Szia Kraszy, már azt hittem, elvesztél. Hogy van a pici lány?
Június 9-12 között lesz a tali.
Nem tudom, Fisi lemegy-e csütörtökön, de pénteken biztosan. Én szombat reggel érkezem.
Az ucsó 1-1,5 hónapban sajnos nem nagyon volt időm felnézni a fórumba és még sem állok jól a munkáimmal, de egy hétvégi füles - Zarándokék kedves barátjával (Andorral) való tali - után gondoltam rákérdek, hogy mikor is lesz idén a tali?
Visszagörgettem pár hozzászólást, de nem akadtam a konkrét dátumra sajna. Szeretnék hozzátok csatlakozni, ha lehet és ha Tik is szívesen láttok, akkor várom az időpontot!
Ha bemelegszik akkor még mélyül- de teljesen nyitottban valami eszméletlen hangja van. Menetteljesítmények nem változtak- de a tücsök banda ki lett lakoltatva végre!
Én is így jártam az 2008-ban, amikor megvettem.
Karbi pucolás...ellenőrizd le a tankszűrőket is, nekem az egyik hiányzott és a tankom is rozsdás volt belül.
Szép a gép-de én akkor sem hiszem hogy annyit megy..
Szerintem kizárólag az akkori útviszonyok miatt mentél annyival vele. De hagyjuk is a témát mert olyanok leszünk mint anno az Mz klub. Ott is a végén már el akarták hitetni hogy 150-el megy a 250-es Tz-meg hogy csak 4litert eszik.
nekem is elsőre kétséges volt, hogy lehetséges-e hogy 6 éves mociban 6500km van, de mikor megláttam már kezdtem elhinni.
a részlet miatt nem adta el előbb, (várnom is kellett 1 hetet, mert akkor járt le az utolsó részlet) de az utolsó 2 évben abszolút nem volt használva.
Mikor elvittem a kawasaki M3-ba és nézték az órát ők is kételkedtek, de mikor a krbi puculázhoz elkezdték szétszedni, rájöttek ez tényleg nem volt használva :)
a szaki is csodálta :)
én kevesebb mint 1 év alatt tettem már bele 2500km-et, és tényleg viszi a 190et, ha szépen behasalok a kis plexim mögé.
aki nem hiszi, járjon utána :)
csak hogy lássátok milyen volt mikor elhoztam, felteszek pár képet.
szinte gyári volt (és még mindig sz) a kicsike
Nagy baaaaj van úgy nézki
Ma nézem a kawa olajszintjét.Látom valahogy,több bent az olaj, mint volt.Kivettem a csavart,és ömlött a hideg olaj,benzinszaggal párosítva
Sziasztok Sajnos nem találtam Kawán belül GPZ-s forumot :S gondoltam az ER nincs túl messze tőle ide írtam nincs valaki itt akinek akad GPZ 500- as vasa vagy oylan ismierőse akinek van? Nemsokára szeretnék venni valami kezdő motort ,és van pár amin gondolkodom, de a soros két hengeresek tetszenek a legjobban! túrázni szeretnék majd első sorban! mi a véleményetek? Esetleg mit javasoltok vagy mi a leg meg bízhatóbb ebben a kategóriában?:)
Viszont csak szombaton. Mérges vagyok, mert bekavart az óvoda: június 2. helyett 10-én, du. 16:30-kor lesz a ballagás.
Nem tudok pénteken elindulni, a lányom ballagásán ott kell lennem.
Szabit is vettem ki.
Június 9-12 között lesz a tali.
Nem tudom, Fisi lemegy-e csütörtökön, de pénteken biztosan. Én szombat reggel érkezem.