Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Kraszy, már azt hittem, elvesztél. Hogy van a pici lány?
Június 9-12 között lesz a tali.
Nem tudom, Fisi lemegy-e csütörtökön, de pénteken biztosan. Én szombat reggel érkezem.
Sziasztok!

Az ucsó 1-1,5 hónapban sajnos nem nagyon volt időm felnézni a fórumba és még sem állok jól a munkáimmal, de egy hétvégi füles - Zarándokék kedves barátjával (Andorral) való tali - után gondoltam rákérdek, hogy mikor is lesz idén a tali?
Visszagörgettem pár hozzászólást, de nem akadtam a konkrét dátumra sajna. Szeretnék hozzátok csatlakozni, ha lehet és ha Tik is szívesen láttok, akkor várom az időpontot!

kellemes motorozós időt!
Krasy
Ha bemelegszik akkor még mélyül- de teljesen nyitottban valami eszméletlen hangja van. Menetteljesítmények nem változtak- de a tücsök banda ki lett lakoltatva végre!
No csak hozzájutottam annyira hogy feltöltsem:

Íme a hétvégi túra termése- Diszelben élőben is meg lehet majd hallgatni!
http://www.youtube.com/watch?v...

Köszönöm Handó mester!
Én továbbra is hitetlen vagyok.(bocsi)mennyiért vetted?
hy

azt nem tudom hol, mert vele együtt vettem a márkája "bagster"
keress rá a neten hátha kiderül, elvileg a csaj azt mondta a 22 kerbe vette pesten.
Nagyon tetszik ez a tankbőr!
Hol lehet vajon ilyet szerezni?
Nem biztos, hogy annyira nagy a baj!
Valószínűleg csak az úszó akadhatott fenn.
Karbi tisztítás, és olajcsere remélhetőleg orvosolja a dolgot.
Akinek 10 lova volt, az már gazdagnak számított!
Én is így jártam az 2008-ban, amikor megvettem.
Karbi pucolás...ellenőrizd le a tankszűrőket is, nekem az egyik hiányzott és a tankom is rozsdás volt belül.
tényleg csili-vili volt!
Helyesbítek az óra szerint mentem vele annyit, hogy az valós vagy nem nem tudom. :)
Szép a gép-de én akkor sem hiszem hogy annyit megy..
Szerintem kizárólag az akkori útviszonyok miatt mentél annyival vele. De hagyjuk is a témát mert olyanok leszünk mint anno az Mz klub. Ott is a végén már el akarták hitetni hogy 150-el megy a 250-es Tz-meg hogy csak 4litert eszik.
az nagy szívás!
sziasztok hitetlenek

nekem is elsőre kétséges volt, hogy lehetséges-e hogy 6 éves mociban 6500km van, de mikor megláttam már kezdtem elhinni.
a részlet miatt nem adta el előbb, (várnom is kellett 1 hetet, mert akkor járt le az utolsó részlet) de az utolsó 2 évben abszolút nem volt használva.
Mikor elvittem a kawasaki M3-ba és nézték az órát ők is kételkedtek, de mikor a krbi puculázhoz elkezdték szétszedni, rájöttek ez tényleg nem volt használva :)
a szaki is csodálta :)
én kevesebb mint 1 év alatt tettem már bele 2500km-et, és tényleg viszi a 190et, ha szépen behasalok a kis plexim mögé.
aki nem hiszi, járjon utána :)

csak hogy lássátok milyen volt mikor elhoztam, felteszek pár képet.
szinte gyári volt (és még mindig sz) a kicsike
Nagy baaaaj van úgy nézki
Ma nézem a kawa olajszintjét.Látom valahogy,több bent az olaj, mint volt.Kivettem a csavart,és ömlött a hideg olaj,benzinszaggal párosítva
Sziasztok Sajnos nem találtam Kawán belül GPZ-s forumot :S gondoltam az ER nincs túl messze tőle ide írtam nincs valaki itt akinek akad GPZ 500- as vasa vagy oylan ismierőse akinek van? Nemsokára szeretnék venni valami kezdő motort ,és van pár amin gondolkodom, de a soros két hengeresek tetszenek a legjobban! túrázni szeretnék majd első sorban! mi a véleményetek? Esetleg mit javasoltok vagy mi a leg meg bízhatóbb ebben a kategóriában?:)

Láttam tegnap a Simsonukit- kemény gép az!
Hogy áll az a fékpedál jóember?tudsz vele fékezni?Csak szólok,hogy valaki lenyúlta a sebességváltókart.Hhhhhhhhhhhhhh
odaérek időben!
Ha a Zümivel indulsz hajnalban akkor lehet még az ebédet is átalusszuk...eddigi kommentek alapján
Hogy kurvák vére folyjon el, meg az óvónőké!
De szombaton hajnalban indulok és ébresztőt tartok!
Azzal kezdjük!

Viszont csak szombaton. Mérges vagyok, mert bekavart az óvoda: június 2. helyett 10-én, du. 16:30-kor lesz a ballagás.
Nem tudok pénteken elindulni, a lányom ballagásán ott kell lennem.
Szabit is vettem ki.
Meg lehet azért kóstolni?