Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
A győri alma-motor nagyrészt kintről behozott gépeket ad el.Voltam ott néhányszor motornézőbenn és ezt tapasztaltam,meg nemigazán "kedvesek".De tudok győrben többhelyet is ahol előfordult eladásra ER-5.
Ha gondolod elmehetünk majd körül nézni valamikor.
Köszi a választ Zimi!
Ilyen dolgokat én nem veszek észre, meg azért ti, - régóta tulajok - , azért jól értetek hozzá...

Ha esetleg lakik valaki a környéken, aki eljönne velem megnézni, szóljon bátran! :) (ismétlem: Győrben található)
Most már minden ok, megtaláltam a megfelelő autót, a megfelelő eladótól. Ma hoztam haza.
9 éve volt a 2. tulajnál, aki 1 évesen vette. 2000.09. havi, 123 ezer km-el, 1.6-os, benzines. Nagyon kényelmes és van hozzá egy garnitúra nyári gumi is felnivel együtt.
Egyben van és megkímélt. Örülök neki!
Szia!
Most fájdítod a szívem?
Az enyém 97-es volt, de ez a kettő is az a széria, vagyis az első.
A hirdetés nem korrekt, mert hátul nem tárcsafék van, hanem dobfék.
A piros szerintem fényezve volt, mert az oldal elemről hiányzik az er-5 felirat, hátul pedig nem gyári az index, úgy látom. Lehet, hogy külföldről behozott, esetleg bukott motor volt, csak helyre pofozták.
A fekete nekem jobban tetszik, de most pang a piac, 490-et nem ér, próbálj meg lealkudni 10%-ot!
Üdv:
Zimi
Sziasztok!

kb másfél hét múlva megyek motort vásárolni és a közelemben találtam 2, ránézésre jó állapotban lévő motort. szeretném a segítségeteket kérni, esetleg ha van valaki Győr és környékéről, és eljönne velem megnézni, azt is szívesen fogadom. :) (nem győri vagyok, de nincs annyira messze)

http://www.motor.hu/partner/al...

http://www.motor.hu/par
tner/al...

erről a két gépről lenne szó.

előre is köszi a válaszokat! :)
Elvileg igen.
Bár már itthon kapom az ívet, hogy "ugye nem mész el egész hétvégére?"
Legyen az a hétvége!
És akkor hétfőn még pihenni is tudunk!
mágika tanyáról vagyis a találkozóról rég beszéltünk
egyetértetek a pünkösdi 7végével?
nagyon sajnálom, hogy így jártál
ez tök gáz, autóvásárlással kapcsolatban én sem hallottam túl sok jót....én is autócsere előtt állok és valszeg ez vár rám is..én is egyterűt vagy vmi jó kis kombit szeretnék, de az anyagi keret adott...de az tény és való, hogy több helyen csak át akarnak cseszni, tisztelet a kivételnek
talán magánembertől érdemesebb lenne venni, de tapasztalatom szerint 100 hírdetésből 1-2 csak magánszemély, a többi mint kereskedő...de viszont a magánszemély nem veszi át a régi autódat, viszont a kereskedő igen, de miután jól lealkudta.....
Igen- azt hiszem Zimi viszi a prímet a szélességgel. De ha nagyon fanatikus vagy akkor lehet rámegy a 180- as is felni cserével
Először a Xanthusra gondoltam- de ránézve a googlen nem az mégsem- bár erősen hasonlít rá!
köszi ma vettem eredeti méretet pirelli sportdemont. egyébként olajszűrőt hol lehet venni budapesten? meg kellene még egy állítható fékkar nincs valakinek?
sziasztok eladó kawasaki tank 8 000 ért de nemtudom atipust hogy mié volt:)ha valki tud segítteni írjon köszi!
Szia, nekem egy 150/60-17-es Dunlop Sportmax gumi volt fenn, pontosabban azzal vettem. A gumi még megvan, a motor már nincs.
Kéred a gumit?
Hello nem tudjátok mekkora gumi fér el maximum hátúl az er5-ösön?
Hát igen ilyen a mai magyar virtus- itzt mindenki szarik szépen mindenki fejére!
Becsület? Már rég kihalt fogalom- de nem csak itt hanem világszerte- nagyon közömbösek egymás iránt az emberek! Sajnos ez van!
A tisztességes és becsületes magyar emberekre ez most is igaz.
Néha találkozni ilyennel.
Ez volt jellemző?Mármint a többségre?Nem gondoltam volna.Elárulod mikor?Csak mert engem is elkeserít ami itt van.
2 nap szabadság, számtalan telefon után megnéztem 3 db engem érdeklő Picassot és egyenlőre feladom, mert nem találtam olyat, ami kell nekem.
Kevés a tisztességes hirdető, el vagyok keseredve, hogy mindenki át akar verni. Ma Gödöllőn voltam, és csak magamat hibáztathatom, hogy nem kérdeztem rá: tehermentes-e az autó? Az eladó 3 telefon után is nyugodtan hagyta, hogy autózzak 200 km-t, hogy aztán a helyszínen szembesüljek, hogy hitel átvállalással gondolta, vagy kp.
Aztán: "nem volt törve", mégis a motorháztetőn, vagy a jobb első sárvédőn a gyári értéknél 2x vastagabb a festék. Még szerencse, hogy kaptam kölcsön egy műszert.
"Ez az autó megkímélt" . mégis találok rajta vagy 5 horpadást, és minek alvázvédőzték le?
Aztán a szellőző ventillátor: időnként furcsa hangja van, "ja, igen, de fújok bele WD40-et" 8O Hol? Hozzá sem lehet férni, és amúgy is, ha annak baja van (digit klímás a kocsi), vagy döglődik, a szerelő szerint horribilis összeg (50-60 ezer Ft) a cseréje.
Szóval mindenki óv a kereskedőktől, mert ők a km órát is manipulálják. OK, de a magánszemély eladók jobbak?
Én megmondtam, hogy az autóm jobb hátulját fél éves korában benyomták (csak egy parkolóban álltam), és ez súlyos 10 ezrekbe került nekem eladáskor. Ezt mások meg akarják úszni a vevő kárára.
Tisztesség és becsület, ez valaha a magyar emberekre érvényes volt.
Na mindegy, bocs, hogy ide írtam ki magamból a dolgot.
Én is megnéztem a képeket, nagyon sokat mentél, biztosan klassz élmény volt!
Kölcsön autó volt , úgy használtam mint a gazdája szokta, úgyhogy semmi lelkifurkát nem okozott. Meg erősebbhez vagyok szokva, de a 3000 kilométer alatt azon a héten, egész megszoktam.

4800as fordulaton megy 170 körül asszem.. de azt tartósan bírta is.
Mondjuk tényleg nagyon jó motor, mert egész alulról is húz, 1.4es létére.

Azon a héten volt két vagy három traffipaxunk.. meg kaptam közlekedési kihágásért bíróságon (szerbia) 15 nap letöltendőt, amit 165 euroval tudtam kiváltani.. De nagyon élveztem ennek ellenére is
Sziasztok!

Egy kis segítséget kénék tőletek(mármint attól akinek ER-5-öse van.
Van egy ismerősöm aki vett egy ER-5-öt de a kis alu plakett ami a moci adatait tartalmazza hiányzik ezért így nem tudja leműszakiztatni.

A tiszteletteljes kérésem az lenne hogy valaki fényképezze már le nekem közelről és küldje már el képet a komppeter@freemail.hu-ra!
Csak a formátum érdekelné de az nagyon

Sokat segítenétek!

Előre is köszönöm
Kitaposod a belét annak a POLO-nak!

A Caddy-m u.ez a típus. Nagyon komoly mit kibírnak ezek a motorok.

Azért csak óvatosan.
Autóval közlekedek úgy...Sarandé-Szeged, (700km közút, 500km pálya) 12 óra alatt(+2 óra a határokon, két tételes vizsgálatot is kaptunk).. megvolt májusban. Pedig reggel keltem, és csak este indultunk haza, hogy hétfő reggel már a napi dolgokat tudjuk intézni . Mondjuk 10 litert evett az 1.4i

Am nem általános tempónak gondolom ezt én sem. Csak a célterületig érkezésig.. vagy a gyors hazarohanáshoz. Ha már ott vagyok ahol szeretnék lenni, ott már teljesen elég a 100 meg a kicsit felette lévő tempó.
160- 180?

Motorversenyzőnek készülsz? Ekkora sebességnél mit látsz a túrából? Szerintem ez már motorversenyző kategória.
Hát ha ennyivel akarsz menni- akkor tudok neked ajánlani egy jó KAwasakit- GTR 1400 a neve!
Azzal a 160 lóval mehetsz kényelmesen ennyiket!