Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ma megjöttek Hamburgból a Louistól a cuccaim- íme- ezt ajánlom!
Sokkal jobb fénye van mint a gyári égőnek!
http://www.louis.de/_104e88557...
Megjött a mosható- olajozható K&N légszűrőm is!
HA be lesz szerelve és szinkronizálva a motor hozzá majd megosztom a tapasztalataimat!
köszi, drága vagy
de ugye nem hagyod ki az idei Mágikát?!
Szorítunk neked(nektek).Csak az első pár eset érdekes.A háromból volt akit apásan szültünk.Ő is leugat már.
Boldog jövőt tinéktek és sarjaitoknak.
Robi
ok, majd időben elindulunk
hát...ez az Mhmax, hogy mennyire nem segítőkész

szenvedni és utasításra nyomni már tudok
lehet, hogy majd azért meg kell állni többször útközben, hiszen ki kell pihenni az állati sebességet
Zimi és Papucsos: több napi hideg élelmet, steril ruhát, kesztyűt hozzatok
szerinted nem ütközik június 10. rendszergazda kollégám már előre beírt szabadságával?
Még szerencse, hogy 3-an vagyunk Kecskeméten, remélem elengednek pénteken.
Ha nem, akkor csak du. indulok és másnap meg is érkezem.
Éreztem hogy tetszeni fog! Ha bemész egy aluljáróba húzz egy kövéret! És még hangosodni fog picit kb 1000 km után! Ugy az igazi! :D Fisi mit szólt hozzá?
Na megyek és elintézem a szabit, h korábban indulhassunk!
Inkább a lábujjadat azzal úgysem kell húzni a gázt!
Hiába fényezed magad drága Barátom a tény az tény, h "nem segítettél az első fesszabályzósnak"
Ez már örökre rajtad marad!
Egy tuti ha fesszab. problémám adódik Téged foglak keresni és ha nem válaszolsz 1 ezredmásodpercen belül akkor majd JÓL beírok a fórumra
Lehet, hogy kirázná belőled a bébit, mire leérünk!
Nem baj, én már gyakorlott vagyok szülés témában, majd mondom, mit csinálj!

Mit csináltál?
Én amúgy nem tudtam beállítani tolómérővel ill. szerintem az nem pontos- bár nem tudom Mhmax hogy méri.
Én centivel szoktam a lengővilla dísztakarójához rakni a centi végét a másik végét meg a tengely közepéhez. Így nekem teljesen pontos lett.
De azért a lécet ne feledjétek odarakni a végén!
Ha tudtam volna ott vagy bemegyek.
Az enyém is" jobbikos" vagyis jobbra húz.Ma nem tudtam kipróbálni pedig állítottam rajt, biztos be lehet lőni lásd Mhmax.Belekontárkodtam a Fisi szakmájába, aztán jól agyoncsaptam kalapáccsal a hüvelykujjam ezért gyorsan kellet inni egy sört fájdalomcsillapítónak, a motor meg maradt a helyén.
Azzal még nem.Mással sem.Csak a benzin fogy ki belőle mindig.Ez az egy baj van vele.
Ja. Legalább meg is erősödöm motorozás közben.

Egyébként a második fesszabosnak már nagyon odatettem magam (még kerestem is neki e-bay-en). Legközelebb sztem már elmegyek bárhová, és ott veszem ki a motorból a fesszabályzót, hogy átadjam.

Egyébként valakinek volt már akármilyen gondja a fesszabályzóval? Nem egy elromlós alkatrész.
Kawaer5!
Nagyon szívesen a képeket. Igen kivettem a tompítót, úgy mentem be Kalocsára fisi-hez. Még nem tudtam eldönteni, hogy, hogy fogom használni. Azt vettem észre, amit Te, hogy alacsonyabb tartományból könnyebben veszi a fordulatot, de még tesztelés alatt. Nekem nagyon tetszik! Nagyon állat!
szegény fesszabos.....
jövőre kipróbálom...
lehet, hogy Guszti is jobbikos?!
jó kis hármas leszünk: kis gané, papucsos és a terhes fotelos
sőt....még rímel is
milyen kicsi a világ