Más motoron szereltem hátsó dobféket.Az ER dobféke is hasonló a többihez a szerviz képek szerint..Ha már kivetted a féket akkor 2 csavar húzóval finoman le kell feszegetni a csapról és a fék kulcsról egyenletesen kicsiket feszítve mindkétoldalon.A végénél vigyázni amikor lejön mert hirtelen össze húzhatják a rugók.Ha már lenn a két fékpofa akkor már kiakaszthatók a rugók.
Össze szerelésnél ha már vissza raktad a rugókat akkor meg a csapra és a fék kulcsra kézzel szét feszítve és rá nyomva kell vissza rakni a fékpofákat.
Érdemes a fék kulcsot is ki venni meg a fékkart is megkenni ha már karbantartod.
sziasztok! Segítséget kérnék egy hátsó fékbetét cseréhez hogy tudom kiakasztani a betétet fogó rugókat hogy kicseréljem a betéteket? Valaki csinálta már vagy látta hogy kell? Előre is köszönöm a segítséget.
"ennyi ember csak nem téved"
Ezt kár volt!Túl magas labda.Ismered a sutkát a legyekről és a lósz..ról?Nem lehettett kihagyni .Bocsesz.
további jó nyaralást.
1 kis igazság van abba amit írtál. lehet megjött a pénz mert ma láttam az első kawakakit mióta itt töltjűk a büntetésünk. tipikus megvan a pénz már jampiskodnak. amugy a sutyukimat úton útfélen dicsérik h very nice bike papucsos a tanumrá xd enyi ember csak nem téved
Mit csodálkoztok hogy sok a szutyuki?Csődbe vannak,mivel járnának ha nem lepukkant mocikkal(szutyimutyival) Na de most kaptak kölcsön, most majd megengedhetnek maguknak minőségi motorokat is(KAWASAKI )Örüljetek ha visszafelé kiengednek,és nem akarják hogy tréleren fuvarozzátok haza a vasakat.
Jóféle sörük van. hasonlo a horvátokéhoz. hprvátba a karlovackót kostoltad? ja az igazsághoz az is hozzátartozik h sutyuki több van mind csirkeszárnyas ja és a rend rendíthetetlen őrei is sutyukival lavíroznak. csirkeszárnyas meg csak elvétve 1-2
Amúgy itt minden tök gáz!
A nap forrón süt a víz kellemesen simogatja az ember lábát, a sör és az ouzo hideg.
A gyümölcsök hamvasan édesek na és a gyros......
Kész csoda , h idáig mindezt túléltem!
Utánajártam egy helyi görög honpolgárnál.
Azt mondta, h csak rotációs kapának és fűkaszának használnak kawakakit.
Azért van itt ekkora gaz az út széleken mert még oda sem tökéletesek
Ez azé van- mer a romány putritelepre nem szállítottak ebbű a fájintos vasakbú!
Oda jók voltak ezek a kommersz biciklik is ( Honda, Szutyuki, meg a zongora) - ott ezekből van a háztáji kocsi- úgy mint itthon a Jawa, Simson, Pannónia maradékokból!
az indulás 3-án vasárnap lesz, ugye?