Egy eléggé híres sportrendezvény-szervező cégnél szoktam külsősként besegíteni a szervezésekbe, pénteken megyek be hozzájuk megbeszélésre, rákérdezek majd, hogy ők mennyiért készíttetnek pólókat. Ők is ócsó kinai alapanyagból dolgoznak, de a nagy mennyiség miatt, hátha tudunk kedvezményt kapni.
A pólóra ötletként lehetne valami figurát is feldobni, olyan Joe Bar stílusút
jól hagzik a program, a póló ötlet is nagyon jó, ezerrel támogatom én is
a pólót nem hiszem, hogy 3.000 Ft alatt meg tudnám csináltatni, sőt..a csaj csak hímezni tud a pólóra, képnyomást ő nem vállal
egyetlen vetélkedőben vagyok hajlandó résztvenni:
"avagy az állapotos nők legurulása a lejtőn"
komolyra fordítva a szót, vetélkedni nem hiszem, hogy fogok, de bírának szívesen beállok, csak nehogy néha becsukjam a szemem vagy esetleg a legtöbb pontot Zongoristának adjam
indulásunk napja több dologtól függhet, de megcélozzuk a csütörtököt és valószinűleg kocsival megyünk
Mélyen tisztelt Fisi Elnök Úr!
Egyáltalán nem volt gond, hogy 2x olvashattam el ugyanazt, tudod, szőke nő, ráadásul anyó is meg néni , így talán a felét megjegyeztem
Zenecuccom nincsen, de mivel motoron azt még a halnál is nehezebb hozni, majd kérek kőcsönbe. Jobb fát is szerzek, mahagóni vagy ébenfa elég jó lesz a krumplidhoz, drágám? Vagy inkább egy Stihlt? Remélem, bukósisakot is kell szerválnom vhkitől... Új program lehetőség: a vasárnap délelőttöket elvileg a Liliomkert piacon (www.liliomkert.lapunk.hu) töltöm, ugyanis már kofa anyó néni is vagyok, de ha nem akartok vásárfiát vinni az otthon hagyottaknak, inkább Veletek maradok. A háttérben meg addig is Várom az íméljeidet, ha még bármiben tudok segíteni!
Ja és egy aktuális kérdés, melyben véleményeiteket szeretném kikérni: milyen típusú gumit használtok, mennyire vagytok megelégedve vele és mennyiért vettétek?
Gondolkodom a Heidenauban, ill. valami Kenau névtelen márkájúban (Honda Dream ajánlás...)
Rég jártam itten, de azt hiszem a legjobbkor néztem fel az oldalra, mert az idei találkozóra vonatkozó hírlevél by Fisi rovat elolvasása nagyon jó kedvre derített. Szeretnék ott lenni, kicsit hosszabb ideig is mint tavaly és amennyire az időm engedi megpróbálok segíteni a szervezkedésben ha számítotok rám.
A tavalyi nagyon szupi volt, hiszem, hogy a mostani is hasonló vagy jobb lesz annál
Részemről nagy dolog egy polo elkészítése, teljes vállszélességgel támogatom az ötletet és természetesen egy db xl-es érdekel.
Habár hogy fogom elviselni a hátamon a Kawasaki feliratot?
Ja igen..
HA a pólót valaki sokkal olcsóbbért meg tudja csináltatni- természetesen nála az ütő akkor vállalja ő el az elkészítését.
Én itthon csináltam magamnak pár pólót ahhoz viszonyítottam.
Mivel lassan közeledik a tali ideje- jobbnak látom elétek tárni- hogy én hogy képzelném el az idei és immár második talit!
Tehát időpont Júni 10- 13- ha jól emlékszem még.
Tervek:
Találkozó- vetélkedőkkel, és barátkozással, csevegéssel- túrázással- és nem utolsó sorban közös főzéssel egybekötve!
Mivel tavaly (remélem) tradíciót indítottam -legalább is szerettem volna- azzal hogy készítettem Nektek egy apró emléket a nyakba akasztóval- persze mindenkinek lelke rajta- lehet a fele a kukába vándorolt már- idén egy méltóbb dologgal szeretnék kedveskedni a bandának- már ha van rá igény.
Mivel ez egy kissé nagyobb volumenű dolog, mint a nyakba akasztó- ezért ennek sajnos idén- már ára lesz.
Nevezetesen arra gondoltam, hogy csinálnék egy banda pólót- aminek elkészítésében Ti is részt vehetnétek!
Egyenlőre homály fedi az agyam azon részét- ami az ötleteket gyártja- tehát kérdés!
A póló ára kb. 3 e ft lenne ha:
- elől hátul A 4 közeli nagyságban lenne kép rajta- illetve- ha a nicknév kívánság szerint szerepelne a póló valamely ujján.
Levezetném hogy jött ez ki:
-jobb minőségű Kínais póló (tesztelve) jelenleg 1100 ft
- póló matrinya előre hátra két A4- es blatt ez jelenleg 775/ darab- azaz így 1550 ft (szintén teszteljük már 4 hónapja- jó anyag, nem dobja el a színét- és ami a lényeg fekete pólóra vasalható!)
- és ugye a nyomtatóm festék költsége- ami minta függvényében változik- de mivel nincs még igazi terv így felkerekítettem az összeget egyenlőre kerek 3 ezer ft- ra.
Mivel itteni TKB- sok sem egységesek ennek szükségességével kapcsolatban- így amit eredetileg meglepinek szántam- közszavazásra bocsátom- felesleges köröket ne fussak ez ügyben!
Szeretnék mókás vetélkedőket is beszervezni a programba- de ehhez majd kellene majd kis segítség is- illetve hogy érzitek- van- e rá igény?
Motoros túrákra Mágika anyó már feldobott két tervet- ezeket egy az egyben meg is valósíthatnánk.
A tavalyi tapasztalatokat figyelembe véve a találkozó részemről így képzelendő el.
Aki tud az lejönne csütörtökön (kemény mag előkészülni- ill csak lazítani) vagy pénteken.
De péntekre az egyik túrát meg is ejthetnénk- ez lenne a hosszabb túra- ilyenkor úgyis kevesebben vagyunk még, kisebb a csapat könnyebb haladni. Este ha van rá igény közös főzés- vagy szalonna sütés.
Szombaton a rövidebbik túra- ez kb. befejeződne legkésőbb délután 3 felé- utána vissza a tanyára- kis ejtőzés haverkodás- úgyis jönnek még reméljük népek azok fogadása- és kb. 4- de inkább 5- 6 óra felé elkezdenénk a vetélkedőket- addigra a nagyja létszám már remélhetőleg ott lesz!?!
HA Mágika néni is besegít- illetve van zene cucca- akkor menet közben ha nem is teljes hangerőn de szólhatnának jó kis rockos úttörő dalok!
Este, a szavazatoknak megfelelő paprikás krumpli elkészítése megfőzése- és elfogyasztása! Mágika- néni ha megkérlek szerzel majd valami féle jobb minőségű fát a bográcsozáshoz?
Vasárnap józanodás- és a körlet elhagyása!
Nos én így gondoltam az idei talit- de előre leszögezem- hogy csak igény esetén. Idén is jó lenne látni a vezető szerepben Nicojuniort- és Zimit is- de aki érzi magában az affinitást- az is jelentkezzen- itt nincsenek főnökök- csak szervezők!
Ismét leszögezem- nem szeretnék abba a hibába esni, hogy 3 ember kajakra hülyére ugrálja magát- amíg a többiek a készbe szépen bele kényelmesednek.
Ez eddig se volt jellemző- mivel magunknak csináljuk és baráti a társaság remélhetőleg- ahogy eddig is mindenki kiveszi a részét abból hogy jól érezzük magunkat!
Mágika néni!
HA a csapat a teljes verzió mellett dönt szerintem mailben majd szervezkedjünk időben a háttérben!
A B verzió meg az hogy menjek a picsába és ahogy esik úgy puffan alalpon megint összejövünk ahogy és ahányan tudunk!
Más...
Tisztelt Banditák!
Mivel lassan közeledik a tali ideje- jobbnak látom elétek tárni- hogy én hogy képzelném el az idei és immár második talit!
Tehát időpont Júni 10- 13- ha jól emlékszem még.
Tervek:
Találkozó- vetélkedőkkel, és barátkozással, csevegéssel- túrázással- és nem utolsó sorban közös főzéssel egybekötve!
Mivel tavaly (remélem) tradíciót indítottam -legalább is szerettem volna- azzal hogy készítettem Nektek egy apró emléket a nyakba akasztóval- persze mindenkinek lelke rajta- lehet a fele a kukába vándorolt már- idén egy méltóbb dologgal szeretnék kedveskedni a bandának már ha van rá igény.
Mivel ez egy kissé nagyobb volumenű dolog mint a nyakba akasztó- ezért ennek sajnos idén már ára lesz.
Nevezetesen arra gondoltam hogy csinálnék egy banda pólót- aminek elkészítésében Ti is részt vehetnétek!
Egyenlőre homály fedi az agyam azon részét ami az ötleteket gyártja- tehát kérdés!
A poló ára kb. 3 e ft lenne ha:
- elől hátul A 4 közeli nagyságban lenne kép rajta- illetve- ha a nicknév kívánság szerint szerepelne a poló valamely ujján.
Levezetném hogy jött ez ki:
-jobb minőségű Kínais póló (tesztelve) jelenleg 1100 ft
- póló matrinya előre hátra két A4- es blatt ez jelenleg 775/ darab- azaz így 1550 ft (szintén teszteljük már 4 hónapja- jó anyag, nem dobja el a színét- és ami a lényeg fekete pólóra vasalható!)
- és ugye a nyomtatóm festék költsége- ami minta függvényében változik- de mivel nincs még igazi terv így felkerekítettem az összeget egyenlőre kerek 3 ezer ft- ra.
Mivel itteni TKB- sok sem egységesek ennek szükségességével kapcsolatban- így amit eredetileg meglepinek szántam- közszavazásra bocsátom- felesleges köröket ne fussak ez ügyben!
Szeretnék mókás vetélkedőket is beszervezni a programba- de ehhez majd kellene majd kis segítség is- illetve hogy érzitek- van- e rá igény?
Motoros túrákra Mágika anyó már feldobott két tervet- ezeket egy az egyben meg is valósíthatnánk.
A tavalyi tapasztalatokat figyelembe véve a találkozó részemről így képzelendő el.
Aki tud az lejönne csütörtökön (kemény mag előkészülni- ill csak lazítani) vagy pénteken.
De péntekre az egyik túrát meg is ejthetnénk- ez lenne a hosszabb túra- ilyenkor úgyis kevesebben vagyunk még, kisebb a csapat könnyebb haladni. Este ha van rá igény közös főzés- vagy szalonna sütés.
Szombaton a rövidebbik túra- ez kb. befejeződne legkésőbb délután 3 felé- utána vissza a tanyára- kis ejtőzés haverkodás- úgyis jönnek még reméljük népek azok fogadása- és kb 4- de inkább 5- 6 óra felé elkezdenénk a vetélkedőket- addigra a nagyja létszám már remélhetőleg ott lesz!?!
HA Mágika néni is besegít- illetve van zene cucca- akkor menet közben ha nem is teljes hangerőn de szólhatnának jó kis rockos úttörő dalok!
Este a szavazatoknak megfelelő paprikás krumpli elkészítése megfőzése- és elfogyasztása! Mágika néni ha megkérlek szerzel majd valami féle jobb minőségű fát a bográcsozáshoz?
Vasárnap józanodás- és a körlet elhagyása!
Nos én így gondoltam az idei talit- de előre leszögezem- hogy csak igény esetén. Idén is jó lenne látni a vezető szerepben Nicojuniort- és Zimit is- de aki érzi magában az affinitást- az is jelentkezzen- itt nincsenek főnönkök- csak szervezők!
Ismét leszögezem- nem szeretnék abba a hibába esni, hogy 3 emebr kajakra hülyére ugrálja magát- amíg a többiek a készbe szépen bele kényelmesednek.
Ez eddig se volt jellemző- mivel magunknak csináljuk és baráti a társaság remélhetőleg- ahogy eddig is mindenki kiveszi a részét abból hogy jól érezzük magunkat!
Mágika néni!
HA a csapat a teljes verzió mellett dönt szerintem mailben majd szervezkedjünk időben a háttérben!
Egy eléggé híres sportrendezvény-szervező cégnél szoktam külsősként besegíteni a szervezésekbe, pénteken megyek be hozzájuk megbeszélésre, rákérdezek majd, hogy ők mennyiért készíttetnek pólókat. Ők is ócsó kinai alapanyagból dolgoznak, de a nagy mennyiség miatt, hátha tudunk kedvezményt kapni.
A pólóra ötletként lehetne valami figurát is feldobni, olyan Joe Bar stílusút