sziasztok.még új vagyok itt a forumon.szeretném ha valaki segítene.van egy 1997 es er-5 mocim és elromlott az önindítója,nem huz be csak ha sebb.ben mozditok rajt ,nem tudna valaki megoldást,nem akarok újat bele.vmint gumit hol vegyek.elsö:100/90-16.háts:130/70-17
MI a bánatos nyusziostorcsapást csináltál ezzel a csodálatos gépezettel?
Mit akarsz egy ilyen gépen felkészíteni?
Én lecseréltem az enyéme az olajat azt jól van
háááááááát - kicsi a világ, múlt héten Sümegen voltam egy logisztikai konferencián és ott találkoztunk. Mint motoros a motoroshoz odamentem ismerkedni és az lett a vége, hogy kiderültek a közös ismerettségek.
viszont a baba-projektről nem mesélt, és mivel kicsit kimaradtam a fórumból, igy nagy meglepi volt számomra - örülök nektek
vigyázz rá!
szia Kraszy, honnan ismered Andort?!
kicsi a világ
Zongorista legjobb barátja és nekem is nagyon jó barátom
a dátumot már a fiúk megírták, mi pénteken 16 órakor indulunk Pestről, gyere, várunk!
puszi
szia Mágika!
ha majd egyszer sok-sok pénzed lesz és szállodát építessz, akkor légyszi legyen benne egy nászutas lakosztály, amit nagyon szívesen felavatnánk Zongoristával.....
köszi a gyors választ
nem vesztem el, csak idén nagyon húzós a meló, mert átalakitás van nálunk + ügyvezető váltás történt és ehhez csak extraként jön hozzá, hogy dolgozom külsősként sportrendezvényeken, melynek ilyenkor, ill. ősszel van a szezonja és most májusban, ill. júni elején szinte minden hétvégén van rendezvényünk. Most hétvégén lesz az ucsó, igy a jövő hét vége pont szabad
Egyeztetek Párommal, hogy miként tudjak / tudjunk lejutni, mert szeretném őt is vinni. Picur nagyon jól van köszönöm, egy huncut tündérkisasszony!
Nálatok minden rendben? Picurotok mekkora?
Meg Szutyuki
Mit akarsz egy ilyen gépen felkészíteni?
Én lecseréltem az enyéme az olajat azt jól van
Én már elkezdtem felkészíteni a bringát a Diszeli túrára.
Gondoltam mellékelek képeket.
viszont a baba-projektről nem mesélt, és mivel kicsit kimaradtam a fórumból, igy nagy meglepi volt számomra - örülök nektek
vigyázz rá!
A miénk 8 hónapos volt tegnap.
kicsi a világ
Zongorista legjobb barátja és nekem is nagyon jó barátom
a dátumot már a fiúk megírták, mi pénteken 16 órakor indulunk Pestről, gyere, várunk!
puszi
ha eltervezel valamit, tutti, hogy vmi közbejön
nem baj, majd szombaton diópáleszezünk
lehajolni gyilkos dolog, de még aktív vagyok, kb. még 7 hét és itt a "vég" illetve a kezdet......
nekem tetszik az a motor
"Mágika-a nyugalom szállodája"
ha majd egyszer sok-sok pénzed lesz és szállodát építessz, akkor légyszi legyen benne egy nászutas lakosztály, amit nagyon szívesen felavatnánk Zongoristával.....
Részleteket tudsz nékem mondani? Tervezett progik, időpontok, ki mikor honnan megy, meddig leszünk és pénzügyileg mit vigyek magammal, ill. magunkkal?
nem vesztem el, csak idén nagyon húzós a meló, mert átalakitás van nálunk + ügyvezető váltás történt és ehhez csak extraként jön hozzá, hogy dolgozom külsősként sportrendezvényeken, melynek ilyenkor, ill. ősszel van a szezonja és most májusban, ill. júni elején szinte minden hétvégén van rendezvényünk. Most hétvégén lesz az ucsó, igy a jövő hét vége pont szabad
Egyeztetek Párommal, hogy miként tudjak / tudjunk lejutni, mert szeretném őt is vinni. Picur nagyon jól van köszönöm, egy huncut tündérkisasszony!
Nálatok minden rendben? Picurotok mekkora?
Kraszy gyere mindenképp!