Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is volt egy olajzöld endurom, 75 volt a vége!
200 Ft-ért teletankoltam!
Köszi a válaszokat! Inkább legyen benne több olaj mint hogy kevesebb! Na de már ezt is tudom! Mgvettem az olajat amit ajánlottál bele Fisi! Kíváncsi leszek! :))
A motort így vettem,külföldi gép volt-,és egy német vkié volt viszont 2002 es létére csak 6500 km volt benne! Jómagam 181 cm vagyok! Viszont teljesen kényeles igy a nyerge!
kawaer5!

Te vagy ennyire rövid lábú- vagy már így vetted a gépet? Látom meg van vágva a szivacs rendesen!
Elég bele a 3 liter!
A 3,4- el simán túltöltötted idáig!
Nekem sose volt, de annak idején nagyon szerettem volna.Most már azt hiszem lemaradta erről.
De nem ám!3 lityinél többet nem szabad belerakni.A 3.4 talán csontszáraz motorra igaz.Szid le!
Sziasztok! Egy kérdés! Ki menyi olajat tesz a gépbe olajcserénél ha a szűrőt is cseréli? Csak mert a könyve 3 litert ir ha cserélem a szűrőt,és 3,4 et a könyv szerint ha "száraz a motor"! Én eddig simán beletettem 3,4 litert, de ezek szerint nem kell annyi?!
Ha hülyeséget kérdeztem előre is sorry! :D
Vasárnap Pécsen vettem egy Givi tartót kompletten 12000-ért. Akitől vettem, azt mondta hogy van még két ER5-öse eladó és az egyiken van tartó, ha gondolod megadom a számát, és megkérdezheted tőle hogy leveszi-e?
Simson a király!
Szerintem a motorosok 90%-ának volt Simó-ja!
Ja!

És persze Zimi adja hozzá a díszkíséretet!

Persze mindezt csak azért mondom,hogy újfent érezze a törődést!
Részemről oké-de csak akkor,ha papucsban jössz le vele végig!
Skacok!

Ha ebből a szupercsapatból valaki egy simson starral jönne lehet,h jobban meg lenne becsülve mintha egy honda vt 1800-al de csak azért mert ŐŐŐŐ az igazi motoros!
És most azon gondolkodom, h felkészítem a Romettem erre a nagy útra!
Nem nézünk le- csak télleg törődünk Veled Zimikém!
Valahol azt olvastam, hogy egy igazi motoros soha nem nézi le a másikat azért, mert annak kisebb motorja van...

Tudtam, hogy mindenféle hazugságot összeírkálnak az interneten.

És mindez a törődés jele.
De azért mi szeretünk Zimmedli barátom!
Persze! De csak azért, hogy érezze a törődést!
Szegény Zimi!

Mindig kap egy- egy kis taslát a pöcsköszörűért!
Nyélgázon még éppen beférsz a csapatba!
Legfeljebb lassítunk egy kicsit.
Különben el tudom képzelni Zimmedlinket amint nagy büszkén feszít a hosszú szipkáival a pöcsköszörűn- szemüvegén, és fogai közt muslincákkal!
Közben le- le hagyogatja egy- egy 125- ös Etz!
Apukám!
80- ról 100- ra 20 mp- ez ám a nem semmi! :P
Apukám!

Az álló autót és a bicikliseket hogy leelőzte!

Viszont megmutatom, milyen sebességre képes ez a vadállat GN 125!
http://youtu.be/VXpKfMneoGs
Sőt még állhatsz is mellette!
Igazad lehet egy, er-5 ben nem lehet hiba egy nőben meg...