Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig igen nagyfiúsan néz ki a motor.
Valami hasonlóval jön az én barátom is Mágikához
Volt valami bajod vele?
Nekem ez a moci Kinroad néven volt meg, és kínai volt ízig vérig. Nem sajnáltam amikor sikerült eladni, és elvitték.
Pedig igaz,a motor szórakozás az autó meg muszáj!Zabáljon amennyit akar/4.5-5.2 /oszt jónapot!
micsoda hozzáállás....
Írja ám a hóhér.Írom az autóét de azt kell a vállalkozás miatt.Éppen elég az.Motor egyen annyit amennyit kap oszt jónapot.évek óta nem mértem és már nem is fogom.
állj
Addig áljj hideg vízben!
Mögöttem a helyed, tudod?
Van egy ötletem.
Mi lenne, ha valamennyien mostantól feljegyzést készítenénk (ahogy alant is írtátok), hogy mikor mennyit tankoltunk, km óra állást, stb.
Szóval a következő tankolástól számítva Mágikáig a megtett km-t, és az elfüstölt benzint jegyezni kellene, Mágikánál oszthatnánk, szorozhatnánk, kinek mennyit fogyaszt a gépe!

Remélem, érthető voltam. Mintha 2x írtam volna ugyanazt....
Nagyon szívesen, és elhiheted(titek) ez nem csak üres szólam! Egész rohadt télen az tartja bennem a lelket, hogy nyáron milyen jó kis bulik lesznek itt
Remélem, aki kérdezte, a Kawaer5 nevű új tag, is megtalálta az infót! (Nektek már nem újdonság a weboldal, főleg az "élő látogatás" óta...)
Alkatrész nem kell hozzá.Ez örök életű motor.
Ajánlott utazó attól függ mennyire tudsz kapaszkodni.Már a 130 is megerőltető órákon keresztül.A motor bőven bírna többet úgyis te adod fel hamarabb.Fogyasztását pedig mostantól tilos vizsgálni.
6 fokban motorozni, azért az elég hideg...
Szia!
Köszi a helyfoglalást!
Zimi, jól fogalmaztad meg:
Ha normális lesz az idő, miért ne?

Az időképen tartós 6 fok azon a környéken, de 1 hónapra előre nem lehet jelezni.
Üdv!

Az Er5 egy kéthengeres Twin elrendezésű motorkerékpár- vízhűtéses, karburátoros, hengerenkénti 4 szelep elrendezéssel.
Elől tárcsa hátul dobfék- a lóerő az 50 paci kb. 9 ezres fordulatnál a nyomaték - huhh fejből azt hiszem 44 Nm?
Fogyi a csuklódtól függ- 3,9- 7 liter közt változik.
A nagy átlag az 4,2- 5 liter az itt tobzódók tapasztalatai alapján.
Gyorsulása 100- ra 5,4 mp- a végsebessége egy személlyel 175- 180 km/h- két személlyel kb- 160 km/h.
Ajánlott utazó sebessége a 120- 150 km/h- ha bírod a szelet még ekkor.
Két személlyel csomagokkal a 140 feletti sebesség nem tesz túl jót a pénztárcádnak meg nagyon a motornak sem.
Elméletileg megy tartósan két személlyel 150- et is- de onnan már túlzottan nam fogsz erőtartalékkal előzni.
Szét nem fog esni ott sem- de azért kímélni kell a gépet lelke van!
Na mondhatom Ti aztán beleástátok magatokat a viharos középkorba mikor még mindenki romettel járt
Hello Kawaer5!
Info a nyári taliról: tervezett időpont: junius 10.-13., itt nézheted meg a helyszínt: www.magikatanyaja.hu
Sziasztok!
Meséljetek légyszi egy kicsit a Kawasaki ER-5-ről kíváncsi vagyok hogy milyen alkatrész ellátása 2005-ős motorról van szó! illetve teljesítményéves kapcsolatos adatokra vagyok kíváncsi 2 személyel mennyi a kényelmes tempó? fogyasztás? Stb.
részünkről ok
Hát, akkor szavazzunk!
Nico, te nagyon tervezed, hogy mész erre a programra?
Ha normális lesz az idő, akkor végül is miért ne?
Igen, a belinkelt térképen valóban csak egy erdei tisztásnak néz ki a hely.
De már voltam ott, és van minden, amit Zimi meghiányolt. Wc, büfé, kő(murva) út, és nagy az a tisztás ám! Egyébként az üvegtigristől nincs messze!
Mondom, Üvegtigris büfé, ami Piliscsabáról Tinnye felé van.
Nekem kb. 115 km, éppen belefér.
szia Zimmedli!

lehet, hogy igazad van, akkor sztorno
más megoldás is érdekel:)
időpont, pontos helyszín?
Szia kismama!

A motorozz.hu évadnyitó túránál találtam egy hozzászólást:

Imádkozzatok a száraz időért, mert ha vizes lesz a talaj, max. a bokorugró motorosok járnak jól!
A be linklet térképet elnézvén sehol egy pad , egy wc stb. Ez egy 10 fős társaságnak lehet,hogy jó szalonnázó hely, de ennyi és semmi több , nem országos évadnyitónak való hely!

Én azt mondom, nem menjünk oda, ahová már 66 motor, meg 88 fő megy...

Mit szólnátok az Üvegtigris büféhez?