Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szent csirkeszar!

Hogy nézel ki?
Érdekes itt Paralian egy kawakakit sem láttam még ellenben yahahaha, szutyuki na meg csirkeszárnyas látható
Lehet h azok nem bírják a klímát
Ezeket a képeket pedig szeretettel küldöm Fisi barátomnak, h tudja hol kezdődik a motor s hol ér véget
Ebbe nincs mit belegondolni a videón lévő GPZ 90 km/h-nál 10000-et forog 2.-ba, míg az ER valamivel 100km/h fölött váltja csak el 2. sebességből, és hallásra nem volt még 10000 fölött a fordulat.

Nem azt mondtam, hogy a GPZ-nek gyárilag rövidebb az áttétele, de a videón lévőe biztosan az!

Több embert hallottam már, hogy a jobb rugalmasság érdekében lecserélik az első lánckereket 1 foggal kissebbre ezzel rövidítve az áttételt. Itt is erről lehet szó. Ha jól emlékszem Parabellum motorja is így van lerövidítve.
Szerintem meg éppen hogy nem-a Gpz épp hogy többet megy 1-ben mint az Er!Gondolj csak bele,10lóval erősebb-miért lenne egy nagyobb nyomatékú-erősebb motornak rövidebb az áttétele?

A másik fórumon bélasáskának volt ilyen gépe-és ha jól emlékszem valami 80-90-et mondott egyesben végre a Gpz-nek. Az Er-nek meg70-körül van a vége egyesben-anno kipróbáltam...
A GPZ-nek rövidebb az áttétele. 80-90 környékén már 3.-at kell váltania, míg az ER-5 még 2-ban van. Sztem ezért van, hogy 100-ig ugyanannyi volt a gyorsulása a 2 motornak.
JA hopp a vidi lemaradt!
http://youtu.be/AMOMar9oiHQ
De az Er- 5 se marad le nagyon mögötte- mintha a 150- et pár másodperccel később érné el- ha jól látom 2s?
NA igen a GPZ a hosszabb áttételeivel- meg a plusz 10 lóval ugye...
Jól megy ez a GPZ 500 S -is!

http://youtu.be/EFXRoXIgzTc
Idén is újra megrendezi a Pirates Family MC- nagyon jó zenekarok lesznek!
Augusztus 25-28
Nagyon igazad van.Crasy Fisi
Lesz a Szelinél egy motoros tali is.Valamikor águsztuban.Két éve voltunk ott.Idén?Ki tudja?
Nekeeem iiis, léccci lécci lécci !
Na végre megirtad a frankót!Nagy meló lehetett az a sok tengerparti montázs de én azért láttam ám a háttérbe a román cigánygyerekeket
itt vagyok skacok. csakcnem hiányoztam? élni még élek csak nagyon lefoglat , a sok mese kitalálása a papucsossal :D amugy itt vagyun 1 romániai putritelepen :D de görög o jobban hangzik azért irtuk azt xd
SZUPER!
Mitől esett el a kanyar előtt? Lehet, hogy felébredt!
OK, úgy intézem, hogy menjek. A család már jelezte, hogy ők akkor elmennek Inárcsra a nagymamához. (juhééé)
No, akkor vasárnap megyünk, 3-án és remélem Zimi sikerül befejezned és el tudsz jönni

Akinek van kedve csatlakozni szóljon, oszt majd egyeztetünk

szép napot mindenkinek és jó fürdést a Görögben szenvedő Papucsos bandának!
Nem tudom, igyekszem megoldani a lécek csiszolását addig, de nem tudok igérni semmit.
Tervezzétek be, aztán majd alkalmazkodom.
Az nekem is jobb volna!
Zimi,
ha vasárnap mennék a Szelidi tóhoz az jobb vóna néked?
hát te nagyon hühe vagy