Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért ennyire nem vagyok lassú...
nem Romettel megyek, hé!
aszondja, akkor egy gyors fejszámolás következik: Zimi 5kor indul otthonról és nem gyorsul a kávéfőző, így Fehérvárra kb 12-re fog érni.
ha én fél 12-kor indulok Bp-ről, akkor még egy kávét is meg tudok inni míg odaér... - jól számoltam ?
elsőre jól hangzik, bár ha szombaton reggel megyek le, akkor keveset tudok veletek lenni, mert éjszaka vissza kell érnem Pestre...
Sajnálom szegényt!

Azért látom, vannak "értelmes" hozzászólások is a gyászhírhez.
http://www.sportmotor.hu/motor...

A házunk előtt halt meg a srác.......
A romettemhez nem hiszem
Jegyezze meg kedves Lütyő és az összes más márkatulajdonos!
Bármennyire is fáj nektek is kawasakitok van félig! Ugyanis a fém részekhez a kawa hengereli az acélt! erről ennyit
ÁÁÁ!Te csak szeretnél olyat
Mi a bajod a Szutyukival? Hát ha még Kawakakim lenne!
ja és nem pesti vagyok,vas megye sárvár
de kattog,meg is nézték de ki kell cserélni az inditoba vmit(behuzotárcsa azthiszem),a gumi100/90-16,más elsőt kapott
Úgy tervezem, hogy korán, 5 órakor indulok.
Nem tudom, ez a kis motor mit fog szólni a csomagokhoz, mennyivel tudok menni.
Dunaföldvár felé megyek, onnan mehetek Simontornya felé, de Székesfehérvár felé is, km-ben mindegy.
Mivel te Pestről jössz, Székesfehérvárnál Várpalota-Veszprém irányába kell menned, ott összefuthatunk, de onnan le fog lassulni a tempód.
Ennek a motornak ahhoz is idő kell, hogy sík terepen 70-re felgyorsuljon végre.
Zimi, mikor mész le szombaton?
Egyenlőre még megy a vacilálás, hogy mikor tudok lemenni, de lehet, hogy szombat reggel lesz belőle.
hagyjatok egy keveset a bogrács alján szombat reggelire!
nekem természetesen...
Ne szidd a Szutyukit, mert odatolom az enyémet is, osztán 925 ccm néz veled farkasszemet!
Szép,Szép,hátha még nem szutyuki lenne...
HAli nico!

Jó hogy előkerültél végre!
Persze hogy jó lesz- csak lenne mááár!
Hali!
Ha szeretnétek halászlevet enni, szorítsatok, mert hetek óta nem fogunk halat itt a déli parton!
Egyébként pénteken vacsorára jó lesz? Mint tavaly?
Mágika! Légyszíves a kocsiszámot (tudod, melyiket) írd meg, mert elvesztettem a cetlit, amire felírtam! Sürgős!
az biztos, méghozzá egy jó nagy kalapáccsal
na de Lütyőőőőőőőő
szia, ha pesten vagy a közelben laksz, szívesen vállalom az átnézését, javítását. Van itt kolléga akinek van is hozzá bontott alkatrésze ha jól emlékszem.
Vidd el autóvillamossági szerelőhöz-lehet behúzótekercs?!?;? nem kattog halkan ha indítod?;?
Nem 110/70-17?