Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ajhe!

Ezt hol álmodtad?
Sziasztok!
Mi is sikeresen hazaértünk Zongoristához hasonló tisztaságú mocival
Nagyon jól éreztük magunkat és örülök, hogy ennyi mindenkivel találkozhattunk - sajnálom aki kimaradt, de igyekszünk még egy-két ilyen gurulást összehozni, hogy mindenki el tudjon jönnni
ja, a legközelebbi túra alapját Fisi képezi - ha készen lesz a dvd körbegurul vele az országban és minden TKB-snak személyesen elviszi. lehet majd hozzzá csatlakozni és együtt gurulni
Pályázni ernőkével?Durva!
Hát nekem brigim van jo kicsit más kategória. De szerbián keresztül hazáig végig esett. De én nem csuszkáltam pedig eregettem neki 140 el mert már hajtott a honvágy :D
a dobot így vettem, a belső cső átmérője megfelelő, annyi hogy a vége a szélén van és nem szűkül össze mint általában, emiatt látod nagynak. Hangja van neki rendesen.
Ez a nyomás pedig a heidenau gumihoz megfelelő, pályázáskor még ennél is visszább kell venni elöl 1,6 1,7, hátul 1,8 1,9 re. (lehet vele lábtartón menni) Bár pályán elég régen voltam mivel megszűnt az ingyenes esti motorozás. (nameg van azóta pályamotorom is) Egyébként meg ha túl alacsony a nyomás, azt megérzed amikor elkezd "úszni" kanyarban, ami még mindig jobb mintha hirtelen kimegy alólad. Mondjuk így jobban kopik az biztos. Esőbe tényleg csúszik.
sziasztok srácok, mi is sikeresen hazaértünk, szép, tiszta motorom tiszta retek lett
jó volt a mai nap, a nagyját megúsztuk eső nélkül
jó lenne még egy jó pár ilyen napot összehozni-eső nélkül
NA persze ez a teszt akkor lett volnja igazi ha valaki pl. a Bridgestone- val vagy a Pirellivel is megy- szerintem azok is csúszkáltak volna esőben! Hiába- csak két kerék!
Azt hiszem ajánlom.A gyárinál jobb és kifizethető.De azért vízen vigyázz vele!
Akkor most ajánlod a Heidenaut, vagy sem?
Aki csinált képeket rakna fel párat a mai gurulásról?Köcce!
Megvolt a Hejdenyaú hosszútávú vizes tesztje.Nem estünk el de megcsusszanások annyian voltak mint csillag az égen.Bő 900km szinte állandó esőben.Nagy élmény elhihetitek.Jó tanács:hosszabb túrára vigyetek esőruhát,csizmavédőt és kesztyű védőt.Az utóbbi nem volt nekem sem.De holnap megveszem a 7szentség.
Úgy nézem, ahány ember és motor annyi fajta nyomás
Én megúsztam eső nélkül... Köszi a túrát sirály volt!
Nekem van Diszelből egy gázálarc tartályom.A bauxit por már nincs benne,
Te ricsi!

Elnézegettem a dobodat hátul- hát nem lett túl nagy méretre készítve! :) Hang?

Ki csinálta?
Kedves mai TKB-s banda!

Nagyon jót motoroztunk- remélem Ti is élveztétek?
A fene vigye el az esőt- pedig szorítottam Nektek!
Ezek szerint csak elkapott benneteket!?!
Elég kevés az ricsi!

Nem csúszik el a gyári értékekkel- max. ha 20 kilós vagy. 1,8- al eléggé rázta nekem az elejét- nem érdemes a megadott értékek alá menni!
Igen Bokkonkám- nagyon laposak a gumijaid!

Elől 2,25-2,3- hátul 2,5- ez kell!
Hazaértem, szarrá áztam ,de jól éreztem magam azt ez a lényeg nem?
előre 1.8, hátra 2.0, utassal 2.2. Ha ennél többet raksz, kanyarodáskor elcsúszhat, nekem ez heidenaunál vált be.
Hátul 2.6 bar? Most van 2 bar-on de full kemény.
Első meg 1.6 on van
Akkor kicsit laposak a gumiim?
ne csüggedj Zimi, úgyis szar idő van, Zongoristáék elindultak reggel, de nagyon be volt/van borulva, itt lesz az egész nyár, ezerszer találkozhattok még
Sajnálom Zimi
Nem hiszem, hogy ez cserbenhagyás: ti ráértek, én nem.
Most így alakult.
Majd elmegyek máskor arrafelé!
Sajnálom, de a család ide van szervezve csütörtökre...