Üdv!
Ha nem volt az állás alatt kb másfél havonta utánn töltve csepp töltőn akkor vége lehet az aksinak.Autókhoz használt töltő úgy tudom nem jó hozzá.Ha az aksi sípol töltéskor akkor vége,vagy ha feltöltés után nem tartja az áramot akkor is vége.Én így tudom.
Tegnap találkoztam motoros társasággal, sógornőm lányának a barátai. Csupa régi gépet tudtam megnézni közelebbről: Honda CB 400, Honda CB 750, meg valami 400-as Suzuki sportmotor...
Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy azt mondták, bátor vagyok, hogy elindulok a 125-össel olyan "messzire"...
Tegnap óta élesben nézem a motorhirdetéseket a cseréhez.
Fisikém köszi a vendéglátást kár h csak ennyi időm volt szívesen maradtam volna még.
Megnéztem volna Gadus mociját, de majd a találkozón.
Király a polo!
Egy fehéret csináltathatnánk HONDA felirattal.
olyan kérdésem lenne, hogy kicsit gyengélkedett az aksim mivel jó ideje nem volt beindítva a moci. 6éves a gép és még a gyári japó aksí van benne.
feltettem tölteni, de kb 3-4 percenként sípol 1mp-ig, de nem melegszik, se az aksi, se a töltő.
aggódjak? vagy nyugodtam töltsem tovább?
Itt volt papucsos tesó a pólóért- és meglátogatott Gadus is!
Gyerekeek- I love Er- 5- és a ZRX1200 meg über kira- de szögezzük le a Versyssel a Kawa megint maradandót alkotott!
Nagggyonn megy- és nagyon jó a kezelhetősége- és a kényelme!
Csipoltam állat módon!
Köszönöm Gadus!
És álljon itt bizonyságul egy bóóódog TKB- s képe is!
Keves Új TKB-sok!
Már nagyon közeleg az idei tali ideje és Fisi Mester javasolta, hogy házigizdaként írjak egy kis infót, azok kedvéért, akik nem voltak még tavaly. Hát hosszú lenne a helyet itt bemutatni, de pont ezért van a weboldal, böngésszétek át: www.magikatanyaja.hu A sátorozás menüpont alatt megtudhatjátok, milyen a hely, hol van, mennyibe kerül, és a kontaktokat, ha kérdésetek lenne.
A programokról: érkezés, ismerkedés, a tavalyiaknak újra ismerkedés , bográcsozás, egy vagy két túra a szépséges Balaton-felvidéki környéken, ahogy időtökbe és kedvetekbe belefér és a vetélkedőkről is hallottam már egy-két dolgot Fisitől, már telefonon is élveztem . Ezeken kívül még lehet, hogy egy szülést is levezetünk , de legalábbis utó lagzit csapunk Zarándoknak és Zongoristának
Várok mindenkit szeretettel: Mágika
Ja, egy kis szembeszél, vagy emelkedő és máris 60 az a 80.
Nem Gadus, majd ha ismét nagyobb gép lesz a fenekem alatt.
Diszelbe is csak nagy rábeszélésre megyek vele: magamat kellett meggyőznöm elsősorban.
1.3 Megy mint állat.Hát nem lessz piz nagyobb sátorra meg örülök ha le tudok menni mert apám elég nyűgös.(21éve dolgozom a dél tepsibe de örüljetek hogy ti nem tudtok ide kerülni mert ez egy hullagyár.Ezt nyugodtan be lehetne zárni mert itt gyogyitás az nincs.Pedig kentem rendesen,meg ugye elvileg benfentes lennék(gyakorlatilag meg le vagyok sz...va)
200-km-et egy Simson is elmegy egyhuzamban!