Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szombat estee?
Ezt ugye csak elírtad?
Bazz gyertek már le hamarabb- lekésítek a túrát vetélkedőt stb- aludni jönnétek csak le?
Nemáááááááááááá
Remélem Mágika, h ez a meteorológiai előrejelzés beválik.
Akkor sirály lesz minden.
Szega TKB!

Van egy rossz hírem és egy jó.
A rossz, h csak szombat este tudunk lemenni Diszelre, a jó, h valószinű, h 5-en megyünk.
urak.Meséljetek erről a vasról.Er5 ilyeneket nézegetek mostanában.ű

pro es kontra
12-13 óra körül érkezünk, az eső függvényétől!
Fisi, Gadus, kedves kezdő meteorológus motoros barátaim
A nyilakkal én sem foglalkozom, az csak a leszálláshoz kell nekik, én meg már ugye "földre szállt angyal" vagyok. Van egy kisebb meg alatta egy nagyobb táblázat. Egyformán működnek, csak az alsóban órára lebontva ! adják az előrejelzést. Felül a betű a nap, pl. P= péntek , a bal oldali szélén megkeresem, melyik sor a fok, meg a csapadék és esetleg milyen erős a szél, aztán annyi De úgyis ki fog derülni majd (az ég)
Fisike! Csütörtökön kb. mikor érkezik Diszelre az "Elő örs"?
Ezért mertem elküldeni
Mi a pék f..át kell nézni?
Itt kb. annyi a nyíl mint honfoglaláskor!
Köszönöm!Ha jól értelmezem ez alapján jobb idő lesz,mint amit a többi oldal írt. Azonban majd ott derül ki úgy is.
Na ha én ezt érteném Nem véletlenül nem ernyőzöm
Hello TKB! Közeledik...
Láttam lejjebb, h. vkit az időjárás (is) érdekel. Itt a tuti oldal. A paplanernyősöknek csinálják, (tudjátok a Csobánc , itt a kertem végében a az ország "repülőseinek" a kedvenc helye.) Szóval baromi részletes és legtöbbször bejön:
http://www.windguru.cz/hu/inde...
Már tűkön ülök!
Köszönjük a kínrimet Glázser Bozsó!
Mire hajnal hasad, Zimi már halad!
Köszi! Fisi jó haverom, ugrat persze, de semmi gond. Mindenképpen elmegyek, a 80-as utazót bírja, még megpakolva is, most a hétvégén kipróbáltam. Ez sík terepre igaz, a Balaton felvidéken már biztos le fog lassulni itt-ott. Ha túrázni megyünk együtt szombaton, akkor felülök Papucsos mögé utasnak.
Elég szar időt jósolnak jövő hétre. Remélem nem válik be.
Hátsó fák=hátsó fék.
leget=lehet
Még leget,hogy mi is benézünk.
Van hátsó fák?Nem is kerestem.
Kimostad?Nem kellett volna.Bár te tud.
Nekünk Kawás maradsz.Remélem ha cserélsz visszatérsz!
Na de kérem!Észrevetted,hogy ez a bánya és nehéz jármű gyár klubja?A Kawa még akkor is menni fog amikor a többi már fürdőkádként van újrahasznosítva.
Monnyuk szerintem az RD500LC.De az Yamaha volt.Olyat szerettem volna csak lemaradtam.Kawához véletlenül mentem be de nem bántam meg.
Nem.A rövidített áttétel elég vicces.Kell a gyári lánckerekem?Még tök jó.Utassal és teljes csomag szettek volt az absz. csúcsa a bicajnak.Vekker szerint 180+?
ER5FOREVER
Meg befizetni amit kell-Komáromon keresztül túráztunk.Én voltam a záró.Készült egy harmincezres csoportkép és lekéstem.