Határozottan jobban sikerült felrakni rá a túradobozokat mint anno az Er5 re
Bár mintha rajta sem lenne- de ki az ott melletted nagyfülű barátom, a motoros ruhában?
Nekem eddig jó- de azért figyeljük az időjárást is. A képek megvannak meg egy rakás video- összesen vagy 11 giga anyag- egyszer dvd-t kéne belőle csinálni...
Amúgy ha Szelid snassz, akkor átugorhatunk Szálkára is az Kalocsától egy jó 50- es és gyönyörű a táj-meg a szekszárdi kilátó is!
szia Kraszy, örülök, hogy rendben hazaértél és annak is, hogy elvitted a párodat egy kicsit motorozni
piros pont Neked
vigyázz magadra és ne dógozzzáááá túl sokat
Én az 1. gumit az idén cseréltem le, 33.500 km-t bírt ki.
az is Brigi volt. szintén Brigit vettem rá. 22.000-ért, akciósan 130/90/16 a gyári mérete.
Szelidi gurulás jó ötlet, csatlakozhatom?
Köszi.Megnézem a Hejdenyaút mennyiért ők adják.Mert ha így folytatom ezt a szezont sem biztos,hogy végig bírja amit múlt héten felrakattam.Három nap=1600km.Jövő héten meg Lengyelország.Hamar meg lesz a tízezer és az előző kb.annyit bírt.Mondjuk csak a hátsó kopott el.Túrákon az szenvedi meg a cuccot-utast.
Én nemrég rakattam BT45-öket a masinára, és nagyon tetszik. Sokan írták már, hogy könnyen melegszik, de ami lényeges, hogy nagyon jól észrevehető, ha már bemelegedett. Nincs sok tapasztalatom gumival, de klasszissal könnyebb kezelni a motort, legyen szó döntésről, vagy erős fékezésről. Ár-érték bajnok, mint az ER5.
Itt akkorák a hullámok mint egy kawakaki öccá teljes hossza