Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KZ 440- egy nulla lemaradt!
Nos Kedves TKB!

Első sorban azokhoz szólanék- akik eladáson törik kicsiny buksijukat!
Tegnap betért hozzám igen régi mocis cimbim- vett az apjának egy KZ 44 D típusú csoppert- igaz kissé átépítve- de messze nem tökéletes állapotban!
Az ára 400 ezer ft volt- éveinek száma ( a motoré!)- pedig kerek 28!

Szal én elhiszem hogy válság van meg stb.- de hogy én szvsz 8- 900 alatt el nem adnám az Er5- öm az hét de inkább 8 szentség!

Persze én fanatikus vagyok- tehát kár is az ellenkezőjéről meggyőzni szerénytelen személyemet!
Gratula a géphez!
Egyszer majd biztos összefutunk valahol!
Szuper, az egyedi hűtőrácsos!
Gratula a géphez!
Igeeen! pont tegnap vettem meg a motort és hoztam haza, nagyon örültem hogy jó idő volt!
N vagy F?
Telefonon már lebeszéltem de még nem láttam
Szerintem tök jól nézett ki a Zongorista így is!

Kb. mint Jack Sparrow a Karib tenger kalózaiban!
Erre gondoltam, de ne értsétek félre, nagyon-nagyon szép ruha volt mindkettőtökön!
marad a fekete bőr, tetőtől-talpig és persze a bőrtanga, el ne felejtsd
jó pár új név és rövidítés röppent fel, ez király
szegény Papucsos papucsa
képes lennél ilyet tenni vele?
a mi Fisink még sokáig bírja, kemény fából faragták
motorozott ma valaki?
olyan jó idő volt, délután igazi tavaszias idő volt, láttam is jó pár motorost
Gadus, néztél már er6-ot vagy még csak tervezgeted, hogy olyat veszel?
gondolom, hogy vérzett a szíved, amikor ki kellett adni rá a lovettát
mi is valszeg kocsival megyünk, a yamahat és az er5-öt hagyjuk egy kicsit pihenni, de lényeg, hogy ott legyünk, remélem, hogy a jó isten is úgy akarja majd
fontos, hogy újra együtt legyen a csapat
sziasztok!
mindenkinek köszi a jókívánságokat, hála istennek, tényleg nagyon jól sikerült a nagy nap
Mágikánál majd iszunk egy jót, pálesz jöhet, (ha lehet, nekem alkoholmentest )
hát igen, az a fejkendő nem passzol a ruhához, inkább Bocskai kellett volna!
Hát, azért a többségnek ER5 van.
Az Er5 hozta össze a társaságot, ezért én nagyon szeretem ezt a típust, de az élet azóta közbeszólt itt-ott.
A héten ismét elköltöttem azt az összeget, amivel kiegészítve a 125-ös árát, vehettem volna egy nagyobb motort.
Gázinjektort kapott a Picasso. Muszáj spórolni az üzemanyagon. LPG=220 Ft/liter (a MOL-nál).
Viszek!
Komám!Nagyon komoly az esküvői ruhád. /tényleg tetszik,ha egyszer nekem is elmegy az eszem ilyen kell!/
NAGGGYON NAGGGYON elegánsak és csinik voltatok! Sajnálom, hogy nem láttalak Titeket ebben a szerkóban élőben a NAGY NAPON. (Bár, elég nyugis lehetett, ha még családi veszekedés sem volt...) Marad a fekete bőr, tetőtől talpig, (amitől ősszel 2x is HIRTELEN picit megijedtem, mikor kinyitottam az ajtót... ) A talin már nem tudnád mutiból sem felvenni ezt a gyönyörű rucit, Zarándok-Anyucikánk Nagyon várlak Titeket az összes 3 betűs rövidítéssel együtt! + 1: MKM: Mágika Kedvenc Motorosai