Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is megnéztem a fotóidat, jól néz ki a gép!
Máris szórod a pénzt?
Szia!
A kipurendszer 25 ezer forintkaO23]

Üdv: Andi
Szia.
Menyi lenne a kipu rendszer?
Szia.
Köszi a segítséget!
Tényleg jól egyben van,nem sok gond volt még vele!
Egy oldallal előrébb hirdet vki. 2db ER-5-öt bontásra. Vedd meg vmelyikről a rendszert, ha fütyül (majdnem biztos) akkor venned kell hozzá dobot is.

U.i.: Nagyon patent a GPZ-d
Sziasztok.Nem tud valaki véletlenül er5 kipu rendszert
Küld egy emailt a kawasaki @ steelhorsemotor .hu -ra alavázszámmal
elhiszem, hogy állati nagy élmény volt, biztos, hogy mi is élveztük volna
továbbá garantálom a motorod alacsony fogyasztását is...
de legalább jó kis magyar levegőt szívsz
örülök, hogy letelt és hazajöhetsz, remélem, hogy mielőbb találsz munkát
Hali Zimikém!

Na megvolt a Louis 200 ajró nyekk vettem egy új bukót is Caber V2 407 Hellracer - itt kissé drágább volt mint otthon ahogy nézem na mindegy - megvan az olajhőmérő is meg vettem egy arc maszkot is- plusz egy Moto mania képregényt

Gyerekek- állati nagy élmény volt a bolt- pedig ez egy kicsi üzlet volt!
Szevasz Fisi!
kawapécs!

mennyi lenne újonnan a fehér belső műanyag- és egy új első féktárcsa?

Skacok- holnap irány az itteni kicsi LOUIS- és ha szerencsém lesz akkor megveszem az R&R olajhőmérőt a kicsikére- nem óccó- 63 ajró- de há eccő élünk ugyé!

Jövő 7 péntek és VÉGRE vár a hazai táj a fogorvos- és a munkanélküliség

DE akkor is végre otthon- Veletek- is!

NA üdv Bajorból- itt átlag -10- 0 fok ma viharos szél- és 15 centi hó van- überfasza!
Köszi, tudtam, hogy rád számíthatok!
majd én Veled tartok
remélem, hogy azért jól vagy
legalább jobban fogod látni a csajokat
sziasztok srácok!
doktor bácsinál volt a gépünk, lecseréltük, mert már nagyon lassú volt, úgyhogy most jó pár napig nem tudtam netezni
látom, hogy mindenkivel nagyjából minden ok (kivéve Gadus szeme) és már készültök a jövő évi szezonnyitóra
gusztikát én is letakartam, az utolsó motorozás nagyon jóra sikerült, úgyhogy így kívántam neki egy hosszú téli álmot...
Nem passzol!

Nekem van itthon régi fajta ülésem, máshol van rajta a zár, és kicsit rövidebb is. Nagy elszántsággal rá lehet alakítani, de nem egyszerű.
Én meg azon agyalok és ehhez találtam egy volt Suzuki szervizest, hogy a GN125 és a GN250 váza egyforma, de vajon a blokk hány százalékban egyezik meg?
Ha jól látom a képeken, a blokk ugyanaz, csak a henger és a hengerfej más. Ha tudok szerezni bontóból, lehet, hogy 250-est tudnék csinálni a gépből.
Ez azért jelente valamit városon kívül.
Szívesen! Még azt elfelejtettem, hogy az ülés alatti rész, a váz kiképzése, a merevítők pl., is más egy kicsit.
Kösz Imi! Erre gondoltam én is mert az ülés alatti idom sem egyforma, gondolkodom egy kényelmesebb ülésen, csak mivel az enyémnek semmi baja sajnálom átszabatni hátha nem sikerül.Valami bontott gépről kéne szerezni, de az évjárat sem mindegy sajnos.
Mi összehasonlítottuk Fisivel az 1997-es ER5-öst az övével.
Nemcsak a tank formája, de az ülés is más. Eleve máshol vannak az ülést rögzítő fülek és a zár is.
Nem néztük meg a talin, hogy a régebbiek ülése passzol-e az újabbakhoz. Szerintetek?
Hali!
Nekem meg a belseje kellene a műszerfalnak az a fehér müanyag, mennyibe kerül komplett? Rá kéne csapni mert a Fisi viszi az egészet , most tele van lével, ja egyébbként hazajött már? Kár, hogy ilyen rossz idő lett, nekem is közel van Baja.