Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

várunk Titeket, akármikor is értek le
hát ajánlom is a szerelőnek, hogy végezzen időben
Leadtam a gépet szerelőnél
Csütörtökig csak végez
De vannak ám- csak gyertek minél többen!
Természetesen együtt fogunk gurulni Zimivel szombaton és együtt fogunk megérkezni Mágikához

Vannak programtervek szombatra?

szép hétvégét!
hát igen, Gadus Te nagyra nőttél, Neked azért tényleg pici volt az ER5, de azért jól néztél ki rajta
ma éjjel Veletek álmodtam.....sok-sok pasival
kaptam is Zongoristától ám a fejemre reggel, amikor elmondtam..
szóval azt álmodtam, hogy Mágikánál vagyunk és éppen köszönjük egymást...
srácok, már egy hét sincs hátra és látjuk egymást
én teljesen elégedett vagyok a motorommal, úgy érzem, hogy egy jó ideig nem is kell nagyobb
most ugyan egy pici idő ki fog nekem esni, de remélem, hogy augusztusban ismét koptathatom az aszfaltot
nekem nem volt simsonom, jawam, sem rigám, nekem ő az első motorom
Jó a szó, tesó! :)
Tisztelet Ziminek! Én ennyi oltás után már berúgtam volna az árokba a motorom, és megkínáltam volna molotovval! Remélem azért lesz aki elkísér akár 70-el is
Majd elmesélem holnap!
Mikor itt voltál-nekem épp nem tűnt semmivel erősebbnek a hátsó féked az Er hátulsó fékénél. De jól megy az tuti mondjuk sokkal nem mint az Er-de hát csak a nyomaték!
Te Fisi!Mivel pucolod ezt igy le?Olyan mintha új lenne.
Na ez azért nem igy van Én amikor megvettem az er-5 öst már akkor is kicsi volt tudtam is meg éreztem is csak hát ennyire volt keret.Persze nem bántam meg de a 195cm hez szűk.Gondolom azért irják kezdőmotornak mert egy átlagos motorost nem dob le a hátárol.(én is húztam egyszer-kétszer lámpánál ami kifér a csövön de sose kellett félni hogy kerékre áll)A hátsó féket pont ilyen mazsoláknak találták ki mint én taposhattam ahogy birtam szép nyúlosan fogott(nem volt szarrá kopva)A mostanival sokkal jobban kell vigyáznom ,2-esbe gázra emeli az elejét pedig eszem ágában sincs egykerekezni.A hátsó fék meg tök halál erősebb nyomásra csúszik(hiányolom is az abs-t de hát ebbe nincs)
Na én is kedvet kaptam Lütyőtől a karbantartásra- kis láncpucolás volt
Már sejtem a meglepit: elvontatod mocival, így fogsz érkezni. ... és a kocsi tele hallal
akkor tessék tiszteletben tartani, hogy család bővülés és anyagi okok miatt vagyok kénytelen kicsivel motorozni.
De MOTOROZOK BAZMEG, ez a lényeg!

MÁR ültem még nagyobb motoron is mint a tiéd mégis marad a KawaSaki Szutyukis.
Ülj rá egyre, megtudod! Nem is akarsz többet kawakakin ülni!
osztom a véleményt!
Fisi! Teljesen igazad van! Tegnap mentünk egy "erőset"-egy jó szerpentines szakaszon egyik cimbimmel,neki VFR 750-van(100 LE) de megmondta őszintén hogy nem birt volna megelőzni! Ezért meg nem kell fizetősebb motor az ER-5 nél! Szerintem tökéletes!
*utóbbi 10 évben*
Meg sajnos ilyen nagyarc lett a világ. A pénz meg hogy milyen drága cuccod van. És erősen felhígult a motoros társadalom is az többi 10 évben. Anno a Gpz 500S volt a sport motorok ősatyja- most meg lefikazzák hogy kicsigép.