aszondja, akkor egy gyors fejszámolás következik: Zimi 5kor indul otthonról és nem gyorsul a kávéfőző, így Fehérvárra kb 12-re fog érni.
ha én fél 12-kor indulok Bp-ről, akkor még egy kávét is meg tudok inni míg odaér... - jól számoltam ?
elsőre jól hangzik, bár ha szombaton reggel megyek le, akkor keveset tudok veletek lenni, mert éjszaka vissza kell érnem Pestre...
Jegyezze meg kedves Lütyő és az összes más márkatulajdonos!
Bármennyire is fáj nektek is kawasakitok van félig! Ugyanis a fém részekhez a kawa hengereli az acélt! erről ennyit
Úgy tervezem, hogy korán, 5 órakor indulok.
Nem tudom, ez a kis motor mit fog szólni a csomagokhoz, mennyivel tudok menni.
Dunaföldvár felé megyek, onnan mehetek Simontornya felé, de Székesfehérvár felé is, km-ben mindegy.
Mivel te Pestről jössz, Székesfehérvárnál Várpalota-Veszprém irányába kell menned, ott összefuthatunk, de onnan le fog lassulni a tempód.
Ennek a motornak ahhoz is idő kell, hogy sík terepen 70-re felgyorsuljon végre.
Hali!
Ha szeretnétek halászlevet enni, szorítsatok, mert hetek óta nem fogunk halat itt a déli parton!
Egyébként pénteken vacsorára jó lesz? Mint tavaly?
Mágika! Légyszíves a kocsiszámot (tudod, melyiket) írd meg, mert elvesztettem a cetlit, amire felírtam! Sürgős!
szia, ha pesten vagy a közelben laksz, szívesen vállalom az átnézését, javítását. Van itt kolléga akinek van is hozzá bontott alkatrésze ha jól emlékszem.
nem Romettel megyek, hé!