Na erre nem tudok mit mondani- szerintem minden Er5 kicsit zörög hidegen!- Ezt csak akkor tudnád meg, ha egyszer szánnál rá kicsit és erre cserélnéd le a Castrolt. Addig ez csak találgatás marad...
Igazából a Castrol olajjal teljesen csendes, és szép járású.
Csak hidegen hallható egy nagyon pici "szelepcsattogás" hang (nem rossz szelephézag miatt). Ha ezt a Fuchs olaj elsimítaná, akkor sanszos, hogy átállnék rá, annak ellenére, hogy még akcióban is 700-zzal drágább literje.
Azért itt is vannak ám ellentmondások!
Aszongya eladó nagyobbra váltás miatt!
Na most 8 év alatt tekert bele kemény bocs nem is biztos hogy 15 ezer km- et mert ugye második tulaj- de akkor kérdem én ennyire magabiztos a gyerek?
Évi 2- 3 ezres futásteljesítménnyel?
Vagy kérdés- nem lehet- vagy sokba kerül a kinyitása a motornak- esetleg ezért passzolja el ennyi km- el?
Jó- ha arra járok meghallgathatod- de ma épp Gadus is kicserélte erre az olajra a régit- ő meg a ott lakik nem messze tőled nem? :)
Azt azért nem mondom hogy egy V-8-as járású halkan duruzsoló gép lett de nagyon király lett vele- a Motulos viselkedéshez képest!
Innen Kelebiáról 3-an megyünk 3 mocival legalábbis remélem.
Ebből az egyik egy keeway 125 cruiser /de kinéz egy 400-asnak/ahogy Zimmedli barátom mondá
"pöcsköszörű"
A 75-80-at ez is bírja. Nem sietünk sehová sem a Mágika Tanya +vár.
Legfeljebb 1 héttel előbb elindulunk és viszünk magunkal 1 heti hideg élelmet!
Legalább nem leszek egyedül, akinek a motorjával játszátok a "ki hajítja messzebre" játékot!
Tuti,hogy ott van fojtva, de az is lehet, hogy elírta a srác.
Csak hidegen hallható egy nagyon pici "szelepcsattogás" hang (nem rossz szelephézag miatt). Ha ezt a Fuchs olaj elsimítaná, akkor sanszos, hogy átállnék rá, annak ellenére, hogy még akcióban is 700-zzal drágább literje.
Nekem tetszeik!
http://c8.hu/weboldal/a2.php?a...
Aszongya eladó nagyobbra váltás miatt!
Na most 8 év alatt tekert bele kemény bocs nem is biztos hogy 15 ezer km- et mert ugye második tulaj- de akkor kérdem én ennyire magabiztos a gyerek?
Évi 2- 3 ezres futásteljesítménnyel?
Vagy kérdés- nem lehet- vagy sokba kerül a kinyitása a motornak- esetleg ezért passzolja el ennyi km- el?
Kawa kereskedést kérdezd meg mennyi a nyitás ára- vagy keress rá neten hogy kell kinyitni!
Sajna nekem még nincs adatom róla...
Azt azért nem mondom hogy egy V-8-as járású halkan duruzsoló gép lett de nagyon király lett vele- a Motulos viselkedéshez képest!
A gumik állapota arra enged következtetni, hogy még a km is igaz lehet.
Most Castrol-t használok, tavasszal szoktam cserélni.
Ha össze tudjuk hozni vmikor meghallgatnám a mocidat hogy duruzsol ezzel az olajjal, bár semmi bajom az Act-Evo-val.
Légszíves dobj egy mail-t, ha Pest környékére készülsz.
Sokkal halkabban, puhábban jár tőle a blokk- mint előtte a Motul 5100-asától!
A váltó vajpuhán kapcsolható!
Eddig ez a csúcs nálam- Zimi is tanúsíthatja hogy nagyon jó olaj- és teljesen szintetikus!
http://www.olajport.hu/webshop...
Ráadásul mostz literenként 500 ft- val olcsóbb, akciós az olajportnál!
Ráadás!
Tegnap jött meg a csomag- és most ajándékba kaptam tőlük egy szintén Fuchs láncsprét is!
Innen Kelebiáról 3-an megyünk 3 mocival legalábbis remélem.
Ebből az egyik egy keeway 125 cruiser /de kinéz egy 400-asnak/ahogy Zimmedli barátom mondá
"pöcsköszörű"
A 75-80-at ez is bírja. Nem sietünk sehová sem a Mágika Tanya +vár.
Legfeljebb 1 héttel előbb elindulunk és viszünk magunkal 1 heti hideg élelmet!
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotoro
k/187732/KAWASAKI_ER-5_.html