Köszi a válaszokat! Inkább legyen benne több olaj mint hogy kevesebb! Na de már ezt is tudom! Mgvettem az olajat amit ajánlottál bele Fisi! Kíváncsi leszek! :))
A motort így vettem,külföldi gép volt-,és egy német vkié volt viszont 2002 es létére csak 6500 km volt benne! Jómagam 181 cm vagyok! Viszont teljesen kényeles igy a nyerge!
Sziasztok! Egy kérdés! Ki menyi olajat tesz a gépbe olajcserénél ha a szűrőt is cseréli? Csak mert a könyve 3 litert ir ha cserélem a szűrőt,és 3,4 et a könyv szerint ha "száraz a motor"! Én eddig simán beletettem 3,4 litert, de ezek szerint nem kell annyi?!
Ha hülyeséget kérdeztem előre is sorry! :D
Vasárnap Pécsen vettem egy Givi tartót kompletten 12000-ért. Akitől vettem, azt mondta hogy van még két ER5-öse eladó és az egyiken van tartó, ha gondolod megadom a számát, és megkérdezheted tőle hogy leveszi-e?
Ha ebből a szupercsapatból valaki egy simson starral jönne lehet,h jobban meg lenne becsülve mintha egy honda vt 1800-al de csak azért mert ŐŐŐŐ az igazi motoros!
És most azon gondolkodom, h felkészítem a Romettem erre a nagy útra!
Különben el tudom képzelni Zimmedlinket amint nagy büszkén feszít a hosszú szipkáival a pöcsköszörűn- szemüvegén, és fogai közt muslincákkal!
Közben le- le hagyogatja egy- egy 125- ös Etz!
200 Ft-ért teletankoltam!