Sztálingrád körül! :DD--annyira azért nem súlyos a helyzet! Van vagy 10 cm hó,meg +2 fok,és minden csupa latyak! Marha jó! Tavaly nekem nem fűtött garázsban állt,és enyém is leállt vagy 3x amikor inditgattam!
srácok, komoly bejelenteni valóm van
a doktor bácsi számítása szerint 2011. július közepére megszületik Zarándok és Zongorista apró pöcsös csemetéje, aki remélhetőleg halálfejes fejkendővel és er5-el fog a világra érkezni....
Mágika tanyára lemegyek, ha kell négykézláb, nem ússzátok meg nélkülünk...
na helló csapat, jó sokat írtatok, az utóbbi idő mennyiségéhez képest
ma én is beindítottam gusztikát, pöccre indult, nagyon büszke voltam rá, viszont kiállni nem tudtam, mert a haverom garázsfeljárója nagyon meredek és tiszta jég...
de ha enyhe idő lesz, megyek vele egy csöppet
fisi, irigyellek, hogy mentél egy kis kört
Az akksit én eddig mindig kivettem, és felvittem a tetőtérbe, ahol nem fűtünk, kb. 16-18 fok van. Havonta egyszer töltöttem.
Tavasszal ennek ellenére nem indult be elsőre a motor nekem sem.
Most viszont hiába volt töltve 2 hete, amikor elővettem a mocit a múltkor, kettőt forgatott az akksi és nyekk. Ezért gondolom, hogy vennem kell egy újat.
Nálam az a tapasztalat, hogy az aksi élettartama nagyobb mértékben függ a márkától, és másod soron a gondozástól.
Az első aksim (ami gyári volt) közel 4évig bírta, úgyhogy télire sosem veszem ki, hanem 2-3hetente lemegyek a garázsba és beröffentem a mocit 10-15 percre.
Az idei télen is így akartam tenni a 1,5éves aksimmal, de december végén mikor lementem, hogy indítsak egyet, hát nem jártam sikerrel. Az önindító pörgetett, de nem akarta elkapni, és egyik alkalommal mikor elkapta két-három ütem után leállt a moci...
Utána persze, már az önindító sem akart megmukkanni, úgyhogy most épp töltöm az aksit és holnap rápróbálok, hogy nem-e más bajság van
Hol lakol testvér?Sztálingrád körül?Mert itt havat nem találok sehol.Egyébként ha két hónap után pöcc-röff az jó.Ha hideg van nekem előfordul,hogy beindul és leáll.Egymás után hám-négyszer.De azután már lehet fűteni.Ma terveztem megfuttatni de nem volt időm rá.
Tán holnap.
Sebaj, a papás gyorsulással is elmegyünk idén a Mágika tanyájára és jól érezzük magunkat a többiekkel együtt.
Sőt mi több szert tettem két nagyon jó barátra akik sztem szívesen velünk tartanának habár egyik sem kawasakis.
Párom azt a javaslatot tette, hogy várjak addig, amíg ő is tud velem jönni, vagyis kb. 3 év múlva gondolkodjak a nagyobb motoron.
Ok, mert most pénzem sincs, de addig be kell érnem a nagyon szolid sebességel és a nagypapás gyorsulással. A franc!
Először sajnos a kocsi cserét kell lebonyolítani és az megint elviszi a pénzt, ami nincs. Meghirdettem az Ignist, meglátjuk. A hasznaltauto.hu-n "csak" 500 db van eladó.
OK, elhiszem, hogy szuperek az akkumulátoraitok, de ne feledjétek, hogy az én kis Zümimet a posta szervizében rakták össze Pesten, ki tudja, hány éves akksit vettek le a polcról, ami benne van.
Egyébként Varta és 7Ah-ás!
De gyengélkedik, ebben biztos vagyok. Nem baj, ennyi beruházás belefér az idén.
A viccet félretéve az én motorom most tölti a 6. életévét a nyáron és soha semmilyen különleges bánásmódban nem részesült az akkumulátorom és mégis mindíg perfect.
Lehet azért mert Honda
Ezúton kívánok minden Kawasaki ER-5 tulajdonosnak nagyon boldog új évet valamint nekünk átlagos motorosoknak, nem megszállott Kawasoknak /Honda, Suzuki, Yamaha/ kívánok sok türelmet, h a legközelebbi Mágika tanyás bulin elviselhessük a megszállott Kawasokat!
BRUHAHAHAHAHA
Hát kb. egyetértünk.Van itthon egy robogó is,annak az akksija megpurcant kevesebb mint két év alatt( Egy szezon+tél)
Előző Opelba hét év alatt kettő ment kuka.Monyyuk a második az gyári hibás lehetett mert nem bírt egy évet se.(Kocsi rendben volt mert a harmadik akku három elmúlt mikor eladtam a kocsit.
Lényeg:ER-nél bármit és bárhogy csinálunk az akksival ugyanolyan remek.Bittos az is KAWASAKI
na BÚÉK mégegyszer
Ha meg van adva az akkunak az ami meg kell- főleg télen- akkor eltart az egy 6 évig is vagy akár tovább is!
Én minden télen kiszedem már október vége felé- megy a házba a hűvös folyosóra!
Utána másfél- két havonta 2-3 napot a csepptöltőn tölt!
Így az enyém épp idén 6 éves köszöni szépen jól van- egyből pöcc röff a motor vele!
Na tapasztalatok!
Ma mentem egy karikát:
- olajhőmérő- vagy ilyen hideg van vagy ez ennyire pontatlan- nem ment a mutató feljebb 45- 50 foknál- tehát lehet Z1000- es havernal van igaza hogy rövid a gombája...
Caber V" 407 Hellracer sisak- zajszint tűrhető- érzésre halkabb kicsivel mint a CMS- jó a napszemüvege- és kényelmes viselni!
Sajna ha olyan szögből találja meg a szél az állrészen levő légbeömlőket akkkor geci mód tud fütyülni..
A csatja elég nehézkes megszokást kíván...
Kawasaki Er5:
Null hiba szépen duruzsol- megy mint az atom- és keveset fogyaszt
Mit mondjak- ez egy KAWASAKI!
Micsoda hír, hát gratulálok!
Erre (is) iszunk!
a doktor bácsi számítása szerint 2011. július közepére megszületik Zarándok és Zongorista apró pöcsös csemetéje, aki remélhetőleg halálfejes fejkendővel és er5-el fog a világra érkezni....
Mágika tanyára lemegyek, ha kell négykézláb, nem ússzátok meg nélkülünk...
ma én is beindítottam gusztikát, pöccre indult, nagyon büszke voltam rá, viszont kiállni nem tudtam, mert a haverom garázsfeljárója nagyon meredek és tiszta jég...
de ha enyhe idő lesz, megyek vele egy csöppet
fisi, irigyellek, hogy mentél egy kis kört
Tavasszal ennek ellenére nem indult be elsőre a motor nekem sem.
Most viszont hiába volt töltve 2 hete, amikor elővettem a mocit a múltkor, kettőt forgatott az akksi és nyekk. Ezért gondolom, hogy vennem kell egy újat.
Az első aksim (ami gyári volt) közel 4évig bírta, úgyhogy télire sosem veszem ki, hanem 2-3hetente lemegyek a garázsba és beröffentem a mocit 10-15 percre.
Az idei télen is így akartam tenni a 1,5éves aksimmal, de december végén mikor lementem, hogy indítsak egyet, hát nem jártam sikerrel. Az önindító pörgetett, de nem akarta elkapni, és egyik alkalommal mikor elkapta két-három ütem után leállt a moci...
Utána persze, már az önindító sem akart megmukkanni, úgyhogy most épp töltöm az aksit és holnap rápróbálok, hogy nem-e más bajság van
Tán holnap.
Viszont 2-hónap után indult második próbálkozásra!
Remélem ebben a kis "felmelegedésben" felébresztettétek a motort a téli álomból
Mai gurulásról 1 kép:
Sőt mi több szert tettem két nagyon jó barátra akik sztem szívesen velünk tartanának habár egyik sem kawasakis.
Most éppen, de ami késik...
Párom azt a javaslatot tette, hogy várjak addig, amíg ő is tud velem jönni, vagyis kb. 3 év múlva gondolkodjak a nagyobb motoron.
Ok, mert most pénzem sincs, de addig be kell érnem a nagyon szolid sebességel és a nagypapás gyorsulással. A franc!
Először sajnos a kocsi cserét kell lebonyolítani és az megint elviszi a pénzt, ami nincs. Meghirdettem az Ignist, meglátjuk. A hasznaltauto.hu-n "csak" 500 db van eladó.
Egyébként Varta és 7Ah-ás!
De gyengélkedik, ebben biztos vagyok. Nem baj, ennyi beruházás belefér az idén.
Lehet azért mert Honda
Ezúton kívánok minden Kawasaki ER-5 tulajdonosnak nagyon boldog új évet valamint nekünk átlagos motorosoknak, nem megszállott Kawasoknak /Honda, Suzuki, Yamaha/ kívánok sok türelmet, h a legközelebbi Mágika tanyás bulin elviselhessük a megszállott Kawasokat!
BRUHAHAHAHAHA
Előző Opelba hét év alatt kettő ment kuka.Monyyuk a második az gyári hibás lehetett mert nem bírt egy évet se.(Kocsi rendben volt mert a harmadik akku három elmúlt mikor eladtam a kocsit.
Lényeg:ER-nél bármit és bárhogy csinálunk az akksival ugyanolyan remek.Bittos az is KAWASAKI
na BÚÉK mégegyszer
Ha meg van adva az akkunak az ami meg kell- főleg télen- akkor eltart az egy 6 évig is vagy akár tovább is!
Én minden télen kiszedem már október vége felé- megy a házba a hűvös folyosóra!
Utána másfél- két havonta 2-3 napot a csepptöltőn tölt!
Így az enyém épp idén 6 éves köszöni szépen jól van- egyből pöcc röff a motor vele!
Na tapasztalatok!
Ma mentem egy karikát:
- olajhőmérő- vagy ilyen hideg van vagy ez ennyire pontatlan- nem ment a mutató feljebb 45- 50 foknál- tehát lehet Z1000- es havernal van igaza hogy rövid a gombája...
Caber V" 407 Hellracer sisak- zajszint tűrhető- érzésre halkabb kicsivel mint a CMS- jó a napszemüvege- és kényelmes viselni!
Sajna ha olyan szögből találja meg a szél az állrészen levő légbeömlőket akkkor geci mód tud fütyülni..
A csatja elég nehézkes megszokást kíván...
Kawasaki Er5:
Null hiba szépen duruzsol- megy mint az atom- és keveset fogyaszt
Mit mondjak- ez egy KAWASAKI!
No BUÉK újra banda!