Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na-na, be kell osztani!
Igen, nektek a legnagyobb örömmel főzök valamit. "mondjuk teát?"
jó ötlet. hibakereső vetélkedő! + ki tudja meginni leggyorsabban a Zimi dió páleszét!
Ha lehoznátok Diszelbe valahogy ez lehetne az egyik versenyszám, h ki tudja előbb +fejteni a problémát.
Hello Lutyo!
Király a gép!

Már alig várom h ehessek egy igazi "aszfaltnyúzó" által készített remeket.
of course!
van nekem egy 350-es TS Jawam, ledobtam róla a gyári levegőszűrőt,
"minek az a csúnya nagy doboz oda" helyette ráfabrikáltam egy pancsi luftszűrőt. Azt értem el vele, hogy nem akart menni a drága.
3. fokozatban intenzíven kellett pörgetni hogy a 4. fokozatban menjen, egyébként nem volt ereje. Pedig 30 lovas a lelkem. De amint
visszaraktam a gyárit "nagy undorító doboz" mindjárt minden gondja elmúlt. Javaslom, rakd vissza te is, a gyári fő fúvókával együtt "lehet, hogy belefullad a benzinbe" Lődd be a gyújtást, aztán gó! Ha nem jó, akkor bizony lehet, hogy a lóerők szétszaladtak! jó szerelést!
szia kismama, gurulsz már?

Várom én is a találkozást az ifjú házasokkal és a leendő szülőkkel.
Szia, természetesen, ha vállalod, mindenképpen számítunk a főztödre. Közben majd itatunk!
Sorba fogunk állni Gadus!
kap kap.fel se tettem a levegőszűrőt. de ha fent volt is ezt csinálta
Persze ülhetsz rajta,de csak óvatosan
Jujj de jó! Jössz Te is Lütyő mester? Már most mosolygok...
... és még Chaerexnak: igen, csak sátorozni lehet, a házamban nincs hely, de majd ha elég sokan és sokszor jöttök, lesz miből szállodát is építenem
Kedves Charex!
A 800 Ft még 2007-ben volt, akkor még totál nomád körülmények voltak, azóta építettem csatornába bekötött WC-t meg zuhanyzót, ezek fogyasztják a vizet, csatornadíjat meg az áramot. Emiatt és a sok sok más fejlesztés miatt emeltem fel az árat tavaly 1500 Ft-ra. Nagyon szeretem a mosolygós, elégedett arcokat a kertemben, de ráfizetni azért nem akarok... Az aktuális 1500 Ft-hoz képest jöhettek 1000-ért. Így már ok?
Levegőt kap rendesen a nyomorult?Mert ha nem akkor is csinálhat ilyet.
pénteken 16 órakor indulunk Pestről, megyünk, sietünk, ott leszünk
alig várjuk már
Gadus, grat az új motorodhoz, remélem, hogy felülhetek majd rá, persze csak álló állapotban
Mágika, köszönjük a kedvezményt, örülünk neki, megyünk, ott leszünk, de remélem, hogy a szülés levezetésére nem kerül sor
Fisi, remélem, hogy küldöd mielőbb futárral a fotelomat, mert ha nem, akkor mivel megyek le Diszelre?!
amúgy k@rva jó lett Zimmedli élettörténete, gratula
na sziasztok, én újra itt, kicsit el vagyok foglalva leendő anyaságommal
szóval, már nem is alszunk olyan sokat és újra látjuk egymást, jujjj de jó lesz
Csáó Lütyő!

Megtörtént.Maxra tettem,effelett már túlfolyik,de így sem jóóó.
Nem értem.
növeld a karbiban a benzinszintet, valószínű hogy ez a baj
Hellllóóó!Remélem tudtok segíteni

CPI Hussar robogóm nem akar menni normálisan.negyed gázon semmi baja sincs..felpörög elmegy 30 km/h ig és ha tovább húzom a gázt el kezd fulladni.Fúvókát cseréltem 55 ről már 75 ön vagyok, de ugyan az a probléma.Benzincsapot kitakarítottam,benzint kap rendesen,de a problémám nem szűnt meg.
Elég rossz kérdés volt az egyik főszakácstól...
Szeva mindenkinek! vagyok ám én is!
Várom már hogy újra együtt guruljunk.
Főzzek megint valami jót?
Ui.:Bocs hogy nem jelentkeztem eddig.