Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdvözletünket küldjük Görög honból!
Itt akkorák a hullámok mint egy kawakaki öccá teljes hossza
oksa, figyuzzuk, de jónak kell lenni!

Nekem a Szelidi tó rendben van, de ha a többség más mellett dönt...
Határozottan jobban sikerült felrakni rá a túradobozokat mint anno az Er5 re
Bár mintha rajta sem lenne- de ki az ott melletted nagyfülű barátom, a motoros ruhában?
Mit szóltok a túra járgányunkhoz.Váltottam mert drága volt a benya Horvátországban.ez meg legel egy kicsit oszt Góóóóóóóóóóó
Nekem eddig jó- de azért figyeljük az időjárást is. A képek megvannak meg egy rakás video- összesen vagy 11 giga anyag- egyszer dvd-t kéne belőle csinálni...

Amúgy ha Szelid snassz, akkor átugorhatunk Szálkára is az Kalocsától egy jó 50- es és gyönyörű a táj-meg a szekszárdi kilátó is!
basszus, tudtok élni, görög meg minden
mi meg itthon húzzuk az igát...ez nem igazság
mindenesetre, jó pihenést és érezzétek jól magatokat
szegény Zimmedli, ez nagyon gáz
valszeg én is így reagálnék, ha nem motoroznék
nem is tudom, hogy mi a helyes ilyenkor..
szia Kraszy, örülök, hogy rendben hazaértél és annak is, hogy elvitted a párodat egy kicsit motorozni
piros pont Neked
vigyázz magadra és ne dógozzzáááá túl sokat
ok, összefuthatnánk egy jó kis mustáros virslire, sörpörgővel
papucsos barátommal görögbe vagyunk de szerencsére wifi még itt is van :D
Hali,
no akkor hirdessünk meg egy Szelidi-tavi gurulást júli 2-re. Fisi, részedről oké? esetleg addigra meglesznek a képek, vagy ott összegyűjtjük?
Papucsos!

Te nem görögben vagy?
Tényleg Zimi!Ha lejössz akkor hozd el Papucsos képeit! Köszi!
Ja! Az eredeti méretben hozd őket!
Add tovább kérlek
teszenek=tetszenek
Zimi!
Remélem teszenek a képek
Én az 1. gumit az idén cseréltem le, 33.500 km-t bírt ki.
az is Brigi volt. szintén Brigit vettem rá. 22.000-ért, akciósan 130/90/16 a gyári mérete.
Szelidi gurulás jó ötlet, csatlakozhatom?
Áááá!Nem árulnak ilyet.
Köszi.Megnézem a Hejdenyaút mennyiért ők adják.Mert ha így folytatom ezt a szezont sem biztos,hogy végig bírja amit múlt héten felrakattam.Három nap=1600km.Jövő héten meg Lengyelország.Hamar meg lesz a tízezer és az előző kb.annyit bírt.Mondjuk csak a hátsó kopott el.Túrákon az szenvedi meg a cuccot-utast.
Asszem 37-38 között volt a pár, plusz szállítás.
R17
Mennyiért vetted őket?
Én nemrég rakattam BT45-öket a masinára, és nagyon tetszik. Sokan írták már, hogy könnyen melegszik, de ami lényeges, hogy nagyon jól észrevehető, ha már bemelegedett. Nincs sok tapasztalatom gumival, de klasszissal könnyebb kezelni a motort, legyen szó döntésről, vagy erős fékezésről. Ár-érték bajnok, mint az ER5.
Én is benne lennék, egy kis karikában! Mindenképp szóljatok, ha mentek!
Szia igen haza találtunk köszi mindent jó fejek vagytok jövőre ismét Erzsi+Laci
Gyertek csak! Megbeszéljük és túrázunk!