Csak beigazolódott a gyanúm hogy az első fényképen nem hiába mutogatsz- nem tudsz úszni!
Láccik is a többin, hogy csak a matrac tart fent a vízen!
Hiába- ha nincs rajtad a csoda papucsod- ugyi
Fogadj örökbe még két szép cigánygyereket ,akkor jó nagy család lesztek kapsz egy csomó állami támogatást és ötévesen összelopkodják a neked a kawasaki árát,utána meg úgyis börtönbe végzik
hacsak meg nem oldom előtte, de annyi dolgom lenne a ház körül...
a baba miatt ha itthon vagyok, mindig át kell vennem, egy kicsit tehermentesíteni az asszonyt és semmit nem tudok csinálni.
Köszönöm, igen, küldtem cserébe egy üres CD-t!
De én sem tudtam, hogy Görögországba mentetek és basszus motorral!
Parabellumék meg Horvátországba!
Qrva élet, igaza van Zarándoknak: mi meg húzzuk az igát itthon!
A zasszony meg tiltakozik a nagyobb köbcenti miatt, mert hogy mennyibe kerül fenntartani, meg mennyit költöttem a Kawára.
Kezdem azt hinni, hogy a 3 gyerekes apukák lehúzhatják a rolót, aztán majd 15 évet várni kell, mire megint normális motorral gurulhatok, mert a családi költésgvetés mindent elvisz.
Már bánom, hogy eladtam az enyémet, most mennék utánatok!
Tudtam!
Csak beigazolódott a gyanúm hogy az első fényképen nem hiába mutogatsz- nem tudsz úszni!
Láccik is a többin, hogy csak a matrac tart fent a vízen!
Hiába- ha nincs rajtad a csoda papucsod- ugyi
A puhapöcsű-fotelos csirkeszárnyas autóval ment!
Csirkefos-meg még karácsonyfa is!?
Ááá
Nem is motorral mentél!
Rövidesen megnyerem a lottó ötöst aztán kapsz tőlem egy akkora csirkeszárnyast mondjuk egy goldwingot
a baba miatt ha itthon vagyok, mindig át kell vennem, egy kicsit tehermentesíteni az asszonyt és semmit nem tudok csinálni.
Jó nektek: szabadság, szeretem!
Nekem minden "csavargást" komoly diplomáciai tárgyalásnak kell megelőznie.
De most már igen
Kérlek másold le majd azt az anyagot amit a Szücsi készített és azt küldd el nekünk.
köszi
De én sem tudtam, hogy Görögországba mentetek és basszus motorral!
Parabellumék meg Horvátországba!
Qrva élet, igaza van Zarándoknak: mi meg húzzuk az igát itthon!
A zasszony meg tiltakozik a nagyobb köbcenti miatt, mert hogy mennyibe kerül fenntartani, meg mennyit költöttem a Kawára.
Kezdem azt hinni, hogy a 3 gyerekes apukák lehúzhatják a rolót, aztán majd 15 évet várni kell, mire megint normális motorral gurulhatok, mert a családi költésgvetés mindent elvisz.
Már bánom, hogy eladtam az enyémet, most mennék utánatok!
Igyekszem a Páromnál pedálozni nagyon szeretem
Ti is vigyázzatok magatokra és ügyesek legyetek a Jövevény érkezésekor!