Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon jó a meglátásod
Áhhá!
Tudtam!

Csak beigazolódott a gyanúm hogy az első fényképen nem hiába mutogatsz- nem tudsz úszni!
Láccik is a többin, hogy csak a matrac tart fent a vízen!
Hiába- ha nincs rajtad a csoda papucsod- ugyi
Nem mentek motorral csak Bau!
A puhapöcsű-fotelos csirkeszárnyas autóval ment!
nem elég hogy motorral mentetek, nem elég hogy nyaraltok, nem elég hogy tengernél... én is akarok menni
Remélem sikerül megoldani és el tudsz jönni. De ha kell segítség, hazafele egy órára megállhatunk
Ja három van nekünk is és megvolt a 15 év roló.Na de kitartás,eltelik.
Fogadj örökbe még két szép cigánygyereket ,akkor jó nagy család lesztek kapsz egy csomó állami támogatást és ötévesen összelopkodják a neked a kawasaki árát,utána meg úgyis börtönbe végzik
Ennyire nem akarhatsz rosszat a barátodnak!
Csirkefos-meg még karácsonyfa is!?
Ááá
Te mit jampizol!?
Nem is motorral mentél!
De csak azért tudunk élni mert nem fizettük be azt a sok öccá pézt amit a raktározásért kértetek
Kitartás!
Rövidesen megnyerem a lottó ötöst aztán kapsz tőlem egy akkora csirkeszárnyast mondjuk egy goldwingot
hacsak meg nem oldom előtte, de annyi dolgom lenne a ház körül...
a baba miatt ha itthon vagyok, mindig át kell vennem, egy kicsit tehermentesíteni az asszonyt és semmit nem tudok csinálni.
nem érdekelne mennyit kell menni, csak menni és menni és menni!

Jó nektek: szabadság, szeretem!

Nekem minden "csavargást" komoly diplomáciai tárgyalásnak kell megelőznie.
Én nem tudok menni, mert július 5-6 kerítés festés, jön a család segíteni és nekem le kell csiszolnom a léceket előtte.
15 óra motorozás után ahol néha 120-140 km sebességet is diktáltunk mi már nem annyira élveztük
De most már igen
disc copy, all right!
Ha megkapom, azonnal!
venni egy normális motort, aztán leszarni, ki mit mond, még ha fasírt is lesz belől egy hónapig.
Zimmedli!

Kérlek másold le majd azt az anyagot amit a Szücsi készített és azt küldd el nekünk.
köszi
Köszönöm, igen, küldtem cserébe egy üres CD-t!
De én sem tudtam, hogy Görögországba mentetek és basszus motorral!
Parabellumék meg Horvátországba!

Qrva élet, igaza van Zarándoknak: mi meg húzzuk az igát itthon!

A zasszony meg tiltakozik a nagyobb köbcenti miatt, mert hogy mennyibe kerül fenntartani, meg mennyit költöttem a Kawára.

Kezdem azt hinni, hogy a 3 gyerekes apukák lehúzhatják a rolót, aztán majd 15 évet várni kell, mire megint normális motorral gurulhatok, mert a családi költésgvetés mindent elvisz.

Már bánom, hogy eladtam az enyémet, most mennék utánatok!
És a kawakaki hullámai 2.rész
de irigyellek benneteket
Szia Zarándok!

Igyekszem a Páromnál pedálozni nagyon szeretem
Ti is vigyázzatok magatokra és ügyesek legyetek a Jövevény érkezésekor!