No haza értünk a jó kis kecskeméti koncertről
Olaj kérdés!
A motorba kerek 3 liter olaj kell,ahogy mhmax írja,csak gyári száraz állapotban,az első feltöltéskor négy bele a 3.4 liter!
Utána már csak 3!
Meg is szívtuk Zimivel tavaly,mert mi ketten 7litert rendeltünk így a maradék fél litert azóta is kerülgetem!
Én asszem pont 3 liter kell.
Az előírt 3,4 liter sztem akkor megy bele, ha teljesen "száraz" a motor.
Legutóbbi olajcserénél meleg motort leállítottam csavar ki, szűrő ki hagytam kb. 15 percet utána még lögybölgettem, meg miegyéb, új szűrő be 3 liter olajjal járatás után kicsit a felső vonal alatt van a szint.
Aki rendelt az olajport.hu-n Fuchs olajat az 3 vagy 4 litert rendelt, hogy kapott hozzá lánckenő sprayt? Mert szerintem 3 littyó kevés és elvileg 3 literhez jár... vagy többhöz is?
Egy kínai motorra kell az a töltésmérő!
Az egy dolog, hogy mi a Kawán soha nem fogjuk hiányolni.
Apumnak egy hasonló motorja van (Keeway Superlight 125), és elég sűrűn kell utánállítani a dolgoknak, meghúzni csavarokat stb.
Ha odafigyel rá az ember, és ért hozzá akkor jó ketyere az, pláne ahhoz képest hogy negyedannyiba kerül. Az sokmindent elfelejttet.
Valami rémlett, hogy a március 15-én mintha nekem lenne valami már...szóval nem tudok motorozni menni, mert a Tűzön-Vízen át Egyesület tagjaként aktív részese leszek az ünnepi programoknak.
Igazából semmi, csak elég gagyi volt, és kínai módon volt összerakva. A fordulatszámmérő, és a töltésmérő elég hamar tönkre ment. A fordulatszámmérőt 30000-ért akartak hozzá adni. A töltésmérőt meg én javítottam meg úgy, hogy egy négylámpás 1500-ös Lada töltésműszerének a belsejét raktam bele, avval biztos hogy nem lesz baja az új tulajnak. A forgalmazó, azonnal kicserélte a gyertyát mielőtt még átvettem volna a mocit, és kb 2000 km után én is cseréltem benne, mert néha indítás után csak egy henger ment, de melegen nem volt vele baj. Gyertyacsere után is fent állt ez a baj. Na meg a legnagyobb baj, hogy nekem kicsi volt. 185 cm vagyok, és olyan 30 km után, már nem tudtam hogy, hogy üljek, mert annyira kellett tartanom a lábaimat, nekem nagyon kényelmetlen volt. Volt hogy felültem a hátsó ülésre. Na ez nincs az ER5-nél. Egyébként, szerintem is szép moci, és a nejem szerint, kényelmesebb volt neki a hátsó ülésen. Fisi tegnap én is megkaptam az olajat, és a láncsprét, nagyon kíváncsi leszek hogy milyen lesz.
Zajlik szépen az életetek, látom, nem unatkoztok! Remélem, Zongorista a boldog vőlegény (csak azt írtad, férjhez mész, de hogy kihez, azt nem...)
Köszi a kollektív meghívást, nagyon nagyon szívesen ott lennék, de sajna nekem messze van... De ne féljetek, nyáron majd tartunk pót tanyasi lagzit ! Csak remélem, szülést nem vezetünk le , mert arról csak annyit tudok a filmekből, hogy gyorsan kell egy lavór forró víz meg vmi fehér lepedő aztán már meg is van a baba
Szia! Igen megtaláltam a weboldalt,és nagyon pozitivnak találom a helyet,meg hát magát a weboldalt is! :)
Esélyes hogy a találkozón jelen leszek--már ha ezt a főnököm is igy gondolja!
srácok, 2 nap múlva szombaton férjhez megyek, ha unatkoztok és éppen Sashalom 16.kerület felé jártok úgy 14 óra körül, akkor a Havashalom utcában van egy polgármesteri hivatal, nézzetek be...utána pedig 15 órától lesz a templomi úgy egy utcával arrébb...
Olaj kérdés!
A motorba kerek 3 liter olaj kell,ahogy mhmax írja,csak gyári száraz állapotban,az első feltöltéskor négy bele a 3.4 liter!
Utána már csak 3!
Meg is szívtuk Zimivel tavaly,mert mi ketten 7litert rendeltünk így a maradék fél litert azóta is kerülgetem!