Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szelidi!

Én is készülök, még nem voltam a Szelid-tónál!
Bár a feleségem azt kérdezte Diszel után, hogy " remélem kimotoroztad magad, ugye nem mész már sehová a nyáron?"

Basszus, ez szenvedély, tényleg azt gondolta, hogy megmaradok a városi motorozással egész nyáron?
Szia!

Köszi-köszi-köszi
Jelen állás szerint a jövő hetem már fullos, remélem az utána levő hétvégén (júli 2-3) el tudunk gurulni hozzád Párommal.
uff
Szia Kraszy!

Elkészült a pólód épp ma!
Mikor jössz le érte?
Sziasztok TKB!

Ismét a pörgős hétköznapok miatt elég lassan kerültem fel a fórumra, de itt vagyok! A múlt heti buli nagyon-nagyon szuper volt, nagyon jól éreztem magam és Tom barátom nevében mondom, hogy ő is. Fisi, köszönjük a szervezést - szólj ha kész a pólóm és lökd majd a kipufogós elérhetőségét

A partyról én hajnali 2-re értem haza, sima út volt, csak kicsit fáradt voltam már a vége felé így beültem egy kávéra egy benzinkútra, ahol találkoztam egy házaspárral akik Alsóörsről tartottak hazafele.
Bár azóta rengeteget dolgoztam és keveset neteztem, de most szombaton szakítottam egy kis szabadidőt és elvittem Páromat egy Börzsönyi 300km-es gurulásra. Nagyon kellemes volt és szép környék, ajánlom Mindenkinek
Támogatom Gadus ötletét, hogy sűrűbben is találkozhatna a csapat. ... beszélek pont én aki az egyik legelfoglaltabb no mindegy, szóval köszönjük mégeccer és kellemes hetet a jövő hétre Mindenkinek!
Sajna még a lakhelyemet pontosan nem tudom meghatározni, mert amit kapok az lesz!
Ha már tudni fogom akkor mindenféleképpen értesítelek titeket is róla.
hello, nekem van bridgestone bt003, alig futott, szinte új, 1-2 éves, vajpuha. 140/70 17es méret, 15eFt, ha esetleg érdekel. (új ára 31)
hát igaz, hogy kissé kopott volt a hátsó heidenau, amikor megvettem a motort, de állandóan csúszkálok vele. aztán most már eléggé el van kopva, úgyhogy megérett a csere. meg amúgy is bridgestone gyárban dolgozok, úgyhogy hű maradok..

és milyen nyomáson használjátok? lehet hogy az se tökéletesre van állítva.
Jól van de neked az asszony cseréli az olajat is!
Hello! Nekem Bridgestone van fent,és tökéletesen meg vagyok vele elégedve! Gyorsan melegszik,jól tapad! Teljesen jó!
Mi volt a gondod a Heidenauval? Igaz sajna utóbbi időben eléggé megdrágult..
A Pirelli Moto Demon még ami állítólag elég jó- esetleg a Metzeler nem gyárt rá gumit?
Az nagyon jó gumi, nekem is az volt marha jól tapad ,hamar melegszik,jól dönthető(már amennyire én döntögettem )és 10000km után is alig volt kopás.(pályát nem látott és nem csuszkáltam vele)
Sziasztok! gumi infot szeretnek, legfontosabb szempont a tapadas. bridgestone bt45ot neztem ki, eddig heidenau volt fent. az ar sem utolso szempont. tapasztalatok? gumis forumot neztem, de ez a szimpatikusabb. :) azert lehet hogy oda is irok... koszi
Isten hozott benneteket a fórumon.
Ezek szerint hazataláltatok Bajáról
Szerintem most is megvásárolható náluk.
ok!
Üdv!

Valakinek nincs meg véletlenül a (Maróti- A Berva és a Panni - Három gyár, két kismotor) című könyv?

Reménykedem
szerzek a te kormányodra is ilyet. ok?
Még mindig nagyon tetszik kékben és kormányon a műszerrel!

Sziasztok!
Emeltétek az est fényét, ahogy Fábry szokta volt mondani, örülök, hogy megismertelek benneteket!
na arra már rájöttem
én is imádlak
hát igen...jó egy rakáson a sok-sok ER-ötszá
Nincs mit nagyon szívesen és én is remélem jövőre újra ott leszünk üdv a többieknek ha beszélsz velük.
Üdvözletem!
Még egyszer is köszi a fini kávát amit kaptunk tőletek amikor szombaton megérkeztünk .
Reméljük jövőre is találkozunk a mágilánál !
Sziasztok fiúk mi a tompai házaspár vagyunk még csak most találtam rátok mi is szeretnénk köszönetet mondani mindenért nagyon jó volt a buli és remélem jövőre is találkozunk szuper csapat vagytok.