Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No haza értünk a jó kis kecskeméti koncertről
Olaj kérdés!
A motorba kerek 3 liter olaj kell,ahogy mhmax írja,csak gyári száraz állapotban,az első feltöltéskor négy bele a 3.4 liter!
Utána már csak 3!
Meg is szívtuk Zimivel tavaly,mert mi ketten 7litert rendeltünk így a maradék fél litert azóta is kerülgetem!
Én asszem pont 3 liter kell.
Az előírt 3,4 liter sztem akkor megy bele, ha teljesen "száraz" a motor.
Legutóbbi olajcserénél meleg motort leállítottam csavar ki, szűrő ki hagytam kb. 15 percet utána még lögybölgettem, meg miegyéb, új szűrő be 3 liter olajjal járatás után kicsit a felső vonal alatt van a szint.

Ez a többieknél is így van?
Hali!

Aki rendelt az olajport.hu-n Fuchs olajat az 3 vagy 4 litert rendelt, hogy kapott hozzá lánckenő sprayt? Mert szerintem 3 littyó kevés és elvileg 3 literhez jár... vagy többhöz is?
Igen még sikerült akciósan rendelni, de rá két napra, már nem volt akció.
Egy kínai motorra kell az a töltésmérő!
Az egy dolog, hogy mi a Kawán soha nem fogjuk hiányolni.

Apumnak egy hasonló motorja van (Keeway Superlight 125), és elég sűrűn kell utánállítani a dolgoknak, meghúzni csavarokat stb.
Ha odafigyel rá az ember, és ért hozzá akkor jó ketyere az, pláne ahhoz képest hogy negyedannyiba kerül. Az sokmindent elfelejttet.
Bát pont úgy jön ki, hogy június 2-5 Néptánctábor Lakitelken, egész hétvégén nem leszek itthon, aztán ER5 találkozó a rákövetkező hétvégén, akkor sem.
Ott leszek, ne aggódj!
Az jó ha ilyen tag vagy-mert akkor tűzön- vízen át ott leszel az Er5 talin!
Valami rémlett, hogy a március 15-én mintha nekem lenne valami már...szóval nem tudok motorozni menni, mert a Tűzön-Vízen át Egyesület tagjaként aktív részese leszek az ünnepi programoknak.
Hello Zoli!

Nem is dicsekedtél hogy rendeltél tőlük! Örülök- nem fogsz csalódni benne szerintem!
Extrának meg ott a spray- még mindig akcióban volt?
Gratula!
A lakodalmat + majd nyáron +tartjuk a Mágikánál!
Mekkora buli lesz!
Motorra töltésmérő?Hát az meg mi a ráksalátának?De tényleg.
Igazából semmi, csak elég gagyi volt, és kínai módon volt összerakva. A fordulatszámmérő, és a töltésmérő elég hamar tönkre ment. A fordulatszámmérőt 30000-ért akartak hozzá adni. A töltésmérőt meg én javítottam meg úgy, hogy egy négylámpás 1500-ös Lada töltésműszerének a belsejét raktam bele, avval biztos hogy nem lesz baja az új tulajnak. A forgalmazó, azonnal kicserélte a gyertyát mielőtt még átvettem volna a mocit, és kb 2000 km után én is cseréltem benne, mert néha indítás után csak egy henger ment, de melegen nem volt vele baj. Gyertyacsere után is fent állt ez a baj. Na meg a legnagyobb baj, hogy nekem kicsi volt. 185 cm vagyok, és olyan 30 km után, már nem tudtam hogy, hogy üljek, mert annyira kellett tartanom a lábaimat, nekem nagyon kényelmetlen volt. Volt hogy felültem a hátsó ülésre. Na ez nincs az ER5-nél. Egyébként, szerintem is szép moci, és a nejem szerint, kényelmesebb volt neki a hátsó ülésen. Fisi tegnap én is megkaptam az olajat, és a láncsprét, nagyon kíváncsi leszek hogy milyen lesz.
Sok boldogságot kívánok, igyekezzetek utolérni gyerekszámban minket!
Köszi a meghívást, jó lett volna, ha előbb beharangozod!
Lesz az is, helyi, az erős szívűeknek. Nehogy szomjas maradjon szegény asszisztencia. Tavaly hoztatok is, pedig (asszem), senki se volt terhes...
Kihagytad a legfontosabb kelléket:kb. egy liter házi pálinka szíverősítőnek.Mármint az asszisztencia számára,hogy bátrak legyenek.
Motorral lehet menni?
Zajlik szépen az életetek, látom, nem unatkoztok! Remélem, Zongorista a boldog vőlegény (csak azt írtad, férjhez mész, de hogy kihez, azt nem...)
Köszi a kollektív meghívást, nagyon nagyon szívesen ott lennék, de sajna nekem messze van... De ne féljetek, nyáron majd tartunk pót tanyasi lagzit ! Csak remélem, szülést nem vezetünk le , mert arról csak annyit tudok a filmekből, hogy gyorsan kell egy lavór forró víz meg vmi fehér lepedő aztán már meg is van a baba
Reméltem!
Sok szerencsét és boldogságot-és a picinek jó egészséget!
Sajnos mi nem tudunk menni összejött pár dolog meg egy koncert is!De lélekben ott leszek!
Szia! Igen megtaláltam a weboldalt,és nagyon pozitivnak találom a helyet,meg hát magát a weboldalt is! :)
Esélyes hogy a találkozón jelen leszek--már ha ezt a főnököm is igy gondolja!
srácok, 2 nap múlva szombaton férjhez megyek, ha unatkoztok és éppen Sashalom 16.kerület felé jártok úgy 14 óra körül, akkor a Havashalom utcában van egy polgármesteri hivatal, nézzetek be...utána pedig 15 órától lesz a templomi úgy egy utcával arrébb...
hát Fisim...ez gyönyörű összefoglalás
Szerintem is, amikor először +láttam azt hittem, h egy 400-as csopper
Én benne vagyok, csak kérlek keressetek egy olyan helyet amelyet Romettel én is könnyen +közelíthetek