Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah így már máris másabb! Kössz az infót!
Aktuális web-oldal a www.magikatanyaja.hu. FW nélkül.
Itt már az idei ár, 1500 Ft/fő/éj szerepel. Ebből kaptunk mi kedvezményt. 800 Ft 2008-ban volt. Azóta válság van, meg infláció.

A nejem is ezt mondta!
De nem lennék motoros, ha most megijednék. Autó csak akkor lesz, ha a Zimi-Zümi beadja az unalmast. De motoros ruhát akkor is viszek, valaki mögé csak felülhetek, ha túrázni megyünk.
Ne röhögj ilyen hangosan, légyszíves!
Pénteken reggel 8 után fogok elindulni. Ha estig nem jelentkezem, kezdhettek keresni!
Most vagy én vagyok eltévedve, de én a honlapon 800ft/fő/éj sátorozási árat találtam. Az 1000Ft / kopf az több nem? Vagy én vagyok eltévedve...homályosítson már fel valaki! Egyébként csak sátorozási lehetőség van?

Kössz előre is!
A fene az unatkozós pihent agyadat! Egy biztos,ha sikerül elmennem nekem lesz a legkisebb sátram (remélem ez plussz páleszt ér,elvégre nekem kell a legjobban összehúzni magam)
Kedves Zimi! Nem akarlak elbizonytalanítani jármű ügyben, de van egy sanda gyanúm, hogy még az én összes varázs-tudományom sem tudja majd leállítani a vicces barátaid kedves megjegyzéseit akár a kisebbik botturmixszal akár a picassóval érkezel... Viszont, a Te varázs-diópáleszed, nagy mennyiségben, az majd összegabalyítja az éles nyelvecskéjüket
Nagyon szívesen! Azért is adok ilyen kedves kedvezményt, mert remélem, sokan lesztek!
Zimi, indulj el időben! Akár már csütörtökön is jöhetsz előkészíteni a vetélkedőket Fisi Mesterrel. De ne mondd ki!
Azt jelenti,hogy változtattad az áttételt a gépen!
Nem bírok rájönni mit jelent az,hogy" mindig áttételes halad"
Á-nem lesz abból semmi! Gyere csak úgy,mint egy motoros!
A Picassoval megyek a talira. Épp elég nekem ez az iromány, nehogy még ott hallgassam is!

Beülök a plüss fotelbe, hátradőlök, lehajtom a jobb könyököm alá a támaszt, belökök egy jó CD-t és nézem az elsuhanó tájat.
Időnként megelőzök egy motorost, aki csak úgy köpködi fogai közül a muslicákat, úgy vigyorog, hogy két keréken donor jelölt.
Aztán megérkezem kipihenve, betolom az első fél liter diópáleszt és már fél órája a teraszton kávézok, amíg ti még csak hámozzátok ki magatokat a szkafanderekből!
Tudtam Zimikém hogy tetszeni fog!
Fogadd szeretettel!
még is van folytatás....

Erre csak egy rövid válaszom van: kapd be!

De azért elmentem, hogy meglegyen!

A lényeget kihagytad: hogy hogyan és miért is lettem pöcsköszörűs?

Így:
...
itt megismerkedtek Mágika anyóval a diszeli főboszival, aki tanyáján mindenféle fekete mágikus dolgokat főzögetett ki!
A találkozó frenetikusra sikerült- és hősünk is feldőlt a motorjával együtt, mivel hosszú kutyaólas elvonója során sem tudott a szeszről leszokni!
Hanem aztán történt az, hogy mivel jó fiúként viselkedett beépített meggymagköpője is működésbe lépett!
Lett is örömködés- mivel megszületett III.- ik Zimre (mivel hősünk Gandalf után szabadon Zimmedlivé fejlődött menet közben)- aki mint eddig megszokhattuk nem így nevezendő hanem Annának Z- nélkül!
Sajnos hősünket elhagyta a Mágika által felkent védő varázslat- és elfogyott védő itala is- ami a változatosság kedvéért Diópálesz volt!
Miután a kutya sem akart már törődni vele (a fentebb említett régebbi sérelmek miatt)- ultimátumott kapott Zimmedliné Őnagyságától!
E tranzakcijó keretében Hősünk- akinek eddigre már mindkét meggymagköpője lekonyult- kénytelen volt megválni szeretett orosz alázó japán vasától- és kapott helyette egy kisbiciklit!
Na de őt sem ejtették az eddigre már haj nélküli feje lágyára!
Utolsó- honfoglaló, Diópálesz ivó őseitől örökölt vérével fellázada- és azt mondá vala!
Asszony! Utána kissé sokkal halkabban (drága kis feleségem! )- hadd legyen nékem a kis bicaj helyett egy iciri- piciri de pöcsköszörűm!
Erre KIS DRÁGA NEJE:
- Jól van Zimre vehecc egy Szimszont! Ami persze megint ne maz volt hanem egy Gn 125- ös Szimszonuki- és a többit már tudjátok...

Reggel lett, meg meleg lett- és Zimi vasa töretlenül, ámbár néha köhécselve, de magabiztosan repíti gazdáját- bődületes 80 km/h- s végsebességgel!

Ámeny!
Az Er- 5 bosszúja- avagy hogyan lettem pöcsköszörűs!

címmel megjelent Zimmedli új kalandregénye.
Hősünk eddig élte viszonylagosan nyugalmas- ámde unalmas életét- smár mikor azt hitte, bearanyozza az életét két gyermeke, és kedves felesége- valamiféle szorongás lett rajta úrrá.
Miután kihullott pár szál haja, és már a szemüvege is sötétedni kezdett- megtalálta a megoldást a bajára!
Így kölcsön vette testvére fekete- ámde kommunista lelkű motorját!
Mivel azonban a szíve a pusztán nevelkedett szittya ősöktől származott- így hősünk, aki immáron nem íjjal, hanem a zadóhivataltól kapott- meggymagos pisztolyával kergette a nagyorrú zs- vel kezdődő és idó- val végződő fajú adócsalókat- bevillant mokkányi agyába az Isteni szikra !
Ledöntötte a vörösök vezére által kreált orosz vasat- és átállt az ellentáborba- mivel anno tanulta töri órán, hogy a japánok az oroszok naagy ellenfelei valának!
Kiss nézelődés után Zimmedli hősünk- akit eddig még böcsületes nevén IIImrének titulált az asszony ( mikor is rossz fát tett a tűzre) szemet vetett egy szép kék Kawasaki Er- 5- re- ami persze nem az volt hanem- mivel otthon kedves házi, de nem sárkánya hevesen ellenezte a dolgot- valamiféle varrógépnek, vagy botturmixnak titulált.

Naaagy rábeszélések közepette- el is hozta a botmixert- ami végül is marhára nem úgy nézett ki- de miután már így is a kutya mellett töltött pár éjszakát, már senkit sem zavart!
Hösünk ezután boldogan élt, de meg nem hallhatott- mert nem engedték.
Teltek multka a napok, és eccer csak idetalált a fórumra!
No volt is öröm, hisz itt is volt aki botmixer, és varrógép helyett Er- 5 - öt vett, és voltak szabadúszók is, na meg persze nem maradhattak é a jó csajok sem, akik persze nem azok voltak, hanem miután csak visszaköltözhetett az előszobába a kutya mellől (aki nem utolsó sorban már nem bírta elviselni Imre állandó horkolását, és állandó diópáleszes deliriumát) valamiféle Kawasaki Isten állandó papnői nevet akasztotta rájuk...
Szal hősünk aki immáron néha drágámnak is szólíttatott- bóódogan száguldott le fel kockás klottfarmerjába- néha meglengetvén meggymagköpőjét- és este lett, meg reggel lett- és ez volt az eelső pár hét!

Na szóval volt boldogság, meg öröm- még Matisz papát is elhozta Kiskunborzalmasról Szutyuki Zignisz típusú gépkocsijáva- me a zöreg nem szerette a motorosokat!
Teltek múltak a percek- és egyre több emberrel ismerkedett meg!
Itt voltak Zongoristáék- akik félig zongorával- félig Er-5 el nyomták, Gadus- aki nem fért bele a sátrába, és még tőle is jobban horkolt! Mhmax aki Legonak nézte a motorját, és mivel nem bírta összerakni, vett egy másikat hogy lássa rajta mi hol van. Meg még sokan mások is- Lütyő, Bokkon, Parabellum- aki mindig áttételesen halad, Era,Andi- majd a sármos és jóképű, ámde nem csibész fisi is!
Na meg akik kimaradtak- fene a köcsög krónikásjába!

Ezután elhatározták hogy találkozót szerveznek....
bőröd alatti is pénz van, szemed helyén meg csak a Kawa K-betű villog!

(a qrva életbe, sosem lesz már nagyobb motorom, de bánom, hogy elcseréltem, inkább kötöttem volna csomót a ....)
Nézd,ha ismerted az eladót el lehet hinni,ha nem kamu az egész.Az enyémre is elmondták hogy 46éves tanár ember aki megvette de nem tudta fizetni a részletet.Az eladó elmondása szerint tavaly majdnem eladta 3700km-el de mégsem.Én sem hittem volna el de a versys forumon jelentkezett a srác aki alkudozott rá csak talált egy raktárba beragadt újat némileg drágábban.Azért a nyakamat nem tenném rá hogy bizti 7300km volt benne amikor vettem.(pedig itthoni és el akartak vinni a márkakereskedőhöz hogy informáljam le)
Sziasztok

reális hisz a motort egy nő vette 6év részletre, de nem használta, mert mikor megvette utána vált és az férje volt motoros. az utolsó 2 évben 2x volt beinditva és pöfögtetve kicsit.
Azért kellet szinkront állítani mert a sok állás miatt lerakodott egy csomó retek és ha már pucolták muszáj volt állítani :)
Szia!

Nálunk gyári 5980ft Adatlapomon elérsz!
Hali!

Tudtok eredeti gyertyapipát az ER-5-höz mérsékelt áron? Gyárira 7600 FT-os árat találtunk. Jobb oldali kellene...
Nem kapsz!