Fisi, Gadus, kedves kezdő meteorológus motoros barátaim
A nyilakkal én sem foglalkozom, az csak a leszálláshoz kell nekik, én meg már ugye "földre szállt angyal" vagyok. Van egy kisebb meg alatta egy nagyobb táblázat. Egyformán működnek, csak az alsóban órára lebontva ! adják az előrejelzést. Felül a betű a nap, pl. P= péntek , a bal oldali szélén megkeresem, melyik sor a fok, meg a csapadék és esetleg milyen erős a szél, aztán annyi De úgyis ki fog derülni majd (az ég)
Fisike! Csütörtökön kb. mikor érkezik Diszelre az "Elő örs"?
Hello TKB! Közeledik...
Láttam lejjebb, h. vkit az időjárás (is) érdekel. Itt a tuti oldal. A paplanernyősöknek csinálják, (tudjátok a Csobánc , itt a kertem végében a az ország "repülőseinek" a kedvenc helye.) Szóval baromi részletes és legtöbbször bejön: http://www.windguru.cz/hu/inde...
Már tűkön ülök!
Köszi! Fisi jó haverom, ugrat persze, de semmi gond. Mindenképpen elmegyek, a 80-as utazót bírja, még megpakolva is, most a hétvégén kipróbáltam. Ez sík terepre igaz, a Balaton felvidéken már biztos le fog lassulni itt-ott. Ha túrázni megyünk együtt szombaton, akkor felülök Papucsos mögé utasnak.
Nem.A rövidített áttétel elég vicces.Kell a gyári lánckerekem?Még tök jó.Utassal és teljes csomag szettek volt az absz. csúcsa a bicajnak.Vekker szerint 180+?
ER5FOREVER
Ezt ugye csak elírtad?
Bazz gyertek már le hamarabb- lekésítek a túrát vetélkedőt stb- aludni jönnétek csak le?
Nemáááááááááááá