a csapról és a fék kulcsról egyenletesen kicsiket feszítve mindkétoldalon.A végénél vigyázni amikor lejön mert hirtelen össze húzhatják a rugók.Ha már lenn a két fékpofa akkor már kiakaszthatók a rugók.
Össze szerelésnél ha már vissza raktad a rugókat akkor meg a csapra és a fék kulcsra kézzel szét feszítve és rá nyomva kell vissza rakni a fékpofákat.
Érdemes a fék kulcsot is ki venni meg a fékkart is megkenni ha már karbantartod.
sziasztok! Segítséget kérnék egy hátsó fékbetét cseréhez hogy tudom kiakasztani a betétet fogó rugókat hogy kicseréljem a betéteket? Valaki csinálta már vagy látta hogy kell? Előre is köszönöm a segítséget.
csak s0r legyen de a jo magyar pa'lesz hia'nyozni fog
Na a kawakaki ma'rka elismere'se'ul ragasztok egy kawa's matrica't a vasra XD
Jaj,hagyd már!Honnan tudnák ezek hogy milyen a jó motor?Ezek a hegyekbe még a kecskéket birizgálják!
"ennyi ember csak nem téved"
Ezt kár volt!Túl magas labda.Ismered a sutkát a legyekről és a lósz..ról?Nem lehettett kihagyni .Bocsesz.
további jó nyaralást.
Ti viszont már nem jöttök haza- mert a sok rossz ízlésű jómotorosembert a görög állam életfogytig tartó-- közmunkára ítélte!
Tényleg +jöhetett a segély mert az út szélén lévő nyakig érő gazt levágták
1 kis igazság van abba amit írtál. lehet megjött a pénz mert ma láttam az első kawakakit mióta itt töltjűk a büntetésünk. tipikus megvan a pénz már jampiskodnak. amugy a sutyukimat úton útfélen dicsérik h very nice bike papucsos a tanumrá xd enyi ember csak nem téved
Gadus tesóm-
Szívemből szóltál!
Mit csodálkoztok hogy sok a szutyuki?Csődbe vannak,mivel járnának ha nem lepukkant mocikkal(szutyimutyival) Na de most kaptak kölcsön, most majd megengedhetnek maguknak minőségi motorokat is(KAWASAKI )Örüljetek ha visszafelé kiengednek,és nem akarják hogy tréleren fuvarozzátok haza a vasakat.
Jóféle sörük van. hasonlo a horvátokéhoz. hprvátba a karlovackót kostoltad? ja az igazsághoz az is hozzátartozik h sutyuki több van mind csirkeszárnyas ja és a rend rendíthetetlen őrei is sutyukival lavíroznak. csirkeszárnyas meg csak elvétve 1-2
Na és milyen a sör görögéknél?A horvátoké iható.Pénteken megkóstoljuk a lengyelekét is.Sört még nem ittam náluk.Vodkát azt igen.Sokat és sokfélét.
Csak a Hacsek és Sajóból tudok idézni neked:

Dögöljek meg, ha mégegyszer szóba állok magával!

Amúgy itt minden tök gáz!
A nap forrón süt a víz kellemesen simogatja az ember lábát, a sör és az ouzo hideg.
A gyümölcsök hamvasan édesek na és a gyros......
Kész csoda , h idáig mindezt túléltem!
Utánajártam egy helyi görög honpolgárnál.
Azt mondta, h csak rotációs kapának és fűkaszának használnak kawakakit.
Azért van itt ekkora gaz az út széleken mert még oda sem tökéletesek
A Görögök úgy gondolják, hogy nincs szükségük ennyire tartós vasakra.
Jobban szeretik a változatosságot...
Jól emlékszel.
Ez azé van- mer a romány putritelepre nem szállítottak ebbű a fájintos vasakbú!
Oda jók voltak ezek a kommersz biciklik is ( Honda, Szutyuki, meg a zongora) - ott ezekből van a háztáji kocsi- úgy mint itthon a Jawa, Simson, Pannónia maradékokból!