Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd azt fogom írni neki, hogy Klasszi! (szigorúan "i"-vel)
Zimikém!

Most ne a hengerszettel foglalkozz- hanem vegyél egy excenter csiszolót- arra meg 40- es papírt, aztán csiszolj ezerrel!
köszi, hogy vártok, de minden azon múlik, szombaton meg tudom-e csinálni a festés előkészítését.

Egyébként várom a visszajelzést egy 150 ccm-es hengerszettel kapcsolatban. Ha sikerül, lesz egy kis tuning a gépen, talán nem fog lelassulni dombnak felfelé 70-re, csak 75-re.
Szerintem az i-t spórolhatod, nem tudom Tibi mit lép re- Foximaxi...
szia Zimi!
egyenlőre a létszám: Zongoristáék ketten, Mhmaxi, Te és Párommal én, de várjuk még a jelentkezőket. Számítunk rád mindenképp
várjuk nagy szeretettel Zongoristát is
mit szólna Zongorista egy Soroksári úti talihoz? mondjuk Soroksári út - Határ út találkozása, aztán kimegyünk az M0-ig, nyomunk egy jobbos, majd egy balost az 51-esre és felveszzük Mhmaxit.
vagy neked is jó a Soroksári út?
elég hogy ha a 9 órás mise után érkezünk meg, vagy 10-ig alszol és a 11órásra szeretnél menni?
Végül hányan indultok Pestről?

Én még nem merem 100%-ra mondani, hogy megyek, mert a kerítés projekt azóta is áll. Csak a hétvégén tudom csinálni.
4-kerből jövünk és akár 8 felé is tudunk indulni.
Ha délnek megyek át szoktam vágni a városon Csepel - Soroksár irányában.
Jóvanmána!

"Mikor az ördög templomba ment-síri csend lett odabent..."
Ha mi fél 9 kor indulunk, mire összeáll a csapat, és leérünk 1-2 megálló után, akkor nyugodtan alhatsz 10-ig.

Még a templomból is visszaérsz a 9-órás miséről.
*madarak- picsába má
Jó hát tudom nagy faluban nem lehet sokáig aludni- zörög a villamos, szarik a szomszéd- áthallatszik a szomszéd asszony orgazmusa a falon- de itt vidéken csiripelnek a mardarak stb., vasárnap én nem kelek fel 8 nál hamarabb!
Meg a nagy büdős lóf..t ám mikor akartok ideérni már hajnalban?
Ráértek később is!
hát ja, a "jóbul" is megárt az "ötszá"
Zongorista is nagyon szívesen menne egy szintén yamahás haverjával, ha minden igaz, akkor neki jó a vasárnap
mi a 17.kerületben lakunk, kivel, hol és mikor tudna találkozni?
talán szerencsésebb lenne a korábbi indulás, mint 9 óra, de ez csak egy észrevétel
Jó a terv, bár az indulást talán lehetne egy picivel korábbra időzíteni, mondjuk fél8-8.
Te hanyadik kerben laksz Kraszy?
Csak azért kérdem, hogy tudjam hol tudok csatlakozni, bár gyanítom, hogy 51/M0 csomópont környéke.
Pedig sajna muszáj lesz hazamenni
Eddig jó nekem!
igen, 3-án vasárnap megyünk, csak az idő is engedje
még nem egyeztettünk időpontokat sem lemenetelre, sem a visszajövetelre, de ha szerintem észak-pestről mi reggel 1/2 9 - 9 között indulnánk és aki ahol csatlakozik.
Lenn meglátogatjuk Fisit és aki még csatlakozik, majd szépen gurulunk visszafele. A Picur miatt szeretnénk du 4-5 körül hazaérni.
Ha eszed és pénztárcád bírja haza ne gyere!Mindenütt jó de máshol jobb!
Igyekezettel
Abban reménykedve, h ne dőljek be mint a görögök
Miért akarsz hátsó betétet cserélni?Normál esetben az kb. soha nem kopik el az ER5-ön.Alapra tud a fék legalább 50-70.000km-t.Ha használod.De motoron a hátsófék a kis tesó.Nem tudom mennyi van a gépbe de ha kevesebb 50-bél akkor valamiért fogott a hátsó.Akkor is ha nem akartad.